Header Ads

Heurekan Rakastumisen tiedettä tapahtuma sai kovaa palautetta asiakkailta


Heurekan järjestämä Rakastumisen tiedettä K18 tapahtuma on saanut kovaa palautetta siellä jonottaneilta ja paikalla käyneiltä.

Tässä muutama heidän facebook sivuiltaan napatuista kommenteista.Huono järjestely jonotuksen kanssa, mitään rakkauteen liittyvää ei nähty pitkien jonojen takia, pieni juoma maksoi 7e ja suupalat 3e.. Aivan liian kalliiksi tuli reissu ja mitään ei siitä kuitenkaan jäänyt käteen. Ei kiitos enään.
Parasta tässä tapahtumassa oli pois lähteminen
Pettymys täälläkin. Tultiin pitkän matkan takaa ja odotukset korkealla. Sinkkurannekkeet ja kaikki. Aiheina oli homohimoa ja sperman tutkimista. Pelejä löytyi joka lähtöön mutta missä itse luvattu illan teema ? Henkilökunta pihalla tarjoillen sydänkarkkii ... siinä meidän ilta. Ainiin.. olihan siellä luvattuna klo 21.00 disco ... ei jääty odotteleen. Meidän seurue jätti negatiivisen palautteen Heurekan palautelaatikkoon. Suuri harmi koska aihe oli kiva ja jengii valui hirveet määrät. Toteutus täysi fiasko !!!


Idea oli hieno, toteutus täysi susi. Oma henkilökunta ei myöskään palvellut asiakkaita tai viitsinyt perehtyä tilanteeseen. Ainoat plussat Securitakselle, jolla oma tontti ja asiakaspalvelu pysyivät hanskassa vaikeassakin tilanteessa.


Olen kyllä pettynyt Heurekan Rakkauden tiedettä tapahtumaan. Näyttelyt olivat hyvin tylsiä ja ei kiinnostavaa sisältöä laisinkaan. Turhaan maksoin 15€ sisäänpääsystä ja näyttelyn katsoin alle puolessa tunnissa läpi. Väkeä oli niin paljon että menin lopulta kahvioon juomaan kahvia, mehua ja söin juustoleivän . Eipä ollut halpaa sekään kun nämä vaivaiset eväkset maksoivat 10€. Enpä taida enää Heurekaan muutenkaan mennä. Aiheesta huolimatta rakkautta ei ollut myöskään esillä. Ennen kuin pääsin sisään olin jo jonottanut 50min ulkona. 

Henkilökunta kuitenkin mitä ilmeisemmin selviytyi tilanteesta kiitettävästi monien kommenttien mukaan.


Älyttömän hyvä idea. Odotin nimenomaan rakastumisen tiedettä, varsinkin aikuismaisesta näkökulmasta. Mitä tapahtuu kun ihminen rakastuu, miten eri hormonit erittyvät ja vaikuttavat eri puolilla kehoa. Spermalabra oli hyvä alku. Jonotus ihan hirveää, kuudelta tultiin. Ensin tunti että päästiin vaihtamaan liput rannekkeisiin, sitten tunti spermalabraan ja lopulta tunti perhosfilmiin. Tämän jälkeen olikin jo aika lähteä. Positiivista oli ystävällinen ja kärsivällinen henkilökunta, joka selvästi teki parhaansa.


Pelkän valittamisen kautta on turha pilata omaa iltaansa. Kyllä, siellä jonotettiin ja moni aiheeseen liittyvä juttu jäi näkemättä. Oli myös liikaa porukkaa yhtä aikaa sisällä. Auditorion ohjelma oli kuitenkin hyvää ja henkilökunta oli ystävällistä ja positiivista. Ei varmasti helppo tehtävä, heille pisteet siitä.


Laitanpa nyt vastapainoksi jotain positiivista tapahtumasta, vaikka omatkaan fiilikset eivät ihan katossa ole.
Planetaarion esitys oli hieno. Enkä odottanutkaan, että muita näyttelyitä olisi raivattu pois tieltä vaan että niiden sekaan on heitetty rakkausteemaa. Siellä oli paljon mielenkiintoista ja hauskaa tekemistä sekä opittavaa Heurekan totuttuun, lapsillekin sopivaan tapaan. Jotkut selvästi osasivat unohtaa alkutuskat ja ottaa ilon irti sisällä, mikä oli kiva nähdä.
Yllätyin itsekin väkimäärästä. Ensi kerralla sit paremmalla varautumisella järjestäjienkin puolelta. 

Voinee siis sanoa että Heureka ei onnistunut tällä kertaa tapahtuman kanssa, mutta toivokaamme jatkossa uusia jännittäviä tapahtumia ja parempaa järjestelyä. Kokemusta rikkaampana voimme varmasti odottaa Heurekelta ensikerralla parempaa valmiutta.
Hymiö smil

Sisällön tarjoaa Blogger.