Header Ads

Spermakytkin - Uusin ratkaisu miesten ehkäisyyn.

Miehille ollaan kehittämässä uutta ehkäisy menetelmää  saksalaisen Clemens Bimek yhtiön toimesta. Yhtiön ajatuksena on toteuttaa perinteisen vasektomian sijaan yksinkertainen noin puoli tuntia kestävä leikkaus jossa siemenjohtimiin kiinnitetään niin kutsutut spermakytkimet.


Kun kytkin on kiinnitetty ja suljettu suositellaan miestä vielä varomaan ja käyttämään tavallista ehkäisyä noin kolmen kuukauden ajan tai noin 30 siemensyöksyn verran, koska siittiöitä saattaa vielä olla tänä aikana järjestelmässä. Yhtiö kumminkin lupaa, että tämän jälkeen miehen ei enää tarvitse pelätä saattavansa naista raskaaksi, koska siittiöitä ei pitäisi enää olla siemenjohtimissa tai muualla.
Spermakytkimen ajatuksena onkin, että halutessaan mies voi palauttaa hedelmällisyytensä vain painamalla nappia. Nappia painamalla mies vapauttaa kytkimen ja on valmis taas siittämään lapsen.

Valitettavasti kyseinen keksintö ei ole vielä saapumassa markkinoille, mutta toivokaamme, että se luo uusi tulokulmia myös miesten ehkäisyyn.

Mitä mieltä sinä olet - Olisiko tässä ratkaisu miesten ehkäisyyn?

Sisällön tarjoaa Blogger.