Header Ads

Mörkö-lesbo treffeillä

Katselin eilen Totuuden treffit ohjelmaa, jossa kaksi henkilöä laitetaan sokkotreffeille paljastamaan itsestään totuuksia.

Tällä kertaa treffeillä oli pari lesboa, joista naisellisempi paljastuikin bi:ksi. Toinen oli - omien sanojensakin mukaan - perinteistä mörkö-tyyppiä, jonka ulkonäölliseen markkina-arvopanostukseen sisältyi nähtävästi vain suihkussa käynti, mutta ei paljon muuta.

Loppuratkaisussa mörkö sai pakit, kuten hän pelkäsi.

En ymmärrä lesbojen pariutumislogiikkaa

Ymmärrän jossain määrin homomiesten pariutumista. Homot arvostavat hoikkuutta ja ulkonäköön panostamista: siksi suurin osa homomiehistä pyrkiikin nostamaan markkina-arvoa noilla osa-alueilla.

Lesboissa tuntuu sen sijaan olevan suuri osasto stereotyyppiä mörköjä, jotka eivät panosta markkina-arvossaan mihinkään osa-alueeseen. Kunhan vain toivovat, että treffipartneri ei ole samanlainen mörkö kuin mitä itse on.

Yleensä viehättävän ihmisen pitää olla joko miehekäs tai naisellinen. Mörkö-osaston lesbot eivät ole (eivätkä edes yritä olla) kumpaakaan. Lukuisat homomiehet osaavat päteä joko naisellisuudessa tai Tom of Finland tyyppisessä äärimaskuiinisuudessa.

Jos lesbo on omasta mielestään mörkö, miksei hän laihduta tai käy salilla muokkaamassa kurveja kuntoon? Miksi mörkö-lesbo ei kehitä viehättävää persoonallisuutta?

  1. Eivätkö lesbot ymmärrä markkina-arvoon panostamisen merkitystä? 
  2. Ovatko he vain laiskoja nostmaan markkina-arvojaan? 
  3. Onko oman ulkonäon kohentaminen kiellettyä lesbokulttuurissa? 
  4. Onko monien lesbojen kauneusihanne sellainen, että he pitävät mörkö-tyyppisiä lesboja erityisen viehättävinä?
  5. Eivätkö lesbot pidä kurveista?
Vanhan vitsin mukaan, kun heteronainen tapaa täydellisen miehen, hänellä on jo poikaystävä. Lesboista ei voi parhaalla tahdollakaan heittää samanlaista läppää: "Tapasin täydellisen naisen, mutta hän osoittautui lesboksi." Sellaista ei vain tapahdu.

Olen yrittänyt kysyä lesbojen parinvalintapreferensseistä tai markkina-arvojärjestyksistä, mutta lesboilta ei saa aiheesta mitään järkevää vastausta. Ilmeisesti raadollisten markkina-arvototuuksien kestokyky on heikkoa luokkaa.

Eikö lesboille ole mitään pelinaisopetusten raamattua, jossa neuvotaan, miten pariutumismenestys maksimoidaan?

Sisällön tarjoaa Blogger.