Header Ads

Miksi miehet ovat parempia kuin naiset?
Moni feministi varsinkin valittaa kurkkusuorana, siitä että asumme heidän kuvittelemassaan patriarkaatissa. Jos näin olisi niin miehillä varmasti olisi asiat paremmin, mutta mietitäänpä hetki mitä tämä heidän kuvittelemansa patriarkaatti on saanut aikaan.


Aloitetaan vaikkapa historian juurilta ja edetään sieltä nykyaikaan. Huomioitakoon nyt että emme ala avaamaan vuosilukuja ja teksti ei ole historiikiksi sopiva vaan tarkoituksena on avata hiukan näitä saavutuksia joista nykyiset feministitkin nauttivat kiitos miesten.

Miehet ovat yksinkertaisesti parempia rakentajia ja usein miehiltä onkin vaadittu, että he ovat rakentaneet "pesän" tai muun paikan johon nainen on voinut asettua mukavasti oleskelemaan ja kasvattamaan lapsia. Hyvänä esimerkkinä voidaan käyttää monia lintulajeja joissa koiras rakentaa pesän ja naaras arvostelee ja tutkii onko se tarpeeksi hyvä hänelle, mutta pitemmittä puheitta siirtykäämme ihmisiin ja miesten saavutuksiin.

Ajoneuvot
Kiitos nykyisten ajoneuvojen, lentokoneiden, laivojen ja monien muiden kuljetusvälineiden voi saada tuotteen kuin tuotteen vaikka Kiinasta Suomeen parissa päivässä tai matkustaa itse maailman ympäri ihan muutamassa päivässä.

Sähkö 
Missä olisimmekaan ilman sähköä. Ilman sitä meillä ei olisi matkapuhelimia, internetiä tai mitään nykyisestä elektroniikasta, joten olkaa hyvä vain arvon neidit.

Rokotteet
Ilman näitä olisi moni varmasti kovan paikan edessä ja lapsettomuus yhä useamman ongelma.

Matkapuhelimet
Marttakerhot olisivat varmaan kovassa huudossa vielä tänäkin päivänä elleivät puhelinta olisi keksitty.

Internet
Tästäkin kiitos menee miehille ja arvon facebook/tumblr ja muut sosiaalisen median sankarit ja feministit mukaan lukien saavat taas kerran kiittää miehiä.

Caitlyn Jenner (vuoden nainen)

Todiste siitä, että miehet ovat jopa parempia olemaan naisia kuin naiset itsessään.


Mitä miehet sitten tekevät nykyisin pitääkseen kaiken pyörimässä?

Ilman miehiä nykyinen maailma pysähtyisi kirjaimellisesti. Miehet ovat suurin ryhmä roskakuskeissa, rekkakuskeissa ja muissa logistiikan ammateissa kuten lentäjissä, laivan kuljettajissa ja millä nyt ikinä voitkaan mitään kuljettaa eli ensimmäisenä pysähtyisi tavaran liikkuminen jos miehiä ei olisi.

Miehet ovat suurin rakentajien ryhmä jolloin jos miehiä ei olisi olisivat naiset joko maakuopissa tai savimajoissa vieläkin tai sitten nykyinen rakennuskanta alkaisi rappeutua ja asunnot loppua kesken.

Viemäröinnit pettäisivät kun ei olisi viemärisukeltajia ja viemäreiden kunnossapitoa. Puhdasvesi loppuisi, koska kukaan ei ylläpitäisi vedenpuhdistamoita.

Rahaliikenne lamaantuisi, koska kukaan ei olisi ylläpitämässä nykyistä tietoliikenne verkkoa joka pitkälti luottaa ammattitaitoisiin IT henkilöstöön josta suurin osa taas kerran on miehiä.

Rikollisuus rehottaisi, koska meiltä puuttuisi lainvalvonta ja jäljellä oleva osa ei pystyisi valvomaan ja ylläpitämään järjestystä.

Sähköt katkeasivat tuhansilta koska ketään ei olisi tuottamassa sähköä ja kantaverkon ylläpito loppuisi kuin seinään. (Jos joku nyt ei tiedä mikä kantaverkko on, niin se on niin kutsuttu sähkönjakelun selkäranka.)

Tässä vain muutama esimerkki siitä mitä miehet ylläpitävät pääosin. Ilman mitään näitä toimintoja vaipuisimme siis takaisin maakuoppiin ja kiviajalle. Onkin siis ensisijaisen tärkeää, että miehet aletaan nähdä tärkeänä osana yhteiskuntaan sen sijaan, että heitä yhä edelleen pidettäisiin vain yhtenä korvattavana osana kun toinen kuolee/rikkoutuu voidaan se korvata uudella miehellä.

Miehet eivät ole korvattavissa kuten eivät ole naisetkaan joten alkakaamme käyttäyä ja toimia sen mukaisesti ja lopetetaan miesten halventaminen sekä heidän pitämisensä toisen luokan kansalaisina verrattuna naisiin.

Sisällön tarjoaa Blogger.