Header Ads

Matuvyöry on hyväksi feminismin kukistamisessa

Feminismi ajaa yhteiskuntaa kohti väistämätöntä romahdusta, koska feministit pyrkivät siirtämään yhä enemmän resursseja kakkua tekeviltä miehiltä kakkua syöville naisille.

Feministit pyrkivät laajentamaan naisia suosivaa julkista sektoria yhä suuremmaksi ja suuremmaksi - ja he ovatkin onnistuneet tavoitteessaan mainiosti. Suomen valtiofeministinen julkinen sektori on eräs maailman suurimmista.

Matut ovat kuitenkin kyseenalaistaneet naisten aseman kunniakansalaisina. Yhä suurempi osa julkisen sektorin menoista on käytettävä matujen ruokkimiseen naisten etujen sijaan, koska matut ovat naisiakin arvokkaampi uhriryhmä.


Hännikäinen ja maahanmuuttokriitikot

Timo Hännikäinen on sanonut miesliikkeestä, että hän ei usko miesliikkeen menestymismahdollisuuksiin, koska miesten on mahdotonta saada sympatiaa uhriudelleen. Vaikka miesliike olisikin oikeassa monissa vaatimuksissaan, tavoite miesten tasa-arvosta on utopistinen.

Voi olla, että Hännikäinen on pessimismissään oikeassa. .

Minä sanon vastaavan väitteen maahanmuuttokriitikoista.
Maahanmuuttokriitikkojen ja nationalistien taistelu matuvyöryä vastaan on utopistinen.
Olen itse sitä mieltä, että Suomen kannattaisi ottaa pakolaisina pääasiassa aasialaisia naisia, koska he lisäisivät syntyvyyttä ja toisivat mukanaan kaivattua työpanosta suomalaisten pyllyjen pyyhkintään. Sukupuolijakauma tasoittuisi ja pariutumismarkkinat rauhoittuisivat.

Aasialaisten naisten toivominen pakolaisina on kuitenkin toivotonta, koska juuri kukaan valtaa pitävä ei lämpene ajatukselle.  

Suomen pakolaispolitiikka onkin täysin päinvastaista: maahan tulee lähes pelkästään islamtaustaisia nuoria miehiä, jotka tulevat todennäköisesti vain kuormittamaan hyvinvointivaltion rakennetta. Sukupuolijakauma muuttuu voimakkaan miesvoittoiseksi, mikä aiheuttaa epävakautta yhteiskunnassa.


Maahanmuuttokritiikki ei tule koskaan saamaan enemmistöä valtiofeministissä valtioissa, kuten Suomessa. Ainut muutoksen mahdollisuus on feminismin romahdus.

Feministit eivät kunnioita tai tarvitse suomalaisia miehiä

(Kuva)

Kautta syksyn saimme lukea feministien kirjoituksia, joiden mukaan suomalainen mies on kaiken pahan alku ja juuri.

Feministi ei opi elämän realiteetteja kuin kantapään kautta. Feministien seminaareissa eletään irti todellisuudesta ja suunnitellaan tasa-arvon valtavirtaistamisen nippeleiden yksityiskohtia näkemättä, että rahat ja suomalaisen miehen into rahoittaa feministien kakunsyönnin projektia on lopussa.

Kuka suomalainen mies edes haluaa lähteä uhraamaan henkeään sodassa feministien puolesta? Henkensä uhraamiselle pitää olla todella hyvä motiivi, eikä oman kuoleman jälkeinen feministien ja matujen orgia täytä hyvän motiivin kriteeriä.

Lisää vauhtia matuvyöryyn


Mitä enemmän matuja tulee, sitä vauhdikkaammin rahat loppuvat naistutkimukselta ja valtiofeminismiltä.

Jokainen suomalainen mies voi antaa oman panoksensa kieltäytymällä valtiofeminismin rahoittamisesta ja maanpuolustuksesta. Pudota hanskat käsistä ja marssi kohti Kelaa.

Jos matuvyöry voimistuu entisestään, minäkin saatan nähdä feminismin romahduksen omana elinaikanani.

Lähde - Henry Laasanen, ihmissuhteet blogi

Sisällön tarjoaa Blogger.