Header Ads

Lesbopariskunta pahoinpiteli 5-vuotiaan sairaala kuntoon

Lesbopariskunta Rachel Stevens, 28, ja Kayla Jones, 25, hakkasivat ja pahoinpitelivät Stevensin 5-vuotiasta poikalasta mitä hirvittävimmillä tavoilla. Pariskunta on saatu kiinni ja asetettu Oklahoman oikeuden eteen lapsen pahoinpitelystä.Vasemmalla Kayla Jones ja oikealla kuvassa lapsen äiti Rachel Stevens.

Lesbopariskunnan toimitettua Rachelin lapsi lääkäriin huomasi lääkäri pojalla ruhjeita ja monia murtuneita luita. Huomattuaan tämän otti lääkäri välittömästi yhteyttä poliisiin ja sosiaaliviranomaisiin.

Lääkärin mukaan 5-vuotias poikalapsella oli ravinnevausta, oudosti parantuneita kohtia kehossaan, jotka ilmeisesti olivat seurausta jo aijemmista pahoinpitelyistä. Lääkäri kertoi myös, että poika sai kaksi sairaskohtausta sairaalassa, jotka johtuivat hänen saamistaan vammoista, joihin lukeutuivat esimerkiksi vasaralla murretut luut.

Tutkijoiden mukaan poika oli esimerkiksi köytetty, hänen silmänsä suljettu ilmastointiteipillä ja suljettu lukittuun huoneeseen.

Pojan mukaan hänen äitinsä löi häntä vasaralla käteen ja molemmat naiset löivät häntä vyöllä ympäri hänen kehoaan.

Poliisin mukaan 5-vuotiaan pahoinpitelyä kesti kuukausia ja pojan kertoman mukaan hänen äitipuolensa potki häntä eräässä tapauksessa niin kauan nivusille, että hän alkoi vuotamaan verta.

Eikä tässä vielä kaikki, Rachel ja Kayla avasivat nettiin rahankeruun jossa valehtelivat ja väittivät lapsen saavan sairaskohtauksia, jotta voisivat kerätä rahaa hyvän tahtoisilta ihmisiltä.

Tiedettävästi pojan 7-vuotias sisko ja kaksosveljet eivät kärsineet samanlaisesta pahoinpitelystä ja heidät on siirretty huostaan.

Poika on tietojen mukaan yhä sairaalassa ja on nyt viettänyt siellä yli kuukauden parantuen saamistaan vammoista.

Lähde - Daily Mail

Sisällön tarjoaa Blogger.