Header Ads

Feministit ja #lääppijä

Feministit ovat mitä viihdyttävintä seurattavaa sosiaalisessa mediassa ja yleisestikin uutisoinnissa. He järjestävät ison numeron siitä miten suomalaisetkin miehet lähentelevät ja lääppivät sekä yleistävät tämän sitten kaikkiin miehiin (maahanmuuttajat pois lukien).

Samaan aikaan et saa kumminkaan puhua siitä miten eri uskonnoista ja kultuureista tulevat miehet syyllistyvät tähän vielä enemmän, koska tulevat nimenomaisista kulttuureista joissa naisella ei juuri ole arvoa vaan hän on miehen omaisuutta ja jokainen nainen joka unohtaa huivin päästään tai ei vedä burkhaa päälleen on suoraan sanottuna heidän mielestään huora.

Unohtamatta tietenkään, että myös naiset syyllistyvät lähentelyyn siinä missä miehetkin, tosin feministienhän mukaan mies on aina tekijä ja nainen on aina uhri.

Jos nyt yleistetään ja oletetaan edes, että miehet lähentelisivät naisia yhtä paljon kuin feministit väittävät niin eivätkö he juuri pahenna ongelmaa tuomalla lisää miehiä jotka voivat lähennellä ja lääppiä naisia ihan uskontoon, kulttuuriin tai tulomaahan katsomatta.

Toisin sanoen feministit kaivavat omaa kuoppaansa ja sekös jos jokin tekee koko jutusta hauskan. He eivät näes ymmärrä edes omaa perustavanlaatuista logiikkansa puutetta vaan puhuvat itsensä pussiin jo alkumetreillä syyllistäen miehiä, mutta samaan aikaan tukien kauhukuviensa kuvailemia miehien lapioimista maahan.

Tähän onkin lainattava netin lausahdusta: "LOGIC ITS OVER 9000!"

Feministien logiikka on kyllä on jo täysin omalla tasollaan kuten on heidän kaksinaismoralisminsakin jonka valtamedia upeasti jättää noteeraamatta. Kaksinaismoralismista mainittakoon esimerkkinä vaikkapa uutena vuotena tapahtunut 1000 ulkomaalaisen rötöstely ja hyökkäys aalto ja feministien täys hiljaisuus koskien tapahtunutta.
Sisällön tarjoaa Blogger.