Header Ads

Femakko sekä hänen vässykkämiehensä


Sukupuolisen neutraaliuden vaikutus länsimaiseen yhteiskuntaamme on ollut jo suuri vaikka saattaa tuntuakin, että täydellistä sukupuolista neutraaliutta, joka ulottuu jokaiselle yhteiskunnan osa-alueelle, ajaa vain suht pieni, mutta äärimmäisen äänekäs, lähes aina pienten lasten vanhemmista koostuva hippityylinen porukka. He ovat outoakin oudompi ihmisryhmä, joiden elämäntehtävä näyttää olevan poistaa oikeus sukupuoleensa etenkin miehiltä. 

Femakot painavat yötä päivää niskat limoissa duunia sen eteen että sukupuolia ei enää pian olisi ollenkaan. Heidän märkä unensa on se, että miehisiä miehiä ei pallollamme esiinny ja on vain yltiövahvoja johtajanaisia ja mieheksi syntyneitä, vässyköiksi käännytettyjä ja alistettuja epämiehiä. Femakot tietysti ovat näiden vässykkämiesten holhoojia, omistajia ja haltijoita.

Vässykkämies on femakon kannalta kiva mies, koska se ei ole enää mies sillä tavalla kuin se olisi ilman femakon järjestelmällistä alistamista, haukkumista ja vittuilua. Vässykkämiehellä ei ole omaa tahtoa ja se tekee mitä femakko käskee ilman kyseenalaistamisia. Hyvä esimerkki tyypillisestä femakko-vässykkämies pariskunnasta on ruma nainen ja hyvännäköinen mies. Usein nainen on joko huomattavan yli- tai alipainoinen, omaa ehkä jonkin perussairauden (usein vakava päävika) ja mies on sitten ehkä ensimmäisessä "vakavassa" parisuhteessaan femakon ollessa häntä vanhempi. Femakko kiusaa ja alistaa miestä pahimmillaan vuosikausia ja mies hoitaa mollamaijan roolissaan kodin ja ns. "naisten työt" femakon sairastaessa sairauttaan tai kärsiessä muuten vain jonkinlaisia elämäntuskiaan joita purkaa sitten vässykkämieheensä. Femakko saattaa etenkin suhteen alkutaipaleella suostua seksiin ja seksi onkin oiva kiristyskeino femakolle suhteen edetessä väistämättömään vässykkämiehen vievään totaalituhoonsa. Femakko saattaa vaatia vaikka kuinka erikoisia asioita vässykkämieheltä ilman että vässykkä tajuaa tai kykenee pistämään hanttiin. Nämä vaateet voivat olla niin seksiin kuin rahaan, jälkikasvuun tai aivan mihin tahansa asioihin liittyviä. Vässykän on vain suostuttava, oli kyse mistä vain vaateesta. Kyseenalaistaminen ei ole vässykän oikeus ja vässykkämiehellä ei ylipäätään ole kuin velvollisuuksia ja kaikki jollain tavalla kytkyssä femakon tarpeiden tyydyttämiseen. 

Femakko eliminoi vässykkämiehen kaveripiirin sen mukaiseksi ettei vässykkä pääse nauttimaan naisellisten naisten huomiosta ja huomaamaan että on olemassa femakkoudesta vapaitakin naisia jotka rakastavat miessukupuolta yli kaiken. Vässykkä ei saa herättää miehyydellään näissä naisellisissa naisissa huomiota, joten femakko tekee kaikkensa jotta vässykkä olisi olemukseltaan mahdollisimman sukupuolineutraali ja epämiehinen.

Ei ole sattumaa että niin moni ns. tossun alla elävä mies on olemukseltaan hyvin hyvin hauras ja riutunut tai huomattavan ylipainoinen. Se on tulosta femakon sekoilusta ja määräilystä. 

Miksi femakot ovat usein niin rumia? 
Siksi koska he vihaavat omaa sukupuoltaan, mutta koska naissukupuoli on aina parempi vaihtoehto kun miessukupuoli niin sitten on parempi olla epänaisellinen nainen ja olla laittamatta itseään lainkaan. Kyseinen ajattelutapa on niin yleinen femakkojen keskuudessa ettei ole mitään epäilystäkään etteikö asia olisi juuri näin.

Mikä saa sitten miehen lähtemään femakon kelkkaan?
Femakon päättäväisyys. Femakko tietää mitä haluaa ja toimii juuri tasan niin että mies on koukussa ja aloittaa sitten järjestelmällisen miehen tuhoamisohjelmansa - jossa valitettavan usein onnistuukin.

Miten femakosta pääsee sitten eroon?
Tapaamalla naisen joka on naisellinen, huolehtii ja laittaa itseään, rakastaa seksiä ja antaa tilaa miehelle sekä tukee miehen miehisyyttä.

Voiko epäfemakko olla myös epänaisellinen?
Voi - äärimmäisen harvoin. Tällainen nainen ei kuitenkaan ole taipuvainen määräilemään miestä, eikä vaadi mieheltä sitä että hän toimisi naisen roolissa.

Miksi mies kiihottuu femakosta?
Miehen seksuaaliset reaktiot ovat usein hyvin mekaanisia eikä kyse välttämättä ole lainkaan siitä että ruma femakko olisi miehestä kiihottava vaan siitä että seksiä on saatava. Mies voi olla todella onnensa kukkuloilla kun vihdoin pääsee femakosta eroon ja löytää naisen joka ei häntä alista ja on seksuaalisesti kiihottava oikeasti.

Mutta eihän feminismi ole alunperin ollut tällaista kuin nykypäivänä on..
Ei niin. Feminismin tarkoitus oli alunperin sukupuolinen tasa-arvo, ei miessukupuolen alistaminen arvottomaksi. Valitettavasti sellaista feminismiä ei enää ole olemassakaan jota kannattaisi tukea jos on päässä yhtään järkeä.

Miksi femakot ovat niin kärkkäitä ja aggressiivisia?
Koska he vihaavat omaa sukupuoltaan, mutta vielä enemmän miessukupuolta ja eivät missään tapauksessa halua olla miehiäkään, joten heidän on pakko tyytyä omaan sukupuoleensa ja kiukutella ja narista joka asiasta sekä eliminoida miehiset miehet ja naiselliset naiset ympäriltään pois, jotta he kykenisivät tuntemaan itsensä normaalimmiksi ja aistimaan edes jonkinlaisia positiivisia tunteita elämää kohtaan. Femakot vihaavat usein myös seksiä miehen kanssa ja ovat seksuaalisesti epätyydyttyneitä. Osa femakoista käyttää seksiä miehen hallintavälineenä. Seksi femakon kanssa on usein hyvin yksitoikkoista, tyyliin yksi asento ja thats it.

Voiko femakkoudesta parantua?
Kyllä voi, mutta se on pitkä ja karikkoinen tie sekä vaatii paljon kestämistä femakon läheisiltä. Femakon uhriksi joutunut mies ei kykene femakkoa auttamaan vaan hänen on parasta jatkaa elämäänsä mahdollisimman kaukana femakosta eikä koskaan ottaa mitään yhteyttä femakkoon.

Täydellistä sukupuolista neutraaliutta vaativat vanhemmat ovat esimerkki siitä kuinka femakkojen touhut sekoonnuttavat ihmiset. Aletaan elämään elämää jossa millään realiteeteilla ei ole mitään merkitystä. On erittäin todennäköistä että näistä vanhemmista moni on femakko-vässykkäpariskuntia. He sitten siirtävät lapsiinsa sekopäisyytensä ja vaativat että koko yhteiskunta toimii heidän sukupuolettoman fantasiansa mukaan. Tieteellisesti tällaisen fantasian toteutuminen on sula mahdottomuus sillä on jo aika päiviä sitten todennettu se, että valtaosa lapsista alkaa leikkimään tyttöjen tai poikien leluilla ja kasvaa jompaan kumpaan sukupuoleen selvästi enemmän vaikka kuinka kehitykseen koitettaisiin vaikuttaa. Se on väistämätöntä koska sukupuoli ei ole mikään uskoteltavissa oleva asia. Sukupuoli ei myöskään mitenkään muutu femakkojen vaikutuksesta neutraaliksi, epämiehiseksi tai tyttömäiseksi oikeasti vässykkämiehillä, vaan palaa ennalleen kun vässykkä pääsee femakon vaikutuspiiristä pois. On kamalaa miten moni mies elää femakon tossun alla. Kamalaa.

Lähde - Saila Slioor, blogi

Sisällön tarjoaa Blogger.