Header Ads

Bomber & Company auttaa selviytymään tyylikkäästi elämästä


Bomber & Company tekee tuotteita jotka eivät jää tyylikkyydessä kenenkään jalkoihin ja jotka voivat pahassa tilanteessa jopa pelastaa henkesi.

Bomber Firestarter Paracord Bracelet Survival Bracelet
Millainen hyvän rannekkeen pitäisi olla? No tyylikkään näköinen. Tuote on kyllä sitä, mutta oletko ikinä nähnyt ranneketta joka on tehty laskuvarjonarusta? Rengas on siis erittäin kestävä, koska se on tehty tällaisesta materiaalista. Lisäksi rannekkeessa on metalli osat joilla voi sytyttää nuotion kun joudut pulaan tai eksyt. Kun tarvitset tulta tämä ranneke ratkaisee ongelmasi.  Mitä tästä tuotteesta nyt voi sanoa? Tyylikkäin ja hienoin keksintö selviytymis- ja asustemarkkinoilla vuosiin. Näyttää hyvältä ja sytyttää nuotion tarvittaessa. Törkeän hieno tuote.
Bomber Carabiner Paracord Keychain
Pitäähän avaimetkin pitää mukana jotenkin. Avaimenperä joka toimii kuten edellinen rannerengas. Eli on törkeän tyylikäs ja kestävä, mutta jolla voi myös tilanteen niin vaatiessa sytyttää nuotion. Paras avaimenperä ikinä. Tyylikäs musta ulkonäkö kruunaa tuotteen.
Bomber Barrel Duffle Bag
Kickstarterin suosituin laukku ikinä. Se kertoo jo paljon tästä laukusta. Paljon taskuja, kestävä materiaali, erittäin kevyt, clipsit ovat laadukkaita, vetoketju on vedenpitävä,laukku on myös säänkestävä, mutta ennen kaikkea erittäin tyylikäs. Miehekäs, kestävä ja törkeän hyvän näköinen laukku. Paras laukku jonka olen nähnyt sillä siisti.
Mini Bomber travelers kit

Pieni laukku olennaisten eli pienten tärkeiden tavaroiden kuljetukseen. Erittäin tyylikäs, säänkestävä ja kevyt. Erittäin tyylikäs ja näppärä laukku kaikenkaikkiaan. Ulkonäkö jatkaa Bomber Barrel  Duffle Bagin linjaa. Tuotteiden ulkonäkö sopii siis keskenään hyvin yhteen. Tyylikkyyttä, kestävyyttä ja laatua.

Rose Gold Havok Watch ja Midnight Havok Watch


Bomber & Companyltä löydät myös useammanlaista kelloa. Rose Gold Havok on kultaa ja mustaa nahkaa yhdistelevä kello, jonka tyylikkyyttä ei voi kiistää. Midnight Havok taas tumma hieman erityylinen mutta tyylikäs kello. Tyylikkäästi pukeutuva mies tarvitsee kellon joka on ajattoman tyylikäs nämä kaksi ovat sitä.


Sisällön tarjoaa Blogger.