Header Ads

7 sääntöä naisen hurmaamiseen


Tässä tekstissä ajattelimme puhua siitä miten saada naisten huomio miehenä ja avata näitä "salaisuuksia" miehille jotka ovat olleet epäonnisia parisuhdemarkkinoilla ja eivät ole löytäneet kumppania itselleen.

1. Kukkoilu
Kukkoilu on tuttua eläinmaailmasta jossa sitä harjoittavat yleisesti juurikin urokset jotka haluavat kiinnittää naaraiden huomion. Esimerkkinä kukkoilusta voidaan mainita juurikin riikinkukot ja muut linnut jotka usein esittelevät höyhenpeitteitään.


Mikä ihmeellisintä tämä ei rajoitu vain eläimiin vaan sama toimii myös miehillä. Kukkoilun tarkoituksena onkin erottua massasta ja kiinnittää mahdollisimman monen naisen huomio itseensä. Mitä enemmän kiinnität huomiota sen suurempi mahdollisuus sinulla on saada joku lähestymään sinua tai ainakin herättää naisen kiinnostus, jolloin lähestymisesi on helpompaa.

Ennen kuin kumminkaan lähestyt naista muista lukea nämä 7 sääntöä jotka kaikki naiset haluavat miehen tietävän ennen kuin tämä lähestyy heitä
2. Tee siirtosi
Toisin sanoen tee aloitteita, tee aloitteita ja tee aloitteita. Tärkeintä on tehdä mahdollisimman paljon aloitteita. Toki tämä tarkoittaa myös sitä, että tulet saamaan valtavan määrän torjuntoja ja pakkeja, mutta se ei tarkoita sitä ettetkö tulisi jossain kohtaa onnistumaan.

Jos et koskaan tee ensimmäistä siirtoa et tule koskaan tietämään miten siinä olisi voinut käydä.

3. Vitsi rikkoo jään
Vitsailu on kautta aikojen rikkonut jään ja se on yhä edelleen sen tarkoitus. Vitsien luominen kertoo älykkyydestä ja arvaat varmaan jo mikä vetää naisia puoleensa... älykkyys. Ei siis ole mitään syytä olla heittämättä sitä huonoa juttua jonka kuulit kaverisi naapurin veljen serkun siskon kaiman kummilta. Jos saat naisen nauramaan olet askeleen lähempänä hänen hurmaamistaan.

Muistathan kumminkin, että vitsin tulisi olla kohdistettu juuri kyseiselle ihmisille koska jos menet kertomaan vääränlaisen vitsin voi lähestymisyrityksesi kaatua kerta heitolla. Pidättäydy siis vitseistä jotka eivät sovi kaikkien korville.

4. Itsevarmuutta peliinItsevarmuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä. Jos et ole itsevarma esitä edes sellaista, koska itsevarmuus on seksikästä ja naiset pitävät itsevarmoista miehistä. Itse varmuutta viestittävät suora ryhti, rennot olkapäät, hymyily, ja tasainen puhe ääni. Voit myös yrittää madaltaa ääntäsi hiukan puhuessasi, mutta älä madalla sitä liikaa vaan pyri pitämään puhe äänesi mahdollisimman normaalina, jotta et kuulostaisi tyhmältä. Matalan puhe ääni tunnetusti vetoaa naisiin ja viestii "miehekkyydestä".


5. Kohteliaisuus
Vaikka olisitkin itsevarma jääkäri joka puhuu kuin merimies, muista olla ennen kaikkea kohtelias. Kohteliaisuus ei tarkoita vain sitä miten puhut vaan sitä miten käyttäydyt ja esiinnyt. Monet sekoittavat kohteliaisuuden flirttailuun nykyisin, vaikkei se olekaan sitä, mutta tässä tapauksessa se ei haittaa koska mitä luultavammin tarkoituksenasi juuri onkin flirttailu ja naisen huomion kiinnittäminen.

6. Kehonkieli


Kehonkieli, mitä se sellainen on? Kehonkieli on niin kutsuttua viestintää jota kehosi ilmaisee alitajuisesti. Esimerkiksi hymyillessäsi silmäsi ja suusi hymyilevät, mutta jos hymyilet vain muuten vaan eivät silmäsi hymyile (siristy). Nämä ovat niin kutsuttuja mikroliikkeitä joita yleisesti luetaan kasvoilta. Selkeämpi kehonkielen merkkejä ovat esimerkiksi kädet puuskassa, joka tarkoittaa sulkeutunutta tai vaikka jalkaterien asento. Avoimet jalkaterät ihmisillä heidän keskustellessaan kertoo siitä että voit liittyä keskusteluun kun taas suoraan toista henkilöä kohden olevat jalkaterät kertovat siitä, että ihmiset toivovat voivansa keskustella rauhassa.

Miten sitten voit hyödyntää tätä niin kutsuttua kehonkieltä?

Muokkaamalla asentoasi ja jo pelkkää kävely tyyliäsi voit viestittää rentoutta, itsevarmuutta ja hyvää oloa. Kaikki nämä ovat positiivisia viestejä jotka vähentävät uhkaavuuttasi ja näin helpottavat lähestymistäsi ihmisiä kohtaan. Jos et tiedä miten rentoutuisit tai näyttäisit itsevarmemalta niin ei hätää. Jo itsevarmuutta esittämällä kehosi pyrkii mukautumaan siihen ja näin oikeasti vaikutat itsevarmemmalta, joka taas johtaa siihen että rentoudut jo luonnostasikin hieman. Älä siis hermoile turhia vaan pyri hymyilemään aidosti ja rentoudu kun lähestyt toista henkilöä. Näin viestität jo kehollasi hyvistä aikeistasi ja saat paremman vastaan oton.

7. Missä tavata naisia?


Paras paikka tavata nainen on avoimella paikkaa jossa on muitakin ihmisiä. Yhtenä vinkkinä voinee sanoa, että jos olet liikkumassa esim. metrossa tai lähijunassa pääkaupunki seudulla tai muuten kävelemässä ohi  niin juttele naiselle, kerro hänelle jotain mukavaa kuten:

"Hei, näin sinut kauempaa ja ajattelin että voisin tarjota kahvit. Nyt minulla on valitettavasti kiire, mutta voisin viedä sinut kahville vaikka huomenna. Mikä olikaan sinun puhelinnumerosi niin soitellaan huomenna ja sovitaan mihin aikaan."

Mitä todennäköisimmin nainen antaa sinulle numeronsa, koska et ole välittömästi tunkeutumassa hänen tilaansa ja viemässä hänen aikaansa vaan vasta huomenna jolloin vaikutat vaarattomammalta. Toki jos nainen vastaa, että hän ei pääse huomenna voit ehdottaa vaikka kahveja myöhemmin samana päivänä tai mitä ikinä keksitkään.


Näillä ohjeilla pääset jo alkuun, mutta jos kaipaat turvallisempaa ja nopeampaa tapaa päästä yhteyteen vastakkaisen sukupuolen kanssa klikkaa tästä ja pääset tutustumaan parhaimpiin deittisivuihin miehille.Sisällön tarjoaa Blogger.