Header Ads

RAX herkkuja ja myös terveellisiä ruokia mahan täydeltä

Raxihan tunnetaan pitsabuffettina. No mehän miehinä halusimme testata tämän pitsaherkkuja tarjoavan ketjun perinpohjaisesti. Saimme huomata Raxin olevan vähän muutakin kuin vain pitsapaikka. Raxeja muuten löytyy nykyään jo melkein 20 paikkakunnalta.  
Jos lähdetään liikkeelle salaattipöydästä valinnan varaa on parisen kymmentä erilaista ruoka-ainesta. Tähän siis kuuluu salaatti, kaali, fetajuusto, raejuusto yms. Kaikkea mitä salaatilta voi odottaa. Mukana myös kanapalat eli ruokaisan ja terveellisen salaatin kokoaa kyllä helposti. Toki terveelliselläkin salaatilla saa vatsansa täyteen kun menee Raxiin, koska salaattia saa syödä niin paljon kuin haluaa kuten kaikkea muutakin mitä on tarjolla. 
Kuva 
Pitsaa oli odotettavissa useampaa erilaista. Höyryävän kuumaa ja törkeän hyvää. Muutama pysyvä pitsa maku jotka ovat klassikoita ja hyviä. Sekä joka päivä yksi vaihtuva maku pitsoissa eli käy vaikka joka päivä ja et silti tylsisty. 
Kuva 

Raxin niin sanottu pääruoka ei rajoitu vain pitsoihin vaan heiltä löydät myös muut lämpimät ruuat. Kuten chicken wingsit, lihapullat, lasagne ja kylkeen ristikkoperunaa, maissia yms. Unohtamatta keittoa jonka kylkeen voi sitten ottaa vaikka pitsataikinapaloja, joita on erikseen tarjolla. 
Mitäs sitten kun maha on täynnä? Mitä sitten tehdään kun pitsaa, salaattia, keittoa ja muita lämpimiä ruokia ei vain mahdu enään vatsaan? No, sitten aletaan maistella jälkiruokia, joissa on sama periaate eli syödä saa niin paljon kuin haluaa. Raxista tosiaan saa lisähinnalla myös jälkiruuan jota saa syödä niin paljon kuin haluaa ja myös jälkiruoka vaihtoehtoja on aika mukavasti. Valikoimassa on vaniljapehmistä, jäätelökastikkeita useanlaisia unohtamatta juomapuolta jossa on kahvia jos jonkinlaista esimerkiksi espressoa, cappuccinoa, lattea, tavallista kahvia, kaakaota ja teetä. 

Kuva 

Juoma puolesta sen verran, että ateriaanhan kuuluu toki useanlaista limsaa ja vettä niin paljon kuin haluat eli kuivin suin ei tarvitse herkutella. 
Raxista voi myös ostaa mukaan herkkuja eli ei ole pakko jäädä paikan päälle syömään. 
Raxista saa myös opiskelija-alennusta eli kaikki opiskelijat muistakaapa heilauttaa opiskelijakorttia. 


Sisällön tarjoaa Blogger.