Header Ads

"Meidän kaikkien tulisi olla feministejä" -kirja kaikille 16 vuotiaille ruotsalaisille


Feministien mädätys jatkuu Ruotsissa ja tällä kertaa kohteena ovat kaikki 16 vuotiaat. Ruotissa tullaan jakamaan kaikille maan 16-vuotiaille "Meidän kaikkien tulisi olla feministejä" -kirja. Feministi Chimamanda Ngozi Adichie kutsuukin kaikki lukijansa aseisiin, jotta he voisivat käännyttää lisää ihmisiä feministeiksi.

Kirjan on päättänyt jakaa kouluihin Ruotsin Naisten järjestö (osa UN Sweden järjestöä)  ja julkaisijana toimii Bonniers. Ensimmäisenä kouluna, jossa kirjat jaetaan on Norra Realin lukio Tukholmassa. Naisjärjestö toivoo, että kirja toimii astinlautana keskusteluun sukupuolten tasa-arvosta ja feminismistä.

Kirjailija ja naisryhmät myös toivovat opettajien sisällyttävän kirjan osaksi opetustaan.


Kirjailijan mukaan feminismi tekisi maailmasta oikeudenmukaisemman ja kutsuu maskulinismia pieneksi häkiksi joka estää miehiä ja poikia näyttämästä tunteitaan. 


"Olen feministi, koska haluan maailman, joka on oikeudenmukaisempi. Olen feministi koska haluan elää maailmassa jossa naisille ei koskaan sanota, että et pysty tai sinun ei tulisi tehdä jotain, koska olet nainen. Haluan elää maailmassa jossa miehet ja naiset ovat onnellisempia. Maailmassa jossa sukupuoli ei sido heitä. Haluan asua maailmassa jossa miehet ja naiset ovat todellakin tasa-arvoisia. Ja tästä syystä olen feministi"

Miesasia.fi ei voi kun ihmetellä miten feminismi, mukamas lisäisi maailman oikeudenmukaisuutta saatikka tasa-arvoa missään.

Feminismissä ei ole kyse tasa-arvosta vaan naisten etujen pönkittämisestä ja halusta tappaa miehet, jonka vuoksi heitä voidaankin kutsua hyvillämielin feminatseiksi. Toisena esimerkkinä feminatsismista voidaan mainita tämä - "Miehet tulisi laittaa keskitysleirille."

Sisällön tarjoaa Blogger.