Header Ads

Aki Hintsa Voittamisen anatomia

Kuva 
Aki Hintsa on Suomalainen lääkäri, joka on tunnettu F1 ympyröistä McLarenin entisenä lääkärinä. Nykyään Hintsalla on Genevessä klinikka jonka asiakkaita ovat urheilijat mutta myös johtajat. Klinikalla tavoitellaan parempaa henkistä ja fyysistä suorituskykyä. 

Kirjan takaa löytyy Oskari Saari joka on toimittaja ja F1 asiantuntija. Suomessa hänet tunnetaan F1 selostajana. 

Kenelle kirja sopii?  
  • F1 fanille 
Kirjassa on paljon formula aiheisia kuvia ja juttuja. Hintsahan on törmännyt työssään periaatteessa kaikkiin F1 ihmisiin. Moni on päätynyt ihan pitkäaikaiseksi asiakkaaksikin. 
  • Ammatti- tai harrasteurheilijalle 
Kirjassa on esimerkiksi mielenkiintoisia kuten huippujuoksija Gebreselassien treenistä kerrottu pitemmästikin. 
  • Jokaiselle joka haluaa voida kokonaisvaltaisesti paremmin 
Kirja on täynnä opastusta Hintsan kokonaisvaltaiseen hyvinvointimalliin. 

Kirja on ikkuna F1 maailmaan formulafanille. Se on mielenkiintoinen kertomus Aki Hintsan elämästä sen moninaisine käänteineen. Ennen kaikkea kirja on kuitenkin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin opas. Opas, jonka jokaisen ihmisen tulisi lukea ja sisäistää jotta voisi elää voiden mahdollisimman hyvin. 

Yllättävän hyvä kirja kaikenkaikkiaan. Tämän vuoden suosikki kirja kirkkaasti. Jokainen joka harkitsee ostavansa ainakin yhden kirjan tänä vuonna kannattaa tätä teosta harkita vakavasti. Suosittelemme kirjaa lämmöllä. Kiitokset sekä Aki Hintsalle, että Oskari Saarelle tästä lukukokemuksesta. 


Sisällön tarjoaa Blogger.