Header Ads

The Great Wall -vaatteet Yhdysvalloista


Esittelyssä The Great Wall -vaatteet Jenkeistä. Merkki on saanut alkunsa legendaarisen Floyd Mayweatherin turvallisuuspäälliköiden Adam Plantin ja Alfonso Redicin eli BIG Churchin toimesta. Vuosia suojeltuaan kuuluisia nimiä kaksikko pisti lifestylebrändin kasaan. Hehän ovat matkustelleet maailmaa ristiin rastiin ja nähneet vaatteita ja julkkiksia joka lähtöön. 

Haluatko pukeutua kuin nyrkkeilyn kuningas tai hänen tyrmäävät turvapäällikkönsä? Näiden kavereiden nettikaupasta löydät kovalla asenteella varustetut paidat, lippikset ja sukat. Myös naisille on omat tuotteensa.

Tässä hieman maistiaisia heiltä. Tällä hetkellä kokoelmasta löytyy monenlaista t-paitaa, sukkia ja lippiksiä.






Tästä paidasta näet mistä on kysymys. Keskellä Floyd Mayweather Jr. nyrkkeily kuningas ja sivuilla Floydin turvallisuuspäälliköt ja The Great Wall firman omistajat Adam Plant ja Alfonso Redic eli BIG Church.



TGW:llä on todella iso valikoima erilaisia t-paitoja tässä vain muutamia esimerkkejä niistä. Useita värejä ja useita erilaisia kuvia.




Lippis jossa Floyd Mayweatherin ennätys, 49 voittoa ja 0 häviötä. Tuollaiseen suoritukseen ei ihan, joka nyrkkeilijä pystykkään.



The Great Wall lippiksiä harmaana ja mustana.



TGW:ltä voit ostaa myös sukkia.




Herrat itse, elävän nyrkkeilijä legendan seurassa.

Sisällön tarjoaa Blogger.