Header Ads

Pulsin proteiiniherkut

Pulsin tekee proteiinipatukoita, -jauheita ja monenlaisia herkkuja. Pulsin tuotteissa käytetään laadukkaita luonnollisia ainesosia ja niihin ei lisätä keinotekoisia ainesosia. Puhutaan siis erittäin puhtaista, mutta myös terveellisistä ja herkullisista tuotteista. 


Pääsimme testaamaan Pulsin tuotteita. 


Proteiini rakentaa lihasta, korjaa soluja, auttaa laihtumaan ja pitää nälän poissa. Tässä proteiinipitoisia tuotteita Pulsinilta.


Organic Whey Protein
Kyseessä on heraproteiini mutta luomuversiona. Tuote ei käytännössä näytä tai maistu erilaiselta verrattuna perusheraan. On siis erittäin helppo tuote jos haluat siirtyä nykyisestä tuotteestasi tähän. Jos kaipaat laadukkaampaa heraproteiinia tämä tuote on erittäin hyvä valinta sinulle. Laadukas ja hyvä tuote. 


Hemp Protein
Hamppuproteiini on tullut muotiin viime vuosina maailmalla ja nyt pääsimmekin maistamaan sitä. Hamppuproteiinissa on paljon elimistölle hyödyllisiä aineita kuten kaikki 8 välttämätöntä aminohappoa ja runsaasti omega 3 ja 6 rasvahappoja sekä kuitua. Todellakin kokeilunarvoinen proteiini. Jos kaipaat lisää hyviä rasvoja tai haluat kokeilla jotain uutta tässä on proteiini sinulle. 

Loistava vaihtoehto esimerkiksi vegaaneille ja kasvissyöjille. 


Organic Sunflower protein
Täysin uusi tuttavuus auringonkukkaproteiini. Vähemmän proteiinia per kilo verrattuna heraan (auringonkukkaproteiini 45 %, hera 75 %) mutta kuitua tässä proteiinissa on 17 %, joten tämä tuote todennäköisesti hellii vatsaa. Niille joille hera tökkii tässä olisi uusi vaihtoehto proteiinilisäksi. Kokeilun arvoinen tuote. 


Patukat
Patukoita merkillä on monenlaisia ja ne ovat todella herkullisia proteiiniherkkuja ja kuuluvat kyllä sarjaan törkeän hyvää ja silti terveellistä. Muun muassa ei lisättyä sokeria, ei maitotuotteita, ei gluteiinia, ei transrasvoja ja niin edelleen eli terveellinen herkku. Kaikki tietävät millaisia tavalliset patukat ovat mutta Pulsinilla on myös toisenlaisia patukoita joita voisi sanoa pieneksi kakkupaloiksi tai piirakkapaloiksi. Eli kyseessä on pieni pehmeä proteiininen herkku. Suosittelemme lämpimästi näitä herkkuja. Paremman makuisia kuin normaalit suklaa patukat tai proteiini patukat, mutta silti terveellisempiä. Pulsinilta saat terveelliset herkut ja uudet mielenkiintoiset tuotteet. Suosittelemme heidän herkullisia tuotteitaan.Sisällön tarjoaa Blogger.