Header Ads

Pharmamuscle-tuotteetPharmamusclen kolme periaatetta ovat innovaatio, tiede ja laatu. Laatu tulee siitä, että kaikki ainesosat ovat korkealaatuisia. Tiede tulee siitä, että käyttävät vain ainesosia, jotka ovat tieteellisesti tutkittu. Innovaatio taas tulee siitä, että Pharmamuscle pyrkii käyttämään huipputeknologiaa maksimoidakseen tuotteidensa tehokkuuden.

Tässä heidän tuotteitaan.

Wheymax 
Heraproteiini-isolaatti suklaan makuisena. Isolaatti jo kertoo, että kyseessä on laadukas heraproteiini, sillä halvimmat heraproteiinithan ovat aina konsentraatteja. Mikäli haluat laadukkaan heraproteiinin, tässä on tuote sinulle. Valitettavasti makuja on tällä hetkellä vain yksi eli suklaa, mutta sehän on kaikkien suosikki eli ei ongelmaa. Jos haluat laadukkaan ja hyvän makuisen proteiinin valitse Wheymax. 

Alpha male ja Mega minerals 
Alpha male on supermultivitamiinivalmiste, joka sisältää yli 50 ainesosaa. Mitä olisikaan vitamiinit ilman mineraaleja. Mega minerals sisältää tärkeät mineraalit muun muassa magnesiumin ja kalsiumin. Tässä on kova kaksikko päivän aloittamiseen. Jos haluat varmistamaan että saat kaikki tarvittavat aineet päivää varten valitse tämä kaksikko. 

Mega CEE 
Haluatko laadukkaan kreatiinin? Mega CEE on Creatine Ethyl Esteriä. Tämä eriaa perinteisestä monohydraatista siten että se imeytyy paremmin kuin monohydraatti ja se ei kerää nestettä elimistöön eli erittäin laadukas kreatiini. Vaihda tavallinen monohydraattisi tähän ja huomaa ero. 

Opti Glutamine 
Lyhyesti ja ytimekkäästi laadukas glutamiini varmistamaan treenistä palautumisen. Tuote on maustamaton eli sopii esimerkiksi treenin jälkeisen proteiini juoman sekaan varmistamaan palautuminen kovasta treenistä. 

Metaburn 
Laadukas yhdistelmä laihduttamisen avuksi. Sisältää muun muassa karnitiinia, CLA:ta, vihreää kahvipapua, vihreää teetä ja monia muita aineita. Kovan luokan yhdistelmä. 

Mega aminos 
BCAA aminohappo valmiste (suhteessa 2:1:1 leusiinia,isoleusiinia ja valiinia) pillerimuodossa, joten kätevä käyttää. Lisää voimaa ja kestävyyttä. Näitä kun ottaa ruokien välillä niin ei pääse lihasten hajoaminen käyntiin. Erittäin hyvä tuote. 

Pure L-arginine 
Lisää veren virtausta ja antaa pumpin treeniin. Veren virtaus lihaksille parantuu ja sitä kautta ravinteiden virtaus lihaksille parantuu. Parantaa myös lihaksen kasvua, palautumista ja kestävyyttä. Laadukas tuote suositusta lisäravinteesta. 

Yhteenvetona jos haluat erittäin laadukkaita lisäravinteita kokeile Pharmamusclen tuotteita. Suosittelemme. 


Sisällön tarjoaa Blogger.