Header Ads

Oliko Ranskan terrori-iskut ennustettavissa?Tämän hetkisten tietojen mukaan Ranskan terrori-iskuissa on kuollut ainakin 150 ihmistä ja jopa 200 loukkaantunut. Silminäkijä havaintojen mukaan hyökkääjät olivat nuoria miehiä pukeutuneina tummiin vaatteisiin ja jotka toimivat kylmän ammattimaisesti teurastaessaan ihmisiä hengiltä.

Teatteriin hyökätessään hyökkääjä oli silminnäkijöiden mukaan huutanut "Allahu Akbar!" avatessaan tulen. Pelkästään teatterista puhutaan löytyneen yli sata ihmistä ammuttuna.

Monet ovat jo pitkään epäilleet, että valtavan ihmisvirran joukossa liikkuu myös ISIS:in jäseniä, sekä muita terroristeja, jopa Suomen SUPO on varoittanut, että Suomeen tulevien joukossa on mahdollisia ISIS terroristeja. Nykyisten tietojen mukaan ISIS on ottanut vastuun terrori iskusta Ranskassa.

Voidaan, jopa olettaa että seuraava mahdollinen terrori-isku tullaan tekemään Saksassa, koska se on ottanut yhtenä suurimmista EU-maista valtavan määrän maahanmuuttajia ja on jo nyt ollut kovan paineen alla. Tietenkin myös Ruotsi on mahdollinen kohde sen suht vapaan maahanmuuttopolitiikan ansiosta.

Ranskassa, Saksasta kuin myös Ruotsista löytyy niin kutsuttuja NGZ (No Go Zone) alueita joille viranomaiset ja tavalliset kansalaiset eivät mene tai halua edes mennä. Näillä alueilla hallitsee yleensä islaminuskoiset kannattajat, jotka valvovat tarkkaan Sharialain noudattamista. Samaa tapahtuu jo osissa Iso-Britanniaa jossa raportoidaan olevan nuoria miehiä valvomassa, että naiset pukeutuvat vähintään huntuun tietyillä alueilla.

Terrori-iskujen suurin tavoite on herättää pelkoa, sekaannusta ja tuhoa. Tässä ne ovat onnistuneet täydellisesti jos näin voi sanoa.

Onkin siis järkevää kysyä mihin toimiin EU maat aikovat ryhtyä? Tulevatko ne aloittamaan rajatarkastukset uudelleen, tullaanko maahanmuuttajia seuraamaan tarkemmin ja tullaanko ihmismassat nyt pysäyttämään?

Emme tietenkään halua EU ryhtyvän yhtä yliampuvaksi kuin USA kaiken valvontansa suhteen, mutta tällaisten ihmismassojen päästäminen eri maiden läpi ilman valvontaa on riskialtista ja täysin hullua.

Maahanmuutto kolmansista maista länsimaihin on pääosin suurimmalle osalle maita valtava kuluerä, että turvallisuus uhka, josta saimme nyt todella kauhean esimerkin Ranskasta. Kun annamme tämän valtavan ihmismassan liikkua vapaasti sen mukana tulevat lieveilmiöt kuten raiskauksest, rikollisuus ja monet muut tulevat yleistymään puhumattakaan terrori-iskuista kun terroristien on helpompi soluttautua massan seassa eri EU-maihin ja näin alkaa luoda uusia terroristisoluja.

Tätä vastaan voidaan tietenkin taistella esim. palauttamalla tarkemmat rajatarkastukset ja ihmisten valvonnalla, mutta me ainakin tuemme vain rajatarkastuksia ja hyvin rajattua ihmisten seuraamista joka rajoittuisi pääosin maahanmuuttajiin heidän aiheuttamansa turvallisuus uhan vuoksi.

Toinen tapa taistella tätä vastaan on, että  kerromme ihmisille, että me emme tule tarjoamaan ilmaista asumusta, rahaa, ylläpitoa tai mitään muutakaan ja toimimaan myös tämän mukaisesti. Näin tulisimme varmasti näkemaan ison pudotuksen maahanmuutossa.  Jos näin ei kumminkaan tapahdu voimme alkaa miettiä miksi nämä ihmiset haluaisivat Eurooppaan jolla ei ole tarjota heille mitään? Itse en ainakaan osaa antaa tähän vastauksia, mutta se herättää ainakin omat huoleni ja paljon kysymyksiä.

Entä olisiko tämä tradegia sitten voitu ennustaa? Sitä emme osaa sanoa, mutta ainakin tämä video antaa osviittaa siitä minkälaisia ihmisiä Eurooppaan saapuu jatkuvalla syötöllä ja me todellakin kysymme: "Ovatko nämä ihmiset sellaisia joita kaipamme Eurooppaan?"

Sisällön tarjoaa Blogger.