Header Ads

Monikulttuurisuus, rikkautta ja voimavaroja vai huolia ja murheita?


Onko todellakin niin, että meidän tulee hyväksyä kaikki mitä uudet ihmiset tuovat maihimme mukanaan?


Uusien kulttuurien tuomina asioina voidaan mainita esimerkiksi:

- Kunniamurhat


- Naisten alapään silppominen 


  • Mukaan lukien poikalasten, joka on vieläkin Suomessa sallittua jostakin täysin käsittämättömästä syystä.

- Rikollisuus
  • Tilastojen mukaan maahanmuuttajat syyllistyvät jopa 17 kertaaa useammin raiskauksiin kuin kantasuomalaiset
- Taudit
  • Monet maahanmuuttajat kantavat tauteja jotka on jo lähes hävitetty Suomesta kokonaan, mutta sen lisäksi tuovat vielä Suomessa erittäin harvinaisia tai täysin uusia tauteja mukanaan lämpimistä maista.
- Epätasa-arvo
  • Monet maahanmuuttajat eivät ymmärrä tai edes halua ymmärtää, että naiset ovat tasa-arvoisia Suomessa ja muualla Euroopassa.
- Verojen nousu
  • On myös huomioitava, että emme pysty ylläpitämään nykyistä hyvinvointivaltiotamme. Nyt tulevat ihmiset ovat surkeimmin työllistyvää ainesta ja siinäkin tapauksessa, että saavat töitä ovat useammin töissä julkisella alalla esimerkiksi tulkkeina ja muina paperinpyörittäjinä jolloin eivät tuota lisää rahaa valtiolle vaan kuluttavat sitä. On myös muistettava, että suurin osa heistä tulee jäämään työttömiksi tilastojen valossa ja maksamaan koko elinikänsä valtiolle ja veronmaksajille rahaa.
- Terrorismi
  • Valitettavasti tämä on nykyiseltään koko ajan suurempi uhka myös Suomessa kiitos hallitsemattoman maahanmuuton

Mitä hyviä asioita maahanmuuttajat tuovat?Nyt moni varmasti sanoo, että maahanmuottajat tuovat myös paljon hyviä asioita kuten:

- Rikkautta geeniperimään *

  • Tämä on todella ohut perustelu, sillä myös heillä on paljon geneettisiä tauteja.
- Kultuurista rikkautta 

  • Eikö meidän tulisi juhlistaa nimenomaisesti suomalaista kulttuuria? Miksi juhlisimme muita kulttuureja? Annetaan heidän juhlistaa omaansa, mutta ilman että se rajoittaa meidän kulttuuriamme, jota on jo tapahtunut osittain. Esimerkkinä joulun (tähtitortut ja piparkakku ukot, kiellettävä? Näin käynyt jo Ruotsissa) ja tietenkin surulliesn kuuluisa suvivirren sensurointi.
- Osaamista ja työvoimaa
  • Suomi on eräs maailmankoulutetuimmista maista joten nämä ihmiset jotka tulevat kolmansista maista eivät tuo uutta osamista Suomeen. Työvoimatarvetta ei ole, sillä meillä on nytkin 300 -  450 tuhatta työtöntä omasta takaa


Miksi Euroopalla tai Suomella ei ole velvollisuutta tai tarvetta auttaa?


Nyt saapuvasta väestöstä apua tarvitsevia todellisuudessa ehkä 3-5% eli 10 000 ihmisestä todellinen määrä olisi 300-500 ihmistä vai miksi niin moni ihminen muuten suuntaisi pohjoismaihin eikä jäisi jo aijemmin muihin turvallisiin EU maihin?

Moni "suvakki" kuten moni heitä haukkuu perustelee ihmisten auttamista tunteisiin vetoavalla perustelulla:

"Meidän tulee auttaa hädässä olevia ja varsinkin naisia ja lapsia, jotka pakenevat sotaa ja köyhyyttä!"

Tässä kohtaa meidän on välittömästi puututtava tähän tunteisiin vetoavaan anomukseen. Meidän ei tule sekoittaa tunteita ja logiikkaa missään tapauksessa ja kuten jo aikaisemmin kirjoituksessa mainitsimme nämä ihmiset eivät ole hädänalaisia. Suurin osa tulijoista on todistetusti elintasopakolaisia ja esimerkiksi Suomeen saapuvista maahanmuuttajista n.80 % on miehiä.

Humanitääristä apua henkilöt saavat jo eri pakolaisleireillä, joten heillä ei tulisi olla mitään syytä tulla Eurooppaan, jolla ei ole heille mitään tarjottavaa nykyisessä taloustilanteessa tai jatkossakaan.

Ratkaisuja ongelmiin


Miten sitten voisime ratkaista osan näistä ongelmista?

Noh tähän on muutamakin tapa joita nyt luettelemme:

1. Kaikki tuet pois maahanmuuttajilta. Tulijan tulee itse kustantaa elämisensä ja toimintansa maassa 100%, tämä sisältää niin lapsilisät, asumistuet, työttömyystuet kuin kaikki muutkin. Meillä ei ole varaa tai tarvetta maksaa tulijoille rahaa.

Näin varmistamme, että tulijat ovat joko:

A. Oikeasti hädän alaisia, jolloin heidät voidaan ohjata telttamajoitukseen asumaan ja oleskelemaan. Heille voidaan myös tarjota suomenkielen kursseja ja työelämään valmennuksia.


tai


B. Osaavaa, koulutettua ja tarpeeksi varakkaita turvatakseen oman ylläpitonsa

2. Maahanmuuttoon ja kehitysapu tullaan rahoittamaan täysin vapaehtoisten kansalaisten rahoista. Kansalaisille lähetetään kysely: "Haluatko rahoittaa maahanmuuttoa ja kehitysapua? [KYLLÄ] / [EI] vaihtoehdot ja selitys, että se tarkoittaa esim. +2% veroastetta.

3. Maahanmuuttajilta kerätään rekisteriin, iiriskuvat, sormenjäljet ja DNA näyte. Karkoitus tapauksissa henkilön karkoitus laitetaan toimeen viikon sisällä ja henkilölle annetaan maahantulokielto. Ellei karkoittaminen onnistu, ohjataan henkilö esim. Ahvenanmaalle odottamaan karkoituksen täytäntöön panoa. Rikoksista tuomitut saavat välittömän karkoitus päätöksen.

4. Kansalaisuuden hakua vaikeutetaan. Kansalaisuuden tulee olla etuoikeus eikä mikään kiertopalkinto joka jaetaan tietyn maassaolon jälkeen. Esimerkiksi Hollanti vaatii kirjoitetun ja puhutun kielen osaamista siinä määrin, että tavallinen hollantilainen ymmärtää maahanmuuttajan puhutun ja kirjoitetun kielen.

5. Avun kohdetaminen kohdemaahan, mutta vain ja ainoastaan korvamerkitty määrä (katso kohta 3.)

6. Ihmissalakuljetuksen tarkempi valvonta ja kaikkille kiinnijääville automaatinen karkoitus ja maahantulokielto.  Lisäksi laittomasti maassa oleskeleville sama kohtelu kiinni jäädessä välittömästi.Kirjoittajan huomioita

Nykyisestä maahanmuutosta on vaikea puhua, sillä kaikki nykyisen linjan kritisoiminen on rasismia, naisvihaa tai natsismia. Kirjoituksessa pyritään herättämään ihmisiä ajattelemaan tilannetta ja sen järkevyyttä sekä muistuttamaan, että asiat eivät aina ole niin mustavalkoisia kuin miltä media saa ne näyttämään eli hädänalaiset vs rasistit.

Maahanmuuton tuomat vaikeudet tulee nostaa esiin, jotta ne voidaan ratkaista. Pyrkimällä piilottamaan maahanmuuton aiheuttamat ilmiöt annetaan vain lisää tulta rasismin ja maahanmuuton vastustamiselle. Nostamalla ongelmat taas esiin voidaan ne ratkaista hyvässä hengessä ja saada koko hommaan järkeä mukaan.


Suosittelenkin lukemaan toisen hyvän kirjoituksen sivuilta joka ainakin itselleni niin sanotusti kolahti: "Onko monikulttuurisuuden vastustaja aina rasisti?"

Sisällön tarjoaa Blogger.