Header Ads

Miten ihmiset ragoivat miehen/naisen pahoinpitelyyn?BBC päätti testata miten ihmiset reagoivat naisen ja miehen pahoinpitelyyn. Aluksi nainen pahoinpitelee miestä tekstiviestistä jonka tämä mukamas saa. Kaikki ihmiset vain tuijottavat ja antavat naiset jatkaa miehen pahoinpitelyä.

Seuraavaksi he kokeilivat miten ihmiset reagoivat jos mies pahoinpitelee naista samassa tilanteessa. Nyt ihmiset rientävät välittömästi apuun ja puuttuvat tilanteeseen.

Testi on osana pian BBC näytettävää dokumenttia jossa, BBC selvittää naisten väkivaltaisuuden syytä ja sitä pääsevätkö naiset helpommalla esim. oikeudessa kuin miehet.

Suomessa naiset saavat paljon lyhyempiä tuomioita rikoksista kuin miehet. Lisäksi naiset ovat useammin perheväkivallan tekijöitä kuin uhreja nykyisessä Suomessa. Myös turvakodit ovat kääntäneet usein selkänsä miesuhreille, sillä vain 1/3 niistä ottaa miehiä vastaan.


Mitä mieltä sinä olet: Sallitaanko naisten olla väkivaltaisempia kuin miesten, entä pääsevätkö naiset elämässä kaikin tavoin helpommalla kuin miehet?

Sisällön tarjoaa Blogger.