Header Ads

Miehen huolto-ohjeet


Tänään ajattelimme käsitellä kolmea tärkeintä asiaa joilla pitää mies kunnossa ja tyytyväisenä. Voisikin sanoa, että tämä on kolmen kohdan huolto-ohje miehille ja heidän kumppaneilleen.

Henkinen hyvinvointi
Muista, että miehesi on vain ihminen. Hän kaipaa tukea, mutta ennen kaikkea myös kehuja. Älä nalkuta miehelle turhista asioista kuten vaikka väärän vessapaperin ostosta tai siitä, että hän unohti tiskata tai viedä roskat. Miesten aivot toimivat erilailla ja he eivät todellakaan tahallaan unohtele asioita.

Mies ei myöskään pakolta näytä ottavan itseensä jatkuvaa nalkuttamista ja haukkuja, mutta koska ne tulevat sinulta voivat ne todella tuhota miehen itsetunnon ja henkisen terveyden. Mies on valinnut sinut rakkautensa kohteeksi ja ihmiseksi jota kunnioittaa, arvostaa ja johon luottaa eniten maailmassa. Älä murskaa hänen kunnioitustaan ja arvostustaan, äläkä petä hänen luottamustaan nalkuttamisella ja haukkumalla häntä.

Fyysinen hyvinvointi
Meinaako miehesi syödä tänään pitsaa tai muuta roskaruokaa? Mitäpä jos sanot hänelle, että: "Hei, anna minä kokkaan sinulle herkullisen aterian." Näin estät häntä syömästä roskaruokaa  vaikka se aiheuttaakin sinulle pienen vaivan. Toinen vaihtoehto on, että teette ruuan yhdessä.

Lenkille? No mikä ettei, varsinkin jos lupaat hänelle jotain pikku kivaa lenkin päätteeksi. Voin luvata, että yksikään mies ei kieltäydy lenkistä kumppaninsa kanssa jos sen päätteeksi on tarjolla jotain "super kivaa" hänelle ja mistä sitä tietää vaikka hän innostuisi käymään kanssasi ihan muutenkin vaan jatkossa.


Seksuaalinen hyvinvointi
Hyvä seksi ei rajoitu vain suihinottoihin, runkkaamiseen ja panemiseen. Hyvä seksi tarkoittaa myös sitä, että hellit miestäsi. Silittelet hänen ihoaan, painaudut häntä vasten ja annat hänen tuntea koko vartalosi hänen vartaloaan vasten. Mikään ei tunnu miehestä niin hyvältä kuin naisen vartalo itseään vasten ja se kun hän saa tuntea naisen ihon sileyden ja haistaa hänen huumaavan tuoksunsa.

Seksuaaliseen hyvinvointiin kuuluu myös leikkimielisyys ja yllättäminen. Yllätä miehesi vaikka sitomalla hänen silmänsä ja tee hänet hulluksi kiusoittelemalla häntä niin kauan, että hän ei enää kestä vaan orgasmi tulee kuin itsestään.Yllä olevat ohjeet ovat tietenkin vain suuntaa antavia ja jokaisen parisuhteen tulisi itse löytää parhaat tavat hemmotella toisiaan. Toivomme kumminkin, että teksti herättelee kaikkia lukijoitamme pitämään miehistään huolta aina aika-ajoin tai ainakin vähän useammin kuin silloin tällöin.Etkö ole vielä löytänyt sitä oikeaa? Ei hätää, sillä listasimme parhaat deittisivut miehille!

Sisällön tarjoaa Blogger.