Header Ads

Kuinka 14- vuotiaat tytöt uhrattiin monikulttuurisuuden alttarilla

Muuan 14- vuotias Alvestan kaupungissa asuva kehitysmaa- afrikkalainen Ali (nimi muutettu) oli häirinnyt ja ahdistellut koulun tyttöjä jo pitkään. Ahdistelu ei ollut mitään pientä flirttailua vaan todellista iholle käymistä ja yritystä esimerkiksi vetää tyttöjen housuja alas. Tilanne paheni päivä päivältä ja eräässä koulun iltamissa alkusyksystä Ali, ja hänen yönmusta kaverinsa häiriköivät muutamaa tyttöä oikein urakalla.
Toinen tyttö kertoi asiasta isälleen, sillä ahdistelu oli jatkunut jo ainakin viime keväästä. Isä aloitti taistelun lapsensa puolesta. Hän vaati koulua toimimaan ennenkuin on liian myöhäistä. Lopulta koululla suostuttiin palaveriin, jossa mukana olivat tyttöjen vanhemmat ja koulun henkilökuntaa. Afrikaanoja ei paikalla näkynyt kuten ei heidän vanhempiakaan. Eivät näetsen osaa ruotsia.
Koulun vararehtori vähätteli tapaamisessa asiaa sanomalla, että pojat ovat poikia. Vararehtorin mukaan poikia kiinnostavat tytöt, sillä ”kropassa tapahtuu asioita”. Vanhemmat halusivat tehdä rikosilomoituksen, mutta vararehtorin mukaan sellainen ei ollut tarpeellista ja asia aiottiin hoitaa koulun puolesta.
Koulun taholta asialle ei kuitenkaan tehty yhtään mitään. Kehitysmaalaisten häiriköintiin ei puututtu millään tavalla ja tyttöjen turvallisuus oli koulun johdolle aivan paskan hailee. Sen sijaan koulussa jankutettiin entistä enemmän ”allas lika värde” eli kaikkien samanarvoisuutta. Lisäksi koulun puolelta väitettiin, että vanhempien huoli johtui rasismista ja rasistisista ennakkoluuloista.
– Ei pidä erotella ihmisiä meihin ja heihin, koska sellaista jakoa ei ole. Meidän pitää pitää asia yksilötasolla, kertoi vararehtori ja antoi molempien ahdistelija- afrikkalaisten jatkaa koulussa kuin mitään ei olisi tapahtunut.
Vain päivä tämän jälkeen hyökkäsivät molemmat afrikaanot näiden samojen tyttöjen kimppuun koulun discon yhteydessä pihamaalla. Toinen afrikaano raahasi toisen tytön pensaikkoon, jossa raiskasi tämän. Toinen tyttö taisteli henkensä kaupalla lähistöllä autojen takana toista afrikaanoa vastaan, mutta hän pääsi karkuun, kun paikalle sattui sivullisia.
Fria Tider kertoo, että kun tapahtuma tuli julkisuuteen, soitti toisen tytön isä toimitukseen ja kertoi, että koulu suhtautui täysin välinpitämättömästi tapahtuneeseen. Vararehtori ilmoitti, että tyttö voi olla kotona kunnes pojat siirretään koulusta.


Vararehtori
Vararehtori lähti asiassa kuitenkin afrikaanojen puolelle. Raiskaajat saavat jatkaa samassa koulussa, tosin sillä erotuksella, että nuorille pyritään sovittamaan sellaiset kouluajat, että nämä eivät kohtaa toisiaan. Lisäksi vararehtori uhkaili isää, että tyttöä koskee oppivelvollisuus, antaen näin ymmärtää, että kouluun oli tultava.
Isä kertoo, että kyseissä koulussa on paljon maahanmuuttajia ja koulua johdetaan ruotsalaisella ääri- ideologialla ”kaikkien tasa- arvoisuudesta”, joka Ruotsin oloissa tarkoitta sitä, että pääpaino koulun opetuksessa on se, että ruotsalaiset oppilaat eivät vahingossakaan ilmaisisi rasismia tai kiusaisi kehitysmaamuslimioppilaita.
– Koulu on täysi katastrofi. Oppilaat särkevät pihalla pyöriä ja kiusaavat toisia. Koulun sisällä ovat opettajat liimailleet ympäriinsä ”vi gillar olika”- lappuja ja koulu on kuin joku marxistinen kulttuurikeskus.
(Vi gillar olika= tykkäämme erilaisuudesta)
Näin uhrattiin yksi nuori 14- vuotias viaton nuori tyttö kehitysmaa- alttarilla. Koulun johto on niin ruotsalaisen ideologian riivama, että edes aivan selvää häirintää ja jopa raiskausta ei oteta vakavasti. Jos tilanne olisi ollut päinvastainen- raiskaajat olisivat olleet ruotsalaisia ja tytöt kehitysmaalaisia, olisi meteli ollut aivan valtava.
Tyttöjä käy sääliksi. He eivät saa oikeutta, sillä pojat ovat alle 15. Tytöillä ei ole mitään mahdollisuuksia kuin alistua vi gillar olika- eliitin päättömyyksiin, sillä raiskaajat jatkavat samassa koulussa.
Suomalainen vanhempi! Haluatko oman lapsesi samanlaiseen kurjimukseen missä ruotsalaiset lapset elävät? Tätä kysymystä kannattaa pohtia muiden vanhempien kanssa äärimmäisen tarkkaan.

Alkuperäinen kirjoitus ja lähde - paavotajukangas.com

Sisällön tarjoaa Blogger.