Header Ads

Kanadan pääministeri - "Koska on vuosi 2015"


Kanadan pääministeri Justin Trudeaulta kysyttiin, miksi hänen kabinetissaan tulee olemaan 50% naisia ja 50% miehiä. Hänen vastauksensa kuului seuraavasti:Koska on vuosi 2015...

Voinee varmasti sanoa, että moni äänestäjä on hieraissut silmiään ja miettinyt ääneen: "MITÄ VITTUA!?" Koko perustelu, jos sitä edes sellaiseksi voi sanoa on todellakin idioottimaisimpia sammakoita mitä keneltäkään poliitikolta on pitkään aikaan päässyt julkisuuteen.

Tudeau ei siis ole valinnut maan johtoon pätevimpiä, älykkäimpiä tai edes sopivimpia henkilöitä vaan ihmisiä jotka omaavat oikean sukupuolen. 


Emmekä nyt tarkoita, että nämä naiset olisivat epäpäteviä. Mitä itse katselimme naisten tutkintoja ja osaamista niin, kyllä. He ovat erittäin koulutettuja heillä on kokemusta, mutta edelleenkin heidät valittiin paikkaan vain ja ainoastaan siksi, että ovat naisia.

Toisin sanoen näiden naisten on tarkoitus toimia niin sanottuna "silmäkarkkina" ja esityksenä siitä miten "tasa-arvoinen" ja kaikkien asemaa ajava kyseinen hallitus. Kyseinen päätös tulee mitä luultavammin vain lisäämään seksismiä naisia kohtaan ja vaikeuttamaan hallituksen toimintaa, sillä ei suurin osa naisista halua tällaisia käden ojennuksia ja jos haluasi niin olisimme todella isossa kusessa. Tekemällä tällaisen kädenojennuksen pääministeri näyttää mallia kaikille siitä miten naisia tulisi nostaa jalustalle ja osoittaa monen mielestä väitteen todeksi siitä, että naiset eivät pysty mihinkään yksin vaan heidät tulee avustaa korkeampiin virkoihin ja asemiin.

Me ainakin uskomme miesasia.fi:ssä, että naiset ovat täysin kykeneviä samaan kuin miehet ja tästä syystä heidän tulee antaa itse kiivetä niin korkealle kuin vain omin avuin pääsevät ilman tällaisia käden ojennuksia ja avustuksia.


Lisäksi koko päätös luoda 50/50 kabinetti on syrjivä miehiä kohtaan ja mitä todennäköisimmin rikkoisi lakia jos kyseessä olisi yritys.

Päätämmekin tämän jutun kysymykseen, että eikö olisi järkevintä katsoa ketkä ovat todellisuudessa parhaimmat ihmiset työhön sen sijaan, että henkilöt valitaan sukupuolen perusteella. Nyt ei kumminkaan ole kyse mistään ihmeen kauneus tai voima kisoista vaan maan johtamisesta ja ihmisten asioiden päättämisestä.

Sisällön tarjoaa Blogger.