Header Ads

Frozzypack - Sano hyvästit kylmälaukulle

Frozzypack tekee muovirasioita, joissa voi kuljettaa ruokaa ja joita voi lämmittää mikrossa, mutta ei siinä kaikki...

Mikä sitten erottaa Frozzypackin kilpailijoista? Salaisuus piilee kannessa. Sen ansiosta et tarvitse enää kylmälaukkua pitämään ruokasi kylmänä. Laita Frozzypackin kansi 10 tunniksi pakastimeen. Sen jälkeen laita ruoka kuppiin ja kylmä kansi päälle. Nyt kansi pitää ruokasi kylmänä ja et tarvitse kylmälaukkua. Frozzypack pitää ruuan kylmä peräti 7 tuntia. Lisäksi jos laitat juomasi Frozzypackin viereen laukkuusi se pitää myös juomasi kylmänä.

Frozzypackista löytyy useata eri kokoa  ja värivaihtoehtoa. Koot ovat reiluja, joten laatikkoon mahtuu reilusti ruokaa. Frozzypack perusmalli on 0,9 litraa ja Frozzypack nro. 2 on 1,2 litraa tilavuudeltaan, joten voidaan sanoa ihan miehisen kokoisiksi. Frozzy packilla on myös Muumi-aiheisilla kuvilla koristeltu versio eli valinnanvaraa on. Selvänä asiana on tietysti, että tuotteessa käytetty materiaali ei sisällä mitään vaarallisia aineita kuten BPA:ta, joten käyttäjän ei tarvitse huolehtia siitä.

Pinkki malli tosimiehille.
Ihan käytännöllinen "boksi" ruuan kuljetukseen sopii niin muksuille kun isoille bodareille. Näppärä keksintö jos haluat ruuan pysyvän viileänä ja vihaat kylmalaukun roudausta. Suosittelemme ja plussaa muumi-spesiaalimallista. Aina on oikein käyttää suomalaisia juttuja tuotteissa plus muksut ja naiset varmaan pitävät kyseisestä mallista. Miehille sitten ehkä mieluummin Frozzypack nro. 2 joka on reilun kokoinen yksilö, josta löytyy värivaihtoehtoja runsaasti.Vinkkinä vielä kaikille tuotteen käyttäjille. Kansi ei kestä mikroa mutta laatikko muuten kyllä, eli kansi pois ennen mikroa.

Hiton hyvä eväsrasia. Iso ja poistaa kylmälaukkukikkailun täysin, suosittelemme.

Sisällön tarjoaa Blogger.