Header Ads

Ehdan feministin tunnistaa suomimiehen mollaamisesta

Kempeleen raiskaus on kaivanut kivien koloista liudan ehtoja perusfeministejä, joilla on tulenpalava kiire osoittaa suomimiehen olevan kaikesta huolimatta se pahin piru.

Heidi Asplund todistaa väkevästi maahanmuuttajien olevan mukavia, kun taas syyllinen löytyy perus-Penasta. 

Emma Kari huomasi tuttuun tapaansa feministin tähtihetken koittaneen.

Vihreän langan Annakaisa Suni tarjoaa tulistotukea kirjoituksessaan Mies raiskasi taas:
  • 47 prosenttia suomalaisista naisista on joutunut henkisen, fyysisen tai seksuaalisen väkivallan kohteeksi. Suomalaiset naiset myös pelkäävät väkivallan uhriksi joutumista EU-maiden naisista eniten.
 Lesbofeministi Tuija Saresma saa tilaa YLEstä:
Verkkovihan pyörteisiin päätyvät useimmiten tasa-arvon puutteita esille tuovat naiset ja maahanmuuttajat tai maahanmuuttoon myönteisesti suhtautuvat. Tämä ei ole sattumaa.
– Molemmissa on kyse siitä, että valkoisten, miesten ja heteroseksuaalien etuoikeus alkaa murtua.

Yhteiskunta moniarvoistuu, naiset kulkevat kohti tasa-arvoa eikä Suomi ole enää paikka, jossa kaikki kantasuomalaiset jakavat samat arvot. Sellaista illuusiota ei voi enää pitää yllä.
Lilyn Minja Koskela avautuu otsikolla Rasistin keppihevoseksi en rupea!

Satu Hassi on aivan täpinöissään:

Kansan Uutisten Katri Immonen on hurmioissan otsikolla Ääripäät ja naiset, jotka ansaitsevat raiskauksen.
Raiskausten taustalla vaikuttaa raiskauskulttuuri, joka elää ja kukoistaa myös täällä Pohjoismaissa. Erityisesti raiskauskulttuuri elää niiden rasistien puheissa, jotka kaikkein äänekkäimmin tahtovat suojella valkoisia syntysuomalaisia naisia turvapaikanhakijoiden väkivallalta. Feministien tai pakolaisia puolustavien naisten raiskauksen toivominen on heille ihan ok. On ihan ok, uhata raiskauksella tai soittaa uhkaavia puheluita itselleen epämieluisille järjestöille. Joidenkin naisten raiskaaminen on oikeutettua. Minä en kaipaa näiden tyyppien suojelua. He pelottavat minua.
Ei saa luoda stereotyyppiä!

Arkkifeministi Suvi Keskinen avaa sanaisen arkkunsa stereotypisointia vastaan:
Mistä se alkoi? Alkoiko se tänä syksynä kun Ylen pääuutislähetys esitti rajoja kiinni vaativan mielenosoituksen puhenaisena äidin, jolle turvapaikanhakijoiden saapuminen Suomeen tarkoitti hänen vaaleiden tyttöjensä ahdistelua ja raiskauksia? Vai alkoiko se Helsingin Sanomien Kauhavaa koskevasta uutisoinnista, jossa muutamat paikalliset poliitikot ja asukkaat vastustivat turvapaikanhakijoiden majoitustilaa yläasteen naapurissa vetoamalla tyttöjen turvallisuuteen? Vai hyppäsikö se silmille keväällä tapahtuneen Tapanilan raiskaustapauksen jälkeen käydyistä keskusteluista? Nimittäin sellaisten väitteiden hyväksyttävyys julkisuudessa, joissa tiettyjen etnisten ryhmien miehet esitetään yhtenäisenä ryhmänä jonka jokainen jäsen on todennäköinen raiskaaja tai vähintäänkin velvollinen pyytämään anteeksi ryhmänsä puolesta. Viime ajoilta löytyy myös useita esimerkkejä siitä, että toimittajat esittävät ja itse muotoilevat tällaisia väitteitä kyseenalaistamatta niihin sisältyvää rasismia.
Suvi voisi kysyä kanssafeministeiltään, onko oikein luoda seksistisiä stereotyyppejä miehistä, jossa jokainen mies esitellään raiskaajana tai väkivallan tekijänä?

Lähde - Henry Laasanen, ihmissuhteet blogi

Sisällön tarjoaa Blogger.