Header Ads

47% naisista kokenut Suomessa seksuaalista häirintää - VALETTA!FRA julkaisi EU kattavan kokoelmansa naisten kokemasta seksuaalisesta väkivallasta. Ei voi taas kuin ihmetellä miten valtamedia jakaa tätä roskaa mukamas totuutena.

Tutkimuksen mukaan 43% naisista on kokenut seksuaalista häirintää Suomessa. Me sanomme tähän, että valetta. Suomi on yksi tasa-arvoisimmista maista (ainakin naisten kannalta) jossa kunnioitetaan niin miesten kuin naistenkin oikeutta koskemattomuuteen niin henkiseen kuin fyysiseenkin. Jopa siinä määrin, että hyvä jos "Suomimies" edes uskaltaa lähestyä "Suomineitoa".

FRA tutkimuksesta s.30 voidaan löytää kysymykset joita kyselyssä on kysytty ja voi tätä paskan ja roskan määrää mitä sieltä löytyykään:

  • Epäasiallisia treffikutsuja? 
  • Tungettelevia kysymyksiä yksityiselämästäsi, jotka loukkasivat sinua? 
  • Tungettelevia kommentteja ulkonäöstäsi, jotka loukkasivat sinua? 
  • Sopimatonta tuijottelua tai merkitseviä katseita, jotka koit pelottavaksi?

Kaikki yllä olevat asiat ovat täysin subjektiivisia ja liittyvät täysin siihen miten kyseinen henkilö kokee asian. Jos tuollaisia kysymyksiä edes kysyy niin tietenkin joku vastaa aina "KYLLÄ, olen kokenut".

Toisin sanoen naisiin päin ei saa edes katsoa koska se on seksuaalista häirintää, treffikutsujen tekeminen on seksuaalista häirintää, kommentit ulkonäöstä on seksuaalista häirintää, kysymykset ovat seksuaalista häirintää.

Avataanpa tätä hiukan eli nainen tuntee näistä minkä tahansa ahdistavana on se seksuaalista häirintää, toisin sanoen ihan viaton treffikutsukin ei halutulta mieheltä on seksuaalista häirintää. Ei siis mikään ihme, että naiset kyselevät "Mihin kaikki hyvät miehet ovat menneet", no he ovat menneet hevon kuuseen koska eivät jaksa tätä feministi paskaa jota heidän niskaansa kaadetaan koko ajan ja joka tuomitsee kaikki naisiin päin tehdyt aloitteet,( eli voimme osittain syytää Suomenkin laskevaa syntyvyyttä feministeillä, koska jos aloitteita ei synny ja parisuhteet eivät kestä ei tule lapsiakaan.)


Otetaan esimerkki vielä näin loppuun että kaikki tajuavat miten älyttömiä nuo kysymykset ovat:

Mies A, komea, rikas ja yleisesti siistin oloinen kaveri.

Mies B, ruma, selvästi köyhä ja suhteellisen siististi pukeutuva, hieman ylipainoinen.

Mies A katselee naista kauempaa ja päättää lähestyy naista. Naiselle hän kertoo miten kaunis nainen on hänen mielestään ja kysyy onko hänen vanhempansa simpukoita vai miten naisesta tuli noin helmi. Mies pyytää häntä treffeille.

Mies B katselee naista kauempaa ja päättää lähestyy naista. Naiselle hän kertoo miten kaunis nainen on hänen mielestään ja kysyy onko hänen vanhempansa simpukoita vai miten naisesta tuli noin helmi. Mies pyytää naista treffeille.

Kummassa tapauksessa nainen todennäköisemmin suostuu treffeille ja kummassa hän on kokenut seksuaalista häirintää? Maalaisjärjellä sanottuna mies A saa varmemmin numeron ja nainen hyväksyy kutsun kuin tapauksessa B. Tapauksessa B nainen on kokenut seksuaalista häirintää kuten myös tapauksessa A mikäli nainen on kokenut minkään esimerkin kohdista epämukavana.

Tätä on feminismi tutkimus ja naisten uhriuuttaminen.

Sisällön tarjoaa Blogger.