Header Ads

Myyttejä ja faktoja naisen seksuaalisuudesta - kuka on oikeassa?Naisten perättäisistä-  ja emätinorgasmeista puhuminen on misogyniaa.


Feministi Anne Koedt julkaisi vuonna 1970 loistavan tekstin ja kannanoton freudilaiseen uskomukseen ja myyttiin emättimen tarpeellisuudesta naisen orgasmiin. Koedt toteaa kannanotossaan Freudin olleen täysin pihalla naisen seksuaalisuudesta ja siitä millä tavalla nainen saavuttaa orgasminsa. Koedt latelee tekstissään ihailtavan kylmän viileästi ja selkeäsanaisesti faktat pöytään siitä kuinka naisen ainoa tie orgasmiin käy klitoriksen kautta ja ettei emättimellä ole sen suurempaa merkitystä itse laukeamisen kannalta naiselle. Artikkelissa ei kuitenkaan mitenkään kehoiteta miesvastaisuuteen, välttämään yhdyntää tai naisen ja miehen välistä seksuaalista kanssakäyntiä, kuten niin moni feministi nykyään tekee.

70-luvun feministit olivat vielä selväpäisiä verrattuna nykyfeministeihin. Heillä olisi ollut avaimet käsissään saada muutettua ihmisten käsityksiä naisen seksuaalisuudesta naisia tukevaan suuntaan, mutta valitettavasti tehtävässä epäonnistuttiin. Sen sijaan, että myöhemmät feministisukupolvet tulkitsivat mm. Koedt´n tekstin sanoman tahallisesti väärin, yhdyntävastaiseksi ja toimivat sen mukaan, heidän olisi pitänyt alkaa puhumaan naisen klitoriksen tyydyttämisen tarpeen ja yhdynnän kautta tapahtuvan klitoriksen laukeamisen puolesta. Kukaan ei ajattele tai kyseenalaista mitenkään sitä että miehen penis tarvitsee säännöllisen laukaisun. Naisen klitoriksen laukaisupakon valtaosa ihmisistä sen sijaan kieltää tyystin. Se on naisvihaa ja naissukupuolen totaalista ignooraamista.

Vincenzo Puppo tutkijaryhmineen julkaisi vuonna 2014 tutkimuksen jonka mukaan nainen ei voi saavuttaa orgasmia kuin klitoriksellaan. Tutkimuksessa huomautetaan epäkorrektien ja pseudotieteellisten termien ja käsitysten käytön vääryydestä ja sopimattomuudesta lääkärikunnassa ja ettei mm. emätinorgasmille, g-pisteelle sekä naisen ejakulaatiolle ole olemassa minkäänlaisia tieteellisiä todisteita. Seksuaaliterapeutit ja naisasianaiset ympäri maailmaa suorastaan hyökkäsivät Puppon kimppuun tutkimuksen julkaisun myötä ja vaativat naiselle oikeutta tunne- ja perättäisiin vaginaorgasmeihin käsittämättä lainkaan sitä miten suurta haittaa vääränlaisten termien ja käsitteiden ylläpitämisestä lääkäri- ja asiantuntijakunnassa on käytännössä naissukupuolelle.

Etenkin tämän hetken keski-ikäiset ja heitä vanhemmat naiset jaksavat jauhaa ja jauhaa siitä kuinka kokevat perättäisiä- ja emätinorgasmeja ja että niiden olemassaolo on täysi fakta. He kuuluvat niihin sukupolviin joille ei ollut tarjolla dildoja ja klitoriskiihottimia netin kautta nuoruudessaan, saatavilla minkäänlaista ohjausta siitä miten naista tulisi kiihottaa tai miten naisen sukupuolinen fysiologia toimii. Heidän seksuaalisuutensa tukahdutettiin järjestelmällisesti niin hormonaalisen ehkäisyn, naisten (klitoris)orgasmin vähättelyn, kuin kasvavan amerikkalaisen, ympärileikatuille miehille suunnatun pornoteollisuudenkin voimin. Nämä naiset eivät koskaan oppineet tuntemaan kunnolla anatomiaansa, joten he yksinkertaisesti vain tyytyivät "siihen mitä oli tarjolla", eli yhdynnän aikaisen seksuaalisen kiihotuksen aaltoihin (joita he pitävät valheellisesti orgasmeina), sekä ainoastaan miestä tyydyttävien yhdyntätekniikoiden harjoittamiseen. Ikävin puoli asiassa on se, että he tyytyvät edelleenkin vain "siihen mitä on tarjolla", eivätkä edes yritä tehdä muutosta asioihin, koska nainen ei koskaan halua toiselle naiselle parempaa mitä on itsekään on saanut.

Seksuaalisesti tyydyttymätön, orgasmiton nainen on surullinen nainen. Orgasmittomuus yhdynnöissä johtaa seksuaaliseen haluttomuuteen ja epätoivoon. Siitä seuraa avioeroja ja yleistä sekasortoa. On helppoa yhtyä lausahdukseen "jos naiset lopettaisivat pihtaamisen, ei olisi sotia", mutta kun asiaa ajatellaan toisinpäin, syntyy vaikeuksia hahmottaa, mistä on kyse. Miehen velvollisuus ei ole huolehtia naisen orgasmeista. Se on naisen oma velvollisuus. Naisen on opeteltava hankkimaan oikea orgasmi seksissä ja lopetettava paskanjauhanta pseudotieteellisistä orgasmeista jotka johtavat misogyniaan ja perheiden hajoamisiin - jopa sotiin. Naissukupuolella on nyt, jos koskaan mitä parhain tilaisuus jatkaa siitä, mihin Anne Koedtkin jäi 70-luvulla kirjoittaessaan emätinorgasmin myytistä. Emätinorgasmihumpuukille on laitettava totaalinen loppu. Tulevat sukupolvet tarvitsevat vahvan naisen joka elää vahvan miehen kanssa. Kaikenlaisen sukupuolisen kilpailun tulee loppua välittömästi ja seksuaalisuuden myyteistä on luovuttava. Nuorille naisille ja miehille on opetettava sukuelinten toiminnan faktat ja heitä on suojeltava haitallisilta pseudotieteellisiltä uskomuksilta. Yhdenkään naisen ei tulisi joutua ihmettelemään sitä mikä on orgasmi tai voiko orgasmia edes saavuttaa yhdynnässä. Aivan liian monen tutkimuksen mukaan valtaosa naisista ei edes tiedä mikä orgasmi on! Uskomatonta mutta totta.                                                                                                                                                                                                                                                                 


Lähde - Saila Nygren

Sisällön tarjoaa Blogger.