Header Ads

Miesten tulee maksaa lapsesta myös silloin kun lapsi ei ole hänen!USA:n suurin feministi järjestö lobbaa vahvasti miesten oikeuksia vastaan ja onkin yksi suurimmista epätasa-arvon ajajista maailmassa. 2002 vuonna ehdotettu laki olisi sallinut miesten vapautua kaikista taloudellisista vastuista silloin jos mies ei olekaan lapsen isä.


Californiassa ehdotettu laki kumminkin lobattiin täysin maihin ja sitä ei saatu vietyä läpi, koska tämä naistenjärjestö sanoi sen olevan naisvihamielinen, naisia syrjivä ja asettaen lapset huonoon asemaan.

Tässä voimme nähdä taas kerran feministien ajaman "tasa-arvon" eli naisten etuuksien varmistamisen sekä sen, että mies voi olla naisille vain rahapussi tai paremminkin sanottuna ilmainen resurssien tuottaja.

Myös Suomesta löytyy tapauksia jossa on selvinnyt, että mies on maksanut lapsilisiä vaikka lapsi ei ole hänen. Suomessa on myös tutkittu, että joka kolmas mies ei edes ole lapsen isä. Tässä herääkin kysymys: "Tulisiko isyystestit tehdä pakollisiksi ja olisiko jo aika saada miehillekin kirjallinen abortti, joka sallisi vapauttaa miehet kaikista taloudellisista vastuista lapseen jota ei ole halunnut?"

Minun vartaloni, minun päätökseni tulee päteä myös miehiin ja täten sallia miesten päättää kenen kanssa todellisuudessa lapsen haluavat myös vahinko tapauksissa.

Jos kannatat naisten vapautta päätää vartalostaan ja siitä tuleeko hänen synnyttää lapsi vai ei kannatat varmasti myös miesten oikeuksia päättää samasta asiasta omalla kohdallaan hankiutua isäksi vai ei. Miehillä kun tuppaa vaihtoehtoja usein olemaan vähemmän kuin naisilla myös tässä asiassa.

Sisällön tarjoaa Blogger.