Header Ads

Feministit selittävät miespuutosta tasa-arvotehtävissä

Sophy Bergenheim kirjoittaa otsikolla Tasa-arvo on myös miesten oikeus ja velvollisuus:
Tasa-arvo on myös miesten asia. Miehillä on oikeus tasa-arvoon siinä missä naisilla ja kaikilla muillakin ryhmillä. Mutta tämä on myös velvollisuus: miesjärjestöt, aktivoitukaa! Osallistukaa keskusteluun ja tapahtumiin muuallakin kuin omassa porukassanne.
Valtio maksaa palkkaa sadoille tai tuhansille feministeille feministisen tasa-arvon ajamisesta. Feministeille on tarjolla satoja tai tuhansia tasa-arvotutkijoiden, tasa-arvoasiantuntijoiden tms. virkoja.

"Oikeille" miesasiamiehille ei ole tarjolla rahaa tai virkoja, eikä edes kutsuja tasa-arvotilaisuuksiin.

Minut kutsuttiin kerran feministiselle foorumille puhumaan. Feministien reaktio oli kauhistunut, kun Laasanen oli kutsuttu, eikä uusista kutsuista ole pelkoa.
Tällaisissa aiheissa [=miesten tasa-arvo-ongelmissa] parhaita asiantuntijoita olisivat mieserityisiin asioihin erikoistuneet järjestöt ja ihmiset. Olen itse valkoihoinen, fyysisesti terve, heteroseksuaalinen cis-nainen (= identifioidun siihen sukupuoleen, johon olen syntynyt). Voin kyllä puhua rodullistettujen, vammaisten, sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen tai cis-miesten kohtaamista ongelmista, mutta olisin surkea edustaja näille ihmisryhmille.
Paras asiantuntija miesten tasa-arvo-ongelmissa on asioihin syvällisesti perehtynyt hankilö kuten minä, koska olen lukenut eniten miesten tasa-arvoon liittyvistä aiheista ja kirjoittanut niistä jo 15 vuotta.

Miesten tasa-arvoasiat tarvitsevat edustajien lisäksi asiantuntijan,  koska tasa-arvo-ongelmat eivät ole omien kokemusten puimista, vaan tilastojen tulkintaa.

Paula Pohjanrinne töräyttää seuraavasti:


Miesasiamiehet ovat hiljainen vähemmistö, koska heillä ei ole rahaa tai areenaa miesasian ajamiseen.

Feministi yrittää jälleen kerran määritellä, että ovat "oikeita ja hyväksyttyjä" henkilöitä miesasian ajamiseen:  "Ne, jotka aidosti ja kiihkottomasti kantavat huolta miesten tasa-arvosta".
Kuteen riitelyynkin, poteroitumiseen tarvitaan useampia osapuolia. Yksin ei voi poteroitua, joten on turha syyttää naisfeministejä siitä.
Toistan yllä sanomani: "Valtio maksaa palkkaa sadoille tai tuhansille feministeille feministisen tasa-arvon ajamisesta. Feministeille on tarjolla satoja tai tuhansia tasa-arvotutkijoiden, tasa-arvoasiantuntijoiden tms. virkoja.

"Oikeille" miesasiamiehille ei ole tarjolla rahaa tai virkoja, eikä edes kutsujatasa-arvotilaisuuksiin."

On älytöntä levitää kielikuvaa poteroitumisesta tilanteessa, jossa feministeillä on kaikki raha ja valta, jota he eivät suostu jakamaan miesasiamiesten kanssa.

Lähde - Henry Laasanen, ihmissuhteet blogi

Sisällön tarjoaa Blogger.