Header Ads

Feministit osoittamassa mieltään perheväkivaltajärjestöjen rahoituksen leikkaamista vastaan


Feministit osoittivat mieltään Lontoossa heittäytymällä punaiselle matolle The Suffragettes elokuvan ensi-illassa. Heidän mukaansa Britannian valtio tekee hallaa perheväkivaltaa vastaan taisteleville järjestöille, leikkaamalla näiden saamaa rahoitusta


Hauskinta tässä on kumminkin se, että feministit eivät "muistaneet" kertoa, että näitä järjestöjä oli jo moneen kertaan varoitettu, että niiden budjettia tullaan leikkaamaan elleivät ne tule toiminaan tasapuolisesti ja tarjoamaan palveluitaan ja apuaan myös perheväkivallan miesuhreille (Britanniassa n. 40%). Järjestöt kieltäytyivät joten niiden tukia leikattiin. Tämä tarkoittaa useiden turvakotien ja järjestöjen täydellistä sulkemista.

Kaikki mitä näiden järjestöjen olisi tarvinnut tehdä torjuakseen leikkaukset olisi ollut tarjota myös miesuhreille samat palvelut ja apu kuin naisuhreille tasa-arvon nimissä ja ne olisivat voineet jatkaa toimintaansa normaalisti, mutta ei. Mitä ilmeisemmin miesuhreja ei pidetä näissä "hyväntekeväisyys"järjestöissä minkään arvoisina, mutta se olikin täysin arvattavissa, koska niitä pyörittivät pääosin eri feministi järjestöt.

Kiitos tämän episodin voimmekin päätellä seuraavat asiat feministeistä:

1. Feministit eivät välitä miehistä.
2. Feministit antavat mielummin naisten kärsiä siinä tilanteessa, että ratkaisu olisi myös auttaa miehiä.
3. Feministit vihaavat miehiä.

Toisin sanoen feministien idelogia on seuraavan lainen:

"Valitamme naisten "kärsimyksistä", mutta annamme naisten kärsiä, jos se tarkoittaisi sitä, että joutuisimme auttamaan miehiä myös."

Sisällön tarjoaa Blogger.