Header Ads

Femakkoja pelottaa suora puhe!

Milla Pyykköstä pelottaa suora puhe!
Perussuomalaiset olivat järjestämässä Helsinkiin feminismiä käsittelevän seminaarin 12.11, mutta jo nyt osa osallistujista on perunut tulonsa. Osallistujiksi oli kutsuttu Timo Hännikäinen, Naisasialiiton pääsihteeri Milla Pyykkönen (feministi), Vesa-Linja Aho (feministi) ja Milko Aikio.


Pyykkönen kirjoittaa seuraavasti Perussuomalaisille Nuorille lähettämässään viestissä:

Feminismiä saa tarkastella kriittisesti ja olemme luonnollisestikin valmiita tulemaan tilaisuuteen, jossa feminismiä tarkastellaan kriittisesti. Mutta emme tule tilaisuuteen, jossa rasistiset ja naisvihamieliset argumentit asetetaan samalla viivalle feminismin kanssa, ikään kuin feminististen ajatusten vastapariksi”, Pyykkönen kirjoittaa Perussuomalaisille Nuorille lähettämässään viestissä.
Mitäpä tähän enempää lisäämään kuin, että Pyykköstä pelottaa vain ja ainoastaan siksi, että haluaa näin korostaa uhriasemaansa ja täten yrittää torjua kaikki tuleva kritiikki itseään kohtaan. Onhan se nyt hirveää jos jotakuta pelottaa puhua asioista niin kuin ne ovat, koska tällöin voi pian oppia jotain uutta ja tajuntakin voi siinä sivussa laajentua.

Voidaan kumminkin olettaa, että perussuomalaiset ovat varmistaneet kaikkien panelistiensa turvallisuuden, mutta minkä kukaan sille mahtaa, että totuus sattuu.


Feministit eivät toisin sanoen ole valmiita avoimeen keskusteluun, paikassa jossa heillä ei ole omia tukijoita matkassaan jotka lisäisivät massahysteriaa ja huutelisivat ja kotkottaisivat jonon jatkona.

Perussuomalaiset nuoret tekivät todellisen tasa-arvo työn kutsumalla kaikki nämä ihmiset neutraaliin paneeliin.

Voimmekin pitää tätä voittona todelliselle tasa-arvolle jossa ei ole tilaa miesvihamieliselle ja epätasa-arvoa ajaville aatteille kuten feminismille.

Sisällön tarjoaa Blogger.