Header Ads

Fat Gripz isommat käsivarret ja parempi puristusvoimaSaimme testiin Fat Gripzin perus- ja extreme-mallin.  Fat Gripzit ovat treenivälineet, joilla saat tankoon lisää paksuutta, jolloin kasvatat käsivarsien lihaksia ja puristusvoimaasi. Ennen painonnostotangot olivat paksumpia. Kun tangot olivat paksumpia, käsivarret tekivät enemmän töitä ja ne kasvoivat.

Eikös salilla käydä sen takia, että lihakset kasvaisivat? Miksi siis tehdä treenaamisesta helppoa ohuemmalla tangolla?

Perusmalli (vähän alle 6 cm paksuus) tuo tankoon lisää paksuutta ihan riittävästi aloittelijalle ja extreme-malli (vähän alle 7 cm) vielä vähän lisää, eli kannattaa aloittaa perusmallilla ja siirtyä sitten pikku hiljaa extreme-malliin. Suoraan extremellä aloittaminen voi olla liian vaikea rasti aloittelijalle. Toki jos olet jo tottunut salilla kävijä voit aloittaa extremelläkin. Kannattaa kuitenkin tehdä koko treeni ensin normaalilla mallilla, sillä vaikka alussa ei tuntuisi pahalta ja olisit halunnut heti vaihtaa extreme-malliin niin loppua kohden alkaa käsissä kyllä tuntua Fat Gripzien vaikutus.

Fat Gripzit on helppo laittaa paikoilleen ja koska voit helposti irroittaa ne, voit siirtää ne aina seuraavaan laitteeseen, tankoon tai käsipainoihin. Hinta on myös todella edullinen, jos ajatellaan että joutuisit näiden käytön sijaan uusimaan kaikki tankosi paksumpiin. Laadusta voimme sanoa sen että materiaali on todella kovaa ja laadukasta eikä ainakaan testissämme tuote ei kärsinyt lainkaan.

Erittäin hyvä väline jos käsivarsia haluaa kasvattaa ilman ekstra liikkeitä. Lisäät vain tankoon Fat Gripzit ja teet perusohjelmasi mukaan. Samalla saat kovemman treenin käsivarsille kuin aikaisemmin. Suosittelemme lämpimästi tätä tuotetta.Sisällön tarjoaa Blogger.