Header Ads

Extreme run ei pelkkä juoksukilpailu!


Haluaisitko tehdä jotain liikunnallista, samalla haastaa itseni ja pitää hauskaa? Tässä sinulle tapahtuma Extreme run.

Lähetimme tiimin testaamaan Peurungan Extreme run kisan.

Extreme run on juoksukisa steroideilla. Ensimmäinen Extreme run kisattiin vuonna 2010 ja nykyään on mukana jo neljä paikkakuntaa Tahko, Vantaa, Oulu ja Peurunka peräti kahdesti vuodessa. Jokaisen paikkakunnan rata on erilainen. Miltä kuulostaa verkkoeste, sähköaita, sorakuoppa, isot kivet, vaahto, autot, putket, uinti, kahlaus, kiipeily ja renkaat?

Kisa on lyhyesti selitettynä hikinen mutta törkeän hauska kokemus. Suosittelemme porukalla osallistumista, sillä vaikka kisa on toki itsensä haastamista ja kilometrejäkin on riittävästi juostavana kisa on ennen muuta hauskanpitoa ja sehän onnistuu porukalla aina paremmin kuin yksin. Toki kisassa myös palkitaan parhaat eli kisan voi ottaa täysin tosissaankin. Kisassa on kaksi sarjaa (hupi ja kisa) ja pituuksiakin löytyy myös kaksi. Peurungan toisessa kisassa jota pääsimme testaamaan 2015 nämä olivat yksi kierros 6,5 km ja kaksi kierrosta 13 km.


Extremerun lähtö / Facebook

Tiimimme kokemuksia Peurungasta.

Kisa oli hienosti järjestetty ennen kisaa sai kisapaidan ja pussillisen sponsori tavaraa. Kisan lopussa taas odotti mitali ja makkara. Kisassa sai juosta siis joko yhden kierroksen tai kaksi. Myös jokaisen esteen sai kiertää jos halusi. Vaihtehtoja löytyi siis jokaiselle valittavaksi. Rata oli hieno ja monipuolinen oli sähköä, sorakuoppaa, isoja kiviä, autoja, uintia, kiipeilyä yms. Valitettavasti sää vain ei suosinut tällä kertaa ja kisan puoli välissä alkoi sataa kaatamalla mutta kun tässä vaiheessa oli jo kerran uinut vaatteet päällä ei edes kaatosade haitannut. Hieno tunnelma kaiken kaikkiaan. Mainittakoon vielä, että kisan jälkeen oli mahdollisuus allasbileisiin ja Kasmirin keikkaan lisämaksulla eli jos mieli tekee tapahtumasta saa venytettyä pitemmänkin reissun.

Sisällön tarjoaa Blogger.