Header Ads

Uhripääoma pakolaismiesten apuna

Savon Sanomat kertoo, että uhkeat daisarit uhkaava pakolaismiesten mielenterveyttä.
Jos joku meidän nuorista naisista kysyy jotakin hyvin avokaulaisessa asussa, he saattavat hämmentyä niin paljon etteivät osaa tai ymmärrä vastata.
Lähes kaikki olivat sitä mieltä, että totta kai laitetaan jotakin. Ei tarvitse olla avarat kaula-aukot. 
Miten ihmeessä suomalaiset naiset suostumaan nöyristelemään pakolaismiesten edessä, mutta suomalaismiehiä kohtaan ei sallita mitään suvaitsevaisuutta pukeutumiseen liittyen?

Vastaus löytyy uhripääomasta

Kirjoitin uhripääomasta seuraavasti:

  1. Uhripääomalla tarkoitetaan ryhmän ja sen jäsenten (1) suojelemisen arvoisuutta ja (2) alistetuksi, sorretuksi ja ilman valtaa olevaksi identifioidun statusta. Suojelemisen arvoisuus viittaa ryhmän jäseniä kohtaan koettuun empatiaan, joka ilmenee auttamisen haluna.
  2. Sorretun aseman saaminen voi tuottaa monenlaisia etuja, kuten positiivisen mediakohtelun, jossa uhria ei voi syyllistää.  
Pakolaismiehillä on enemmän uhripääomaa kuin suomalaisilla naisilla. Siksi pakolaismiehiä ei voi syyllistää suhteessa suomalaisiin naisiin.

Kun suomalaisnainen pukeutuu liian paljastavasti, hän on henkisen väkivallan tekijä altistaessaan kokemattomat pakolaismiehet hämmentävälle seksuaaliselle halulle.

Suomalainen nainen ei voi huutaa pakolaismiehelle päin naamaa: "Lakkaa tuijottamasta!", koska se olisi uhrin syyllistämistä.

Johtopäätös

Emme tule näkemään feministien lutkamarsseja vastaanottokeskusten läheisyydessä, koska se olisi suomalaisia naisiakin enemmän kärsivien uhrien ahdistelua.

Suomalainen valkoinen heteromies ei edelleenkään voi valittaa naisten pukeutumisen aiheuttamista mielenliikutuksista, koska hänellä kaikista ryhmistä vähiten uhripääomaa.

Lähde - Henry Laasanen, ihmissuhteet blogi

Sisällön tarjoaa Blogger.