Header Ads

Tasa-arvotyttö törisee

Youtubesta silmääni sattui seuraava tasa-arvotörinä. Tyttö kieltää olevansa feministi ja sanoo sen sijaan olevansa equalisti.Käsittelyssä ovat nuorten ongelmat.


Tyttö löytää seuraavia epäkohtia:
  1. Jos tyttö on monen kaa, hän on huora, mutta jos poika tekee saman, niin respektii! Miksi? Miksi? Tää on niin ärsyttävää.
  2. Laittaa kuvan itsestään. Pojat saa vastauksen: "Sulla on hienot lihakset" Tyttö saa vastauksen: "Laita lisää vaatteita päälle". Miksei naiset saa kävellä topless?
  3. Naisen pitää olla hyvä keittiössä. Naisen pitää olla hyvää vaimomatskua. Miksi nainen kuuluu keittiöön?
  4. Miks homo on negatiivinen? Miks pojat ei saa meikata, koska niitä pidetään transuina? Ei se tee niistä vähemmän miehekkäitä? Ei aivot ole erilaisia, vaikka me ollaan tyttöjä ja poikii.
  5. Miksi mies tuo perheessä rahat kotiin?
  6. Miks naiset saa huonompia asemia töissä? Miks me ollaan niin huonoja?
  7. Miks poikien pitää tehdä aloite? Monet pojat on kuset housuissa peloissaan. Tytöt, menkää tekemään aloitteita!
  8. Catcalling ei ole hauskaa. Kukaan nainen ei tykkää, kun 60-vuotias huutaa perään.
  9. Vaatteista on kiinni, tuletko raiskatuksi tai ei.
  10. Miksi pojilla pitää olla täydelliset lihakset. Se on turha kriteeri.
Tytön kannattaisi lukea ensialkuun kirjani Naisten seksuaalinen valta. Sieltä selviää vastaus useimpiin esitettyihin kysymyskiin.

Naisten seksuaalisuus on arvokkaampaa kuin miesten seksuaalisuus, mikä johtaa epätasa-arvoisuuteen pariutumismarkkinoilla. Naisten seksuaalisuuteen kohdistuu enemmän kysyntää, mikä tekee naisista niukan resussin. 

Miehen seksuaalisuuden puuttuva arvo pakottaa miehet kompensoimaan alhaista arvoaan muilla elämänalueilla, mikä johtaa miesten ja naisten erilaiseen käytökseen.

Lyhyitä vastauksia joihinkin tytön kysymyksiin

1. Monen tytön kanssa oleminen on vaikea ja sankarillinen saavutus, mutta monen miehen kanssa oleminen on helppoa kuin leivän syönti. Ero on sama kuin satasen ansaitsemisessa ja tai sen tuhlaamisessa.
2.Naisten topless pukeutuminen aiheuttaisi valtavasti närää muissa naisissa, joilla ei ole kunnon varustuksia.
4. Miehen pitää ansaita arvonsa tekemällä miehisiä tekoja ja hankkimalla miehistä valtaa. Meikkaminen on naisisen vallan hamuamista, johon miehellä ei ole resursseja, koska meikkaaminen ei tee miehestä viehättävämpää.
5. Mies tuo perheessä rahat kotiin, koska miehen on kompensoitava oman seksuaalisen arvonsa puutteet muilla resursseilla.
6. Naisten ei tarvitse tehdä miehiin vaikutusta rahalla, joten naisilla on vähemmän motivaatiota työskennellä ankarasti.
7. Poikien on tehtävä aloite, koska jos he eivät sitä tee, niin ei sitä tee kukaan muukaan. Se on alhaisesta seksuaalisesta arvosta johtuva pakko. Miksi työttömän on haettava töitä sen sijaan, että työnantaja tulee kyselemään työtöntä töihin?
8. Miehiä ei catcallata, koska miehen vartalolla ei ole seksuaalista arvoa.

Lähde - Henry Laasanen, ihmissuhteet blogi

Sisällön tarjoaa Blogger.