Header Ads

Arvostelussa - Sirius Sport Resort

Sirius Sport Resort

Haluaisitko kokeilla jotain aivan uuta. Surffausta Suomessa? Lentämistä ilman että tarvitsee hypätä lentokoneesta? Se kaikki on mahdollista Pyhtäällä vain lyhyen ajomatkan päässä Helsingistä.

Sirius Sport Resort on elämysurheilukeskus, joka on avattu vuoden 2013 kesällä. Siriuksella on muun muassa Suomen ainut tuulitunneli jossa voit lentää. Siriuksella on myös mahdollisuus surffata.  Kyllä Suomen maasta löytyy mahdollisuus myös tähän. Mainittakoon myös köysirata keskuksen pihassa ja keskuksessa sijaitseva ravintola. Sirius on myös erittäin monipuolinen paikka esimerkiksi ryhmille sillä heillä on tarjolla myös kokoustilat.


Sirius Sport Resort
Lentäminen

Jos haluat tuntea kuin hyppäisit laskuvarjolla tai lentäisit tuulitunneli on juuri oikea paikka sinulle. Ammattitaitoinen ohjaaja tulee neuvomaan/ohjaamaan sinua tuulitunneliin, joten kaikki on täysin turvallista ja hauskaa. Jos olet jo kokenut kaveri vaikka laskuvarjo hypyistä tuulitunnelissa on helppo ja nopea opetella kuvioita sillä ei tarvitse lentää ensin koneella taivaalle jotta pääset harjoittelemaan kuvioita ilmassa.


Sirius Sport Resort
Surffaus

Siriuksesta löytyy myös mahdollisuus surffaukseen. Kyllä Suomessa on mahdollisuus surffata. Altaita on kaksi ja molempiin mahtuu isompikin porukka. Kuten lentämisessä myös altailla on mukana kokeneet ohjaajat ja lähtötaso voi olla mikä vain. Kokeneille surffaajille paikka on loistava nopeaan harjoitteluun koska kaaduttua pääsee taas nopeasti aallon päälle.

Tapahtumia Siriuksella

Syksyllä Siriuksella järjestetään Suomen kansalliset surffauskisat ja voittajat pääsevät edustamaan Suomea Espanjaan Europe Flowboard Championships kisoihin.  Tule siis katsomaan ammattilaisten tyylinäytteitä surffauksesta.

Jos haluat kokea jotain ihan uutta ja pitää hauskaa Sirius Sport Resort on paikka sinulle.

Pääset tästä linkistä lukemaan lisää Siriuksesta ja varaamaan aikoja hauskan pitoon.


Sisällön tarjoaa Blogger.