Header Ads

MV-lehden kritisointi on harhateilläMV-lehteä on kritisoitu kovasti paikkansa pitämättömistä uutisista. Aiheesta ovat moneen kertaan kirjoittaneet mm. 
Saku Timonen ja Paholaisen asianajaja.

Aihe on levinnyt myös valtamediaan, kuten NYT-liitteeseen ja Me Naisiin

On tietenkin hyvä, että virheellisiä uutisia korjaillaan, mutta eivät paikkansa pitämättömät uutiset ole mikään suuri ongelma, jos ne ovat ongelma lainkaan.

Miksi paikkansa pitämättömät uutiset eivät ole ongelma?
  1. Uutisilla ei ole juuri koskaan mitään tekemistä tavallisen tallaajan oman elämän kannalta. Onko Ukrainassa kuollut sata vai kymmenen? Onko lehdelle annettu väärää tietoa vastaanottokeskustelun arjesta? Ihan sama.
  2. Uutiset tavalliselle tallaajalle viihdettä kuten Salatut elämät. Se, uskooko tavallinen tallaaja uutiseen, on yhden tekevää.
  3. Amatöörilehden lukijat haluavat mieluummin paljon tarkastamattomia uutisia kuin vähän varmistettuja uutisia.
  4. Sananvapaus ja epäkorrektit aiheet ovat 100 kertaa tärkeämpiä asioita kuin uutisten varmistettu paikkansa pitävyys. 
MV-lehden ajojahti ei osu maaliinsa

Poliittisesti korrekti media yrittää kurmuuttaa MV-lehteä paikkansa pitämättömistä ja tarkistamattomista uutioinneista. Tuollasella strategialla ei kuitenkaan ole minkäänlaista mahdollisuutta onnistua - yllä luetelluista syistä johtuen.

Median huonosti kohdistettu ajojahti vain lisää MV-lehden mainetta ja suosiota. Ihmiset näkevät varsin selvästi, että lillukanvarsiin kohdistettu hyökkäys ei osu maaliinsa.

Medialla näyttää olevan kauhea hinku hiljentää MV-lehti, mutta hiljentämisen strategia on aivan onneton.

Lähde - Henry Laasanen, ihmisuhteet blogi

Sisällön tarjoaa Blogger.