Header Ads

Monikultturismi ja feminismi - Ruotsi tuhontielläTämän päiväisessä kirjoituksessa ajattelimme ottaa kantaa Ruotsin tilanteeseen niin feminismin suhteen kuin maahanmuutonkin.

Miten yhdestä maailman edistyneimmästä maasta on voinut tulla nykyinen feministien mellastuskenttä ja hallitsemattoman maahanmuuton tyyssija? Tästä ei voida syyttää kuin munattomia politiikkoja ja tietenkin feministien valtava propaganda koneistoa joka on onnistunut tyrehdyttämään kaikki poikkipuoliset sanat ja leimaamaan maahanmuuttokriitikot rasistisiksi sioiksi ja naisten vihaajiksi.

Ruotsalaiset eivät ole rasisteja, misogynistejä tai misandrikkoja, mutta ihmiset joita he tuovat sinne ovat. Emme nyt sano, että kaikki mutta on todistettu, että tietyistä kulttuureista tulevat ihmiset ovat yleisemmin hyvin, hyvin...hyvin takertuneita omiin mielipiteisiinsä siitä minkälaisia toisten ihmisten tulisi olla ja mikä on sallittua. Tähän voidaan mainita vaikka tiukka EI homoille, lesboille ja naisten tasa-arvoiselle asemalle.

Haluammekin heti alkuunsa kysyä miten pohjoismaalaisia, ehkä maailman suvaitsevaisimpia ihmisiä edes kehdataan kutsua rasisteiksi kun he puolustavat omaa maataan ja pyrkivät pitämään ne tasa-arvoisina ja kaikin puolin hyvinä elää kaikille ihmisille.

Nämä "rasistit" eivät ole sulkemassa rajoja kaikilta ihmisiltä tai edes syyllistymässä niin kutsuttuihin rasistisiin rikoksiin joihin vain tyhmimmät ja vähä-älyisimmät ihmiset syyllistyvät ilman parempaa ymmärrystä, vaan he pyrkivät puolustamaan hyvinvointi
valtioitaan niiltä henkilöiltä jotka eivät halua sopeutua ja elää hyvinvointivaltiossa.

Rasistisia rikoksia tai huuteluja ei tule sietää tai suvaita kumpaankaan suuntaan, mutta toisten ihmisten kutsuminen rasisteiksi, kun joku viittaa selviin faktoihin ja kertoo miten asiat ovat, ei ole rasistista tai misogyynistä ja tämän luulisi olevan jo aika selvää päättäjillemme kuin myös monille feministeille jotka kannattavat massiivista maahanmuuton lisäämistä.

Ruotsissa voidaankin jo nähdä mitä hallitsematon maahanmuutto on tehnyt maalle. Ruotsi on esimerkiksi noussut selvästi muita maita edelle raiskauksien määrässä.

Otetaan esimerkiksi alla oleva taulukko josta voidaan nähdä miten hulluksi koko Ruotsin tilanne on käynyt. Ruotsissa raiskauksia tapahtuu lähes tuplaten verrattuna vaikka Jamaikaan tai Boliviaan ja Ruotsia pidetään sentään yhtenä tasa-arvoisimpana maana koko planeetalla. 

Femakot tietenkin väittävät, että perus pottunokat siellä naisia raiskaa hyi hyi, mutta kysymys herää, miten luvut voivat olla noin hirveässä nousussa jos ne ennen ovat olleet peräti laskussa, tässä tasa-arvon edelläkävijöiden maassa?

Me näkisimme vastauksen siinä, että Ruotsiin päästetään kaikkein huonoin ihmisaines eli ihmisiä joilla ei ole mitään edellytyksiä sopeutua ruotsalaiseen kulttuuriin, jotka eivät ole tarpeeksi korkeastikoulutettuja, jotta voivat työllistyä ja joiden taustoja ei ole tutkittu riittävän hyvin, jolloin maahan pääsevät sellaiset ihmiset jotka ovat voineet harrastaa rikollista toimintaa jo omassa maassaan ja nyt tuovat saman käyttäytymisen Ruotsiin. Huomautettakoon tähän väliin, että moni maahanmuuttaja on ihan rehellistä työtä tekeviä tavallisia ihmisiä, mutta joukkoon mahtuu todella paljon myös mätiä omenoita, joita jo tosin varmasti löytyy jokaisesta maasta omasta takaa.


Pohjoisen ongelma

On selvää, että kun maahanmuuttajat saapuvat ensin Etelä-Euroopan maihin niin myös parhaimmat siivilöityvät pikku hiljaa matkan varrella pohjoiseen matkalla oleviin maihin, koska niihin on helppo sopeutua, jos vain omaa riittävän koulutuksen, halun tehdä töitä ja ei ole ryhtymässä elintasopakolaiseksi.

Tällöin pohjoismaille jää kaikkein, kauniisti sanottuna, huonoimmassa asemassa olevat ihmiset, jotka eivät ole tarpeeksi koulutettuja, valmiita sopeutumaan ja helposti työllistettävissä juurikin näiden puutteiden vuoksi joka lisää sopeutumis ongelmia ja rikollisuutta. Lisäksi heistä alkaa syntyä yhä enemmän ja enemmän kuluja, koska he eivät työllisty ja joutuvat valtionavustuksien varaan.

Tässä herää välittömästi myös kysymys, miksi juuri feministit haluvat sitten tätä porukkaa tänne, jotka eivät ole millään muotoa soveltuvia integroitumaan pohjoismaiseen yhteiskuntaan? Eikö olisi järkevämpää houkutella kaikkein korkeimmin koulutettuja ja parhaiten työllistyvää porukkaa enemmin kuin elintasopakolaisia ja muita ihmisiä.

Feministithän ovat ilmaisseet tukensa moneen kertaan esimerkiksi Ruotissa sille, että maahanmuuttajia tulisi tukea kaikin keinoin. Hassua vain, että yleisesti ne ihmiset jotka haluavat integroitua eivät juuri näitä tukitoimia tarvitse kuin alussa hyvin hyvin lyhen aikaa, koska ovat valmiita tekemään töitä sen eteen, että pääsevät osaksi yhteiskuntaa, kun taas kaikkein vähiten sitä haluavat roikkuvat taikaseinästä rahaa nyhtäen jopa seuraavissa sukupolvissa.

Miksi se on niin vaikeaa ymmärtää, että pakolaisiakin voidaan auttaa kaikkein parhaiten paikan päällä jossa apu kohdetuu parhaiten juuri sitä eniten tarviseville henkilöille, kuin esimerkiksi kehitysapua jakamalla saatikka sitten ottamalla ihmisiä pois maasta jonka puolesta heidän tulisi taistella ja jota heidän pitäisi olla rakentamassa?


Feministien ajatuksen kulkua arvailemassa
Feministien ajatuksen kulku voi vain arvailla jokainen itsessään, mutta meidän veikkauksemme on se että he vain yksinkertaisesti ovat ihan jumalattoman tyhmiä ja eivät ymmärrä yksinkertaisesti sitä faktaa, että pohjoismaihin yleisesti kohdistuu kaikkein huonoin ihmisaines kaikista maahanmuuttajista juurikin kyseisen siivilöitymisen vuoksi ja toisekseen, koska pohjoismaissa näille ihmisille tarjotaan erittäin hyvät tuet ja korkea elintaso lähes välittömästi ilman sen suurempia ponnistuksia ja vaatimuksia integroitumisen suhteen.
Feministien toisena ajatuksena voidaan pitää tietenkin pariutumista, koska eksoottiset miehethän ovat aina parempia kuin perus pottunokat tai vaikka makkaraa syövät suomalaiset (sarkasmia). Itse ainakin kannattaisin naimattomien ja lapsettomien naisten maahanmuuton lisäämistä Suomeen jolloin miesten ja naisten määrä tasottuisi ja parisuhdemarkkinoille saataisiin enemmän valinnan varaa myös miehille. Maahanmuttajistahan n. 77% on miehiä ja loput  33% naisia, mutta moniko nainen tästä ryhmästä oikeasti sitten on naimattomia ja lapsettomia onkin eri asia.

Raiskauksien määrät ja maahanmuutto
Kuvassa maahanmuuttajien määrä Ruotsissa vuosilta 1960-2010, sekä ennuste vuoteen 2040 asti.

Jos lähdetään liikkeelle vuodesta 2003 ja mennään 2010 vuoteen asti luvut ovat nousseet seuraavasti jatkuvalla syötöllä Ruotsissa. Varsinkin 2004-2005 välillä nähdään iso harppaus 100 000 henkilöä kohden tapahtuneissa raiskauksien määrissä.

Raiskauksien määrä Ruotsissa 100 000 henkeä kohden.

2003
25.0 
2004
25.2  
2005
41.9
2006
46.3
2007
51.8
2008
59.0
2009
63.8

2010
63.5


Maahanmuutolla ja raiskauksien määrällä on siis selvä yhteys jota ei haluta nostaa julkisessa keskustelussa esille, koska se mustamaalaisia koko ajatuksen. Lisäksi se asettaisi feministit vaikeaan asemaan todistamalla väitteen siitä, miten hyviä pohjoismaalaiset miehet oikeasti ovat.

Feministit ovatkin moneen kertaan kertoneet miten väkivaltaisia esimerkiksi suomalaiset miehet ovat, vaikka he koko euroopanlaajuisesti sijoittuvat noin keskikohdille, unohtamatta tietenkään sitä, että esimerkiksi naiset ovat jo ohittaneet miehet vakavassa parisuhdeväkivallassa miehet tekijöinä.Rasisti vai realisti?
Miksi sana rasismi tai rasisti on osin menettänyt tehonsa, tavalliseen tallaajaan. Tähän väittäisin, että se on menettänyt tehonsa, koska ihmiset eivät enää jaksa väittää vastaan vaan ovat tyytyneet kylmään välinpitämättömyyteen. Miksi puhua mistään kun vastapuoli ei suostu kuuntelemaan järkipuhetta ja jos sanot jotain, sinut leimataan rasistiksi, naisten vihaajaksi tai "parhaimmassa" tapauksessa molemmiksi ja kuorrutuksena kakun päälle, siaksi.

Miten ruotsalaiset sitten ovat heränneet tähän asiaan? Tietenkin siten, että he ovat äänestäneet Ruotsin kansallispuoluetta, joka on suututtanut monet feministit ja niin kutsutut suvaitsevaiset. Tämä tietenkin on täysin järjellinen vastareaktio kaikelle mitä Ruotsissa tapahtuu päivittäin ja jos jonkun täytyisi tähän herätä niin poliitikkojen ja muiden, jotka ajavat tätä järjetöntä ja jo täysin hallinnasta karannutta maahanmuuttoa.

Suomessa ihmiset ovat heränneet ainakin osittain siten, että he ovat tyytymättömyyksissään äänestäneet PerusSuomalaisia ja Muutos puolueita. Myös yhteiskunnallinen keskustelu on lähtenyt liikkeelle joskus hyvinkin räiskyvästi, mutta tätä en ainakaan itse näe pahana vaan erinomaisena asiana, jos se vain osataan kanavoida oikein tavoin ilman sen suurempia rasistisia ilmauksia tai vihatekoja tekemättä. Hyvänä esimerkkinä voidaan pitää Jussi Halla-ahoa, jonka kirjoituksille on vaikea vetää vertoja ja joita monet ihmiset tarkoituksellisesti ymmärtävät väärin.


Yhteenveto
Yhteenvetona päättäjille ja lukijoille. Ruotsalaiset, suomalaiset tai muutkaan pohjoismaalaiset eivät ole rasisteja, mutta realisteja kylläkin. Oman maan asiat huolettavat ja tästä syystä yhä suurempi osa ihmisiä ei tule hyväksymään nykyistä järjettömyyttä niin feministien puolelta kuin hallitsemattoman maahanmuutonkaan.

Kaikki voivat yhtyä siihen päätelmään, että kaikki järkevät, työtätekevät ja sopeutumis haluiset ihmiset ovat tervetulleita niin Ruotsiin tai Suomeen kuin mihin tahansa muuhunkin pohjoismaahan. Ihmiset jotka taas eivät ole halukkaita elämään maiden lakeja noudattaen, kulttuuriin sopeutuen tai eivät halua tehdä töitä paremman maan eteen eivät ole tervetulleita.

Loppuun haluamme vielä kysyä kaikilta teiltä lukijoilta kaksi kysymystä:

"Miksi teidän mielestänne, järkevä maahanmuuttokeskustelu on mennyt jäihin ja kenen asiaa se todellisuudessa ajaa?"

"Miten maahanmuutto ongelma tulisi ratkaista teidän mielestänne?"

Sisällön tarjoaa Blogger.