Header Ads

Mitä täällä Suomessa tapahtuu – humaaninen kohtelu poikia ja miehiä kohtaan on unohdettu kokonaan!!
Täällä ei kuunnella ja tueta ketään muita kuin naisia, lapsista ja erityisesti pojista viis. Herranen aika! Ettekö te tajua, että koko toinen sukupuoli on syrjäytymässä koko yhteiskunnan ulkopuolelle!! Tiedättekö mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, että Suomi ei tule nousemaan jaloilleen ja pääse hyvinvointivaltioksi tämän romahduksen jälkeen! Se tarkoittaa sitä, että kohta myös naiset voivat yhtä huonosti kuin pojat ja miehetkin – ettekö te tajua sitä!

Miten kukaan ihminen, päättäjä, nainen tai mies voi olla niin yksisilmäinen, että pudottaa pojat pois koulumenestyksestä (ja sivuhuomautuksena myös oikeusjärjestelmästä)! He syrjäytyvät täyttä päätä jo perusasteella, jolloin he eivät pääse edes ammatillisille koulutusurille puhumattakaan yliopistoista. Kuka tekee ne työt tulevaisuudessa, joista miehet olivat ennen kiinnostuneita? Vastaus on, ettei kukaan koska naisia ei voida eikä haluta pakottaa matematiikan tai tekniikan alalle ilman heidän omaa tahtoaan, vaan naisillakin pitää olla vapaus valita oma alansa. Totuus on, että naiset valitsevat mieluummin sosiaalisen tai hoiva-alan, kuin menevät alalle jossa puurretaan matemaattisten asioiden ja teknologian parissa.

Tästä on kirjoitettu jo paljon ja on jo aika lopettaa naisten syyllistäminen siitä, etteivät he halua mennä niille aloille jonne miehet haluavat tai he eivät halua mennä johtopaikoille, kun taas miehet haluavat johtajiksi. On aika lopettaa miesten syyllistäminen siitä, että he eivät halua naisia johtajiksi, koska se on valetta. Mitään lasikattoja ei ole olemassa työelämässä ja naisilla on ihan yhtä hyvät mahdollisuudet siellä kuten miehilläkin. Feministien väite lasikatoista on täyttä pelleilyä, valetta, aivan naurettavaa naisten ja miesten syyllistämistä!

Vapaus valita on sen sijaan poistumassa nyt tulevaisuudessa miehiltä poikien syrjäytyessä kouluista, kun taas naisilla on kaikki vapaus ja mahdollisuus kaikkeen. Miehiä ei kohta ole riittävästi teknologian alalla tai millään muullakaan alalla. Millä te luulette että me nostetaan Suomi tästä talouskuopasta?! Onko meillä varaa seisottaa älykkäitä ja kyvykkäitä ihmisiä sosiaalihuollon tai työttömyyskortiston luukuilla? Ei ole! Ilman menestyneitä poikia meidän tulevaisuus on naulittu, sitä ei nimittäin ole! On tutkittu että poikien huono koulumenestys ei johdu älyn puutteesta. Naisten ja miesten älykkyys on suurin piirtein samaa tasoa, mutta poikien ja miesten älyä ei vaan arvosteta, anneta heidän käyttää sitä oikein. Mitä vikaa on erilaisuudessa, että on biologialtaan erilainen kuin nainen? Ei mitään, mutta feministien mielestä on – kuinka paljon vihaankaan rasismia, narsismia, kapeakatseisuutta, välinpitämättömyyttä, silkkaa tyhmyyttä, eli sairasta feminismiä joka on tätä kaikkea!

On aika kirjoittaa vääristyneet kirjoitukset pojista ja miehistä uusiksi joita feministit ovat tehneet tuhotakseen poikien ja miesten biologian sekä sitä kautta meidän kaikkien suomalaisten hyvinvoinnin, tulevaisuuden. Totuus on, että yhteiskunta voi hyvin niin kauan kuin kaikki ihmiset voivat hyvin. Nyt pojat ja miehet voivat huonosti ja se lasku on nyt tullut maksuun. Feministit ovat saaneet valtavat tuhot aikaiseksi. Sen laskun maksatte te feministit! Luulitteko te feministit, että me miehet ollaan niin tyhmiä, ettei tajuta miten te olette aivopesseet, manipuloineet meidät kaikki ihmisvihaan, vastustamaan miehiä ja poikia? Olette väärässä, me ollaan paljon fiksumpia kuin te luulitte ja me nähdään manipuloinnin, krokotiilinkyyneleiden ja ”naisten haurauden” läpi miten julmia ja kymiä te olette, ihmisten lahtaajia, narsisteja jotka eivät välitä ihmisistä vaan pelkästään vallasta! Te ette koskaan välittäneet pojista tai miehistä, ja mitä te luulette että teille tulee käymään lopulta…? Huijauksenne on paljastunut jo aikaa sitten, mutta me miehet uskottiin että teistä tulisi inhimillisiä piirteitä esiin kun me kohdellaan teitä hyvin – siinä me miehet tehtiin virhe ja todellakin kohdeltiin teitä hyvin! Te feministit olette petoja, ihmisten ja inhimillisyyden vihollisia!
Naisia ei pidä laittaa etusijalle missään – asenteiden on muututtava! Ensin lapset ja sitten miehet ja naiset samalla viivalla, ei kumpikaan sukupuluoli yhtään toista etuoikeutetummassa asemassa enää sekuntiakaan! Lopetetaan asenne naiset ja lapset ensin, koska se ei toimi täällä modernissa yhteiskunnassa – sillä ei tule oikeudenmukaisuutta tai tasa-arvoa, kuten on nähty! Te naiset olette saaneet erityiskohtelua, mutta ne ajat ovat nyt ohi. Tulette saamaan yhtä paljon vastuuta, velvollisuuksia ja vapauksia kuin me miehetkin. Te tuette meitä poikia ja miehiä, tai me lopetetaan teidän tukeminen kokonaan, tai oikeastaan ollaan jo lopettelemassa… Naurettavinta mitä olen nähnyt on HeForShe kun teiltä naiset ei saada mitään tukea meidän poikien ja miesten ongelmille. Miksi me siis autettaisiin teitä naiset yhtään missään enää sekuntiakaan?! Ainahan huonompiosaiset ovat joutuneet maksamaan laskut ja sitä me miehet nyt ollaan. Meillä ei ole oikeuksia, vain vastuita. En tue naisia (esim. HeForShe) ennen kuin näen että naiset tukevat miehiä vähintään yhtä hyvin kaikessa ja se vaatii muuta kuin puheita, eli toteumaa käytännössä!

Loputon poikien ja miesten syyttäminen on aivan naurettavaa pelleilyä! Pojat ovat muka laiskoja koulussa. Ei pidä paikkansa. Katsokaa poikia miten paljon tarmoa heissä on lapsena ja nuorena. Ongelma on se, että tarmo ei fokusoidu koulutehtäviin koska opetusmallit ja opetusmateriaalit ovat poikien biologiaa tukematonta, heitä vastaan – syy on feminismissä ja pedagogiikassa, opettajien osaamattomuudessa sekä asenteissa. Poikia rangaistaan sukupuolen takia siitä, että he voivat olla biologialtaan fyysisempiä ja tarvitsevat eri tavalla tukea kuin tytöt. Nyt tuetaan vain tyttöjen biologiaa ja unohdetaan että pojat ovat edes olemassa erilaisina ja yhtä hyvinä yksilöinä kuin tytötkin. Nyt on oikeasti löydettävä uudet pedagogiset ja asenteelliset ratkaisut poikien koulunkäynnin tukemiseksi ja asialla on kiire! Jopa britit (1) ja pohjois-amerikkalaiset (2 ja 3) ovat enemmän huolissaan poikien ja miesten kohtalosta kuin me tällä Suomessa. Olisi aika meilläkin ottaa mallia heistä. Tässä ne kolme esimerkkiä:

1. ”Justice For Boys & Men”: https://j4mb.wordpress.com/
-         Valkoisen Talon alla toimiva organisaatio joka keskittyy poikien ja miesten ongelmiin (koulutus, itsemurhat ym.)
3. ” Boyhood Under Attack: Why Boys Can't Just Be Boys Anymore”: https://www.youtube.com/watch?v=IbHZjJajmWs
-         Naisopettajat eivät pidä pojista tai heidän käytöksestään ja poikia rangaistaan sukupuolensa takia antamalla heille huonompia numeroita
-         Poikien pitäisi käyttäytyä kuten naiset haluavat, eli kuten tytöt, joka on haitallista poikien kehitykselle
-         Poikia pidetään perversseinä, raiskaajina, pedofiileinä ja rikollisina jo koulussa, joka on haitallista poikien kehitykselle ja täysin vääristynyt käsitys pojista ja miehistä
-         Miesopettajien puute kouluissa nähdään suurena puutteena josta kärsivät erityisesti pojat – pojilta puuttuvat miesten roolimallit
-         Oma kommenttini: feministien ihmisviha on saavuttanut kriittisen pisteen,

Muu ei auta kuin että meidän on noustava barrikadeille eduskuntaan saakka ja vaadittava oikeutta pojille ja miehille (katsokaa mallia biteiltä ja pohjois-amerikkalaisilta!). Ainakin ehdotan viipymättä kansalaisadressia poikien ja miesten oikeuksista. On aika toimia! Naistutkimus on muutettava sisällöltään kattamaan yhtä paljon poikien ja miesten ongelmia yhteiskunnassa, niin sosiaalisesti kuin juridisestikin, koulutuksesta ja sen ongelmista (poikien ongelmat koulussa jossa pojat eivät ole ongelma) puhumattakaan! Naisten on otettava miehet mukaan perhetutkimuksiin, varhaiskasvatuksen suunnitteluun ja naistutkimuksiin (jotka ovat pelkkää propagandaa miehiä vastaan ja naisten eduksi tällä hetkellä). Naiset ovat tässä nyt ongelma, eivät miehet! Pojat ja miehet eivät ole perverssejä, raiskaajia, väkivaltaisia ja pedofiilejä sen enempää kuin naisetkaan. Tätä on jo tutkittukin, mutta tuloksia ovat pimittäneet ”yllättäen” feministit!

Jokainen virkamies joka vähättelee poikien ja miesten ongelmia tekemättä mitään niiden eteen, on erotettava korruptoitumisen takia! Ihmisviha poikia ja miehiä kohtaan on loputtava välittömästi, eli ongelmien vähättely, peittely ja toimettomuus! Haluan että jonain päivänä me voidaan istua yhdessä samaan pöytään naisten ja miesten kanssa, jossa priorisoidaan naisten ja miesten ongelmien ratkaisu yhteistuumin ketään syrjimättä. Näköjään se päivä ei ole vielä tänään, jossa kohdellaan sukupuolia oikeudenmukaisesti. Olen surun murtama sen takia, kun pojilla ja miehillä ei ole enää edes ihmisoikeuksia täällä ennen niin kauniissa Suomessa.


@EqualityE

Sisällön tarjoaa Blogger.