Header Ads

Miksi vain läskit naiset kirjoittelevat?

Suomi24-palstalla kysytään seuraavasti: Miksi vain läskit naiset kirjoittelevat nettitreffeillä?
Niin siis todella kummallinen ilmiö nettitreffeillä. Olen mielestäni ihan tavis mies mitä nyt itsetunto saanut nettitreffeillä ollessani vakavampia kolauksia ja haen ihan perusnaista. Jos ulkonäöllisesti pitäisi valita niin ikäluokassa 27-40 ikäisistä naisista joita haen on valtaosa kauniita ja viehättyisin näistä varmasti seksuaalisesti. Varmaan se 90% viehättää mun silmää.

Olen antanut heppoisat ulkonäkö kriteerit naiselle paitsi ehdoton ei on lihavuus. En vain syty näistä tonnikeijuista enkä voisi kuvitella sekstaavani sellaisen kanssa koska se olisi jo käytännössä mahdotontakin jos miehellä ei ole halua.

Tosiaankin ruumiinrakenne kohdassa haen hoikkaa, normaalia tai sporttista koska olenhan itsekin liikunnallinen. Mutta mitä vielä. Kukaan nainen joka omaa kyseisen vartalomallin ei KOSKAAN vastaa viesteihin eivätkä he tee aloitteitakaan. Mutta sitävastoin järkyttävän näköiset kolmoisleuan omaavat kävelevät tynnyrit tekevät aina avauksia ja suosikkilistaavat.

Yleensä avaus menee näin "en ehkä vastaa ihanne naistasi mutta päätin kokeilla" tai "olen kyllä hieman (lievä ilmaisumuoto) pyöreä mutta uskaltauduin lähetyä" Siis mikä juttu tää on että se pieni vähemmistö joka s24.lla on rumia naisia kyllä kirjoittelee ja suosikkilistaa mutta taas se 90 prossan enemmistö ei edes vastaa viesteihin, eikä lisää suosikkeihin. Tää on niin selkeä ilmiö että oli pakko tehdä avaus aiheesta. Nytkin kun selaan saapuneiden viestien profiileja niin Pyöreä, Runsasmuotoinen, Pyöreä, Pyöreä, Runsasmuotoinen......ja lista jatkuu. Kuitenkin jos selaan normi naisten tilastoja niin kyllä he ihan muillekin viestittelevät että eivät ole mitään tehtyjä houkutuslintujakaan.

Näytin kaverille tilastoni ja hän ihmetteli samaa ja selasi avauksen tehneitä naisia ja totesi yhtäkantaan että järkyttävän näköistä porukkaa. Siis mikä juttu tää oikeesti on että se suurinosa kauniista normaalivartaloisista naisista ei vastaa viesteihin ja tee avauksia mutta läskit kyllä vaikka profiilissani selkeästi on ihannenaiseni kuvattu ja sanon että en viehäty pulskista naisista.

Jos selaan esim oman maakuntani listaa randomina naisista niin väittäisin että 19 naista kahdestakymmenestä on kauniita normaalivartaloisia ja se yksi ruma läski. Silti se rumaläski on ainoa joka laittaa viestiä ja muut ei edes vastaa. Miksi?
Kyse on yksinkertaisesta kysynnän ja tarjonnan laista.

Vuonna 2010 Suomi24-treffeillä oli valtava miesenemmistö (punainen käyrä kuvaa miesten lukumäärää). Sama asia lienee totta myös tänä päivänä. 

Normaalit liikunnalliset naiset saavat niin paljon viestejä sinua tasokkaammilta miehiltä, että heillä ei ole intressiä vastata oman tasoisille miehille.

Ainut naistyyppi, jolla voi olla pulaa edes kohtalaisen tasokkaista miehistä, ovat erittäin ylipainoiset naiset. He ovat naisjoukko, joka joutuu itse tekemään töitä löytääkseen miehen.

Kun itse pyörin baareissa ja nettitreffeillä, törmäsin ihan samaan ilmiöön: paksut naiset olivat kiinnostuneita, mutta normaalipainoisiin oli vaikea saada kontaktia. Mitä paksumpi nainen oli, sitä kiinnostuneempi hän oli.

Johtopäätös

Tavallisten miesten on vaikea saada vastauksia omaa tasoaan vastaavilta naisilta nettitreffeillä, koska naisiin kohdistuu paljon suurempi kysyntä.

Tavalliset miehet joutuvat tyytymään omaa markkina-arvoaan vastaaviin naisiin, mikä käytännössä tarkoittaa usein hyvin paksuja naisia.

Tavallisen miehen osa on kuitenkin parempi kuin alempitasoisen miehen osa: alempitasoinen ei saa vastauksia keneltäkään.

Tavallisen miehen on joko tyydyttävä siihen tarjontaan mitä on saatavilla, nostettava markkina-arvoaan, vetäydyttävä kokonaan markkinoilta tai jatkettava yksisarvisen etsintää.

Lähde - Henry Laasanen, ihmissuhteet blogi

Sisällön tarjoaa Blogger.