Header Ads

Maahanmuuton ongelmat - rasismi vs realismiTarja Kovanen kirjoittaa Keski Suomalaisessa rasismista ja naisista valitettavasti täysin epäonnistuen asiassa ainakin meidän mielestämme.
 

"Koska he itse vaativat suoraa puhetta, kutsutaan heitä kaunistelematta rasisteiksi. 

Rasisteilla on tapana maalata maahanmuutosta monenlaisia uhkakuvia. Heille maahanmuuttajat ovat kulueriä, turvallisuusriskejä ja kulttuurintuhoajia. Ja jos mikään muu uhkakuva ei kosketa tarpeeksi syvältä, vedotaan tyttöihin ja naisiin."

Ongelmista puhuminen ei ole rasismia vaan realismia. Kannattaa ehkä tarkastaa se rasismi sanan merkitys sanakirjasta. Toisekseen ihmisten haukkuminen tuolla perusteella rasisteiksi on säälittävää. Ilmeisesti voimme mekin sitten haukkua kaikkia ihmisiä "idiooteiksi" tai vaikka "misandrikoiksi ja misogynisteiksi" koska eivät pidä miehistä/naisista vai?

Ihan vain Tarjallekin tiedoksi, että jopa poliisit ovat sanoneet, että maahanmuutto tulee aiheuttamaan turvallisuus ongelmia. Hyvänä esimerkkinä voidaan mainita vaikka Malmö ja esimerkiksi Ranskan "NoGoZones" eli NGZ alueet joihin esimerkiksi virkavallalla ei ole mitään asiaa.

Toisekseen tietenkin maahanmuuttajat ovat kuluerä. He ovat kuluerä niin kauan kunnes alkavat tuottamaan rahaa valtiolle. Suomalaiset maksavat veroja jotta saavat nuorille koulutuksen ja hyvän elämän alun, jotka voivat taas tehdä töitä ja maksaa veroja ja kierre on valmis. Ennen kuin nuoret alkavat tehdä rahaa ja käymään töissä ovat hekin kuluerä, mutta heidät on jo maksettu. Nykyisessä taloustilanteessa valtiolla ei yksinkertaisesti ole varaa ottaa lisää elätettäviä vieläpä suurella todennäköisyydellä sellaisia ihmisiä sellaisista maista joista on jo ihan tilastojen perusteella hyvin suuri osa työttömänä jopa toista sukupolvea jo.

Me olemmekin aina sanoneet, että kaikki riittävän hyvin koulutetut, työn saaneet tai ihmiset joilla on varaa maksaa oma ylläpitonsa ovat täysin vapaita tulemaan Suomeen kokeilemaan onneaan ja tekemään töitä paremman maan puolesta. Elintasopakolaiset, rikolliset tai ihmiset jotka eivät halua sopeutua meidän kulttuuriimme ja maamme tapoihin sekä elää lakiemme mukaan eivät ole. Onko tätä niin vaikea ymmärtää vai mikä siinä on, että jo ihan tavallisia ihmisiä aletaan haukkua rasisteiksi kun sanovat yhdenkin poikkipuolisen sanan hallitsematonta maahanmuuttoa vastaan?

Mutta takaisin asiaan.Tämä ei ole väärin ainoastaan siitä syystä, että se osoittaa alentavaa ja äärimmäisen patriarkaalista maailmankatsomusta, jossa nainen on miehelle alisteinen suojelunkohde.

En tiennytkään, että asumme patriarkaattisessa yhteiskunnassa. Tietääkseni miehet edelleen pakotetaan vankilan uhalla armeijaan / siviilipalvelukseen ja maanpuolustustehtäviin niin vaadittaessa kun taas naiset ovat saaneet tästä vapautuksen vain ja ainoastaan sukupuolensa perusteella. Enpä uskoisi, että näin toimittaisiin patriarkaattisessa yhteiskunnassa.

"Naisten käyttäminen oman muukalaispelon välikappaleena on harhauttavaa myös siksi, että rasismi ja naisviha kulkevat poikkeuksetta käsi kädessä."

Kuulostaa ihan tietyltä ryhmittymältä (= feministeiltä) jotka toimivat globaalisti ja ratsastavat nimenomaisesti pelolla ja naisten uhriasemalla.

Toisaalta naisvihamielistä retoriikkaa viljeleville ei ole ongelma vastustaa vastaanottokeskuksia naisten ja tyttöjen turvallisuuteen vetoamalla.
Rasistille nainen on avuton kohde, jota pitää suojella muualta tulevien miesten väkivallalta.
En nyt tästä tiedä, mutta uskoisin että Suomi on aika turvallinen maa naisille ja tytöille verrattuna vaikka Syyriaan. Sen sijaan miehille tämä paikka ei niin turvallinen ole, koska naiset ovat jo ohittaneet miehet vakavan perheväkivallan tekijöinä.
Vaikka kehitys on heikentänyt rasistisia voimia, asuu sama inho ja pelko vierasta kohtaan yhä sitkeästi osassa ihmisiä.

Kuulostaa lähes feministiseltä propagandalta jossa vain sana "naisviha" on vaihdettu sanaksi "rasismi" ja sana "naista", "vierasta" sanaksi.

"Vaikka kehitys on heikentänyt naisvihan voimia, asuu sama inho ja pelko naisia kohtaan yhä sitkeästi osassa ihmisiä". - Feminismi tiivistettynä
 

Nainen ei tarvitse suojakseen rasistia. Yksikään nainen ei ylipäätään tarvitse miestä, joka nostaa itsensä heikoksi ja avuttomaksi katsomansa sukupuolen yläpuolelle tämän ylivertaiseksi suojelijaksi.

Lisää femakkoilua ja itkemistä siitä miten naiset eivät tarvitse miehiä. Rasisteja ei tarvitse kukaan, mutta kyllä naiset tarvitsevat miehiä ihan siinä missä miehet naisiakin. Miehet jopa enemmän naisia useimmiten kuin naiset miehiä (ei pahalla miehiä kohtaan, mutta kyllä mies aina paremmin toimeen tulee kun viereltä löytyy hyvä nainen).
 

Nainen, ja jokainen mies, tarvitsee vain tasa-arvoisen ja ihmisoikeuksia kunnioittavan hyvinvointiyhteiskunnan, jossa ei hyväksytä väkivaltaa tai syrjintää ketään kohtaan.

Harmi vain, että tämä ei nykyään toteudu edes Suomessa jossa sen luulisi toteutuvan vaan edelleen on korjaamatta monta miesten ongelmaa samaan aikaan kun keskitytään johonkin aivan turhaan kuten #menspreadingiin.Joten yhteenvetona, jospa lopetetaan se uhrijunaan hyppääminen ja keskustellaan asioista suoraan niin kuin arvon kirjoittaja halusi. Maahanmuutossa on aina ongelmia ja ne tulee kohdata sellaisina kuin ne ovat ilman kaunisteluja. Ongelmiin tulee myös puuttua ja ne tulee ratkaista siten, että ne palvelevat maata (Suomea) mahdollisimman hyvin.

Suomeen tulee ottaa vain kaikkein hädänalaisimmassa asemassa olevat henkilöt jotka voivat todistaa henkilöllisyytensä ja ovat toimineet lakien mukan (Schengen sopimus).

Hyvänä esimerkkinä menettelystä joka Suomessa tulisi ottaa käytäntöön löytyy Markus Janssonin blogista. Vaikka emme varmasti ole samaa mieltä kaikesta mistä kyseinen henkilö puhuu on tuo lista kyllä todella hyvä lähtökohta.

Loppuun vielä toteamme, että j
os kirjoittajan olis tarkoitus ruotia rasismia nykyisessä nettikirjoittelussa niin voimme vain todeta, että hän epäonnistui siinä täydellisesti. 

Sisällön tarjoaa Blogger.