Header Ads

Kyllästynyt tonnikalaan? Vaihda Protinnutritionin kanafile säilykkeisiin!

Saimme testiin Protinnutritionin kanafile säilykkäitä. Testasimme Kanaa suolavedessä ja kanaa chilikastikkeessa.

Mistä on kyse
Kananrintafileestä helpossa purkki muodossa. Sopiii moneen paikkaan. Esimerkiksi salaattiin, riisin sekaan tai vaikka pelkiltään syötäväksi. Tuotteen voi tosiaan syödä vaikka pelkiltään, koska se on heti valmis syötäväksi purkki vaan auki ja ääntä kohti. Tuotteet ovat laktoosittomia, gluteenittomia eivätkä sisällä pähkinää. Säilyvyyskin on hyvä 2-3 vuotta. Protinnutritionin kanafile säilykkeitä saa ympäri suomea, joten kanan ystävien ei todellakaan ole vaikea löytää näitä tuotteita läheltään ja jos laiskottaa voi tilata netin kautta.

Sopivat niin urheilijalle, laihduttajalle kuin ihan perus jampallekkin. Sillä sisältävät paljon proteiinia n. 20 g purkki riippuen maku vaihtoehdosta ja vain vähän hiilareita ja rasvaa. Super helppoa ja terveellistä.


MakutestiKanaa suolavedessä
Mieto maku. Parempi selkeästi kuin esimerkiksi tonnikalassa mikä on ainakin itselle kiva juttu sillä tonnikala alkaa kyllä jo kyllästyttää. Nyt on sitten uusi kätevästi purkista syötävä suosikki. Erittäin miellyttävä syödä ja hyvä maku. Kana on isoina paloina purkissa ei siis mössönä. Hyvä tuote kaikin puolin.Kanaa chilikastikkeessa
Tulisuutta löytyy muttei liikaa. Sopii siis myös niille jotka eivät kauhean tulisesta tykkää mutta silti haluavat vähän potkua. Hyvä koostumus. Ei liian vetinen, eikä myöskään kuiva. Kana on hiutaleina chilikastikkeessa.

Maku oli hyvä molemmissa testatuissa tuotteissa mutta voiton vie niukasti kana suolavedessä.

Kaikki maku vaihtoehdot:
-Kanaa suolavedessä
-Kanaa barbequekastikkeessa
-Kanaa currykastikkeessa
-Kanaa chilikastikkeessa

Todellakin helppo ja terveellinen treeniruoka kovalle treenarille tai vain tavalliselle pulliaiselle joka haluaa syödä terveellisesti ja enne kaikkea helposti.Sisällön tarjoaa Blogger.