Header Ads

Hottikset on mainio markkina-arvo-ohjelma

Hottikset / Nelonen
Hottiksista on nähty yksi jakso. Ohjelmassa tuntuu olevan jytinää aika miellyttävällä tavalla - toisin kuin kuin esimerkiksi Jutan ja Vertin supersinkkudieetissä, joka koostuu ponnettomasta lässytyksestä ilman mitään draamaa.

Hottisten ydin piilee avoimessa markkina-arvo-analyysissä:

  1. Hottikset kuvitelevat itsestään aivan liikoja.
  2. Hottikset arvioivat deittipartnereitaan jäätävällä analyyttisyydellä.
Hottiksemme kuvittelevat olevansa ihquimpia ihmisiä päällä maan, mikä pätee eritoten bile Daniin, kuten myös pullukka Jonnaan. Eikö suomesta hotimpia löydy?

Ehkäpä itsekehu kuuluu formaattiin, mutta mukana lienee markkina-arvoharhoja omasta erinomaisuudesta.

Deittipartnereiden arviointi

Markkina-arvoteoreettisesti kiinnostavinta ovat rehelliset arviot deittikumppaneista. Ohjelmissa kuten Maajussille morsian mitään ei kehdata sanoa suoraan, vaan pakkien oikeat syyt jäävät arvailujen varaan "yhteensopivuuden" puuttuessa.

Hottikset töräyttävät

  • MARTTA: - "Se mies edusti kaikkea, mitä en miehissä arvosta: vähän hevarimainen tyyli, aika lyhyt ja aika valkoinen, ja huomasi, ettei ole ihan hirveästi salilla tullut käytyä."
  • TOMMI töräyttää deittinsä mustuneesta ylähampaan reunasta.
Martta - sisäisen rumuuden ennätys

Martta nauraa deitilleen jo ensinäkemältä, koska mies on liian lyhyt ja lihakseton. Martta ei edes pysty tahdikkaaseen käytökseen.

Martan ilme lämpenee hieman, kun hän kuulee "pygmin" olevan DJ ja toimivan musiikkibisneksessä. Se ei kuitenkaan riitä, kun ulkonäkö on mitä on.

Martassa ei ole mitään substanssia oman ulkonäön laiton, pinnallisuuden ja patsastelun lisäksi.

Tommi - jäykkä patsastelija

Tommi viilaa ja kehuu itseään ja kuinka naiset katsovat häntä joka paikassa. Amistyyli ja tuima ilme riittävät pitkälle naismaailmassa.

Huvittavaa, kuinka naisten jalat ovat velttoina, kunhan mies on vain kirveellä veistetyn komea. Mitään muuta sisältöä mies ei tarvitse ja jutut saavat pyöriä pinnallisessa ulkonäön ruotimisessa.  

Juha - hassu homppeli

Juha on ohjelman ainut positiivisesti hauska heppu turbohuulineen ja miehekkään miehen kaipauksineen. Deittikumppanissa ei tosin ollut mitään miehekästä.

Yhteenveto 

Ohjelma ei ole korrekti, vaan sanoo markkina-arvopuutteet suoraan. Rehellistä ohjelmaa on mukava seurata hymistelyn sijaan.Lähde - Henry Laasanen

Sisällön tarjoaa Blogger.