Header Ads

Femakot yrittävät rajoittaa internetin sananvapautta!Feministit yrittävät nyt hiljentää koko vapaan puheen ja internetin. UN Women on esitellyt Anita Sarkeesianin sekä Zoe Quinnin ja ei... et lukenut väärin, UN Women todellakin on ottanut nämä kaksi valehtelevaa femakkoa, jotka valittavat joutuvansa sorron kohteeksi kun ihmiset ovat paljastaneet heidät housut kintuissaan valehtelusta, lehdistön jäsenien kanssa makaamisesta ja vääristä ilmiannoista on nyt UN Womenin puhujina, koska internet on kuulemma vaarallinen paikka naisille.


UN Womenin mukaan netissä tapahtuva naisten kiusaaminen ja uhkailu on mennyt niin järjestelmälliseksi, että meidän tulee rajoittaa sananvapautta ja puuttua siihen.


Toimituksen sivuhuomautus:
Naiset ja miehet kokevat lähes yhtäpaljon häirintää netissä, miehet ehkä jopa enemmän, mutta naiset vain ottavat siitä useammin itseensä (tarkoittaen nyt pääosin näitä herkkä hipiäisiä femakoita), kuin miehet. Jos aijot käyttää nettiä, kasvata paksu nahka sillä muuten et netissä pärjää.

Anita Sarkeesianin mukaan hän on ollut kiusattuna ja häirittynä nyt jo kolme vuotta ja tästä syystä päättänyt lähteä UN Womenin puhenaiseksi hommaan mukaan. 


Toimituksen kommentti:

Ei mikään ihmekkään jos naista alkaa vituttamaan kun kaikki hänen väitteensä ja "perustelunsa" on pystytty kumoamaan ja näyttämään suoranaisiksi valheiksi kerta toisensa jälkeen. Mitä ilmeisemmin tällainen faktoihin perustuva keskustelu ja selvien ristiriitaisuuksien esittäminen ei ole soveliasta, koska jokuhan voi ottaa siitä itseensä kun ei voitakkaan väittelyä huutamalla: "SIKA!" miehelle.

UN Women jopa aikaa ajaa lakeja läpi joka suomeksi sanottuna tarkoittaisi rangaistuksia pienimmänkin ahdistuksen tunteen aiheuttaneelle nettikriitikolle tai ihmiselle joka uskaltaa sanoa näille femakoille vastaan. Tästä on jo esimerkkejä esim Kanadassa jossa mies joutui kahden feministin uhkailemaksi ja hänet haastettiin oikeuteen vain ja ainoastaan siksi, että uskalsi sanoa näille vastaan.

Toimituksen kommentti:
Ilmeisesti naisista on tullut niin heikkoja, että heitä tulee suojella, taputtamiselta, faktoilta, ja ties miltä muuta minkä paha patriarkaatti on saanut aikaan. Toisin sanoen naisia tulisi kohdella kuin lapsia feministien mukaan.

Me täällä miesasia.fi:ssä kumminkin näemme naiset täysin tasavertaisina ihmisinä ja kykenenivinä mihin tahansa mihin miehetkin ja tästä syystä kohtelemmekin heitä tasa-arvoisina ja aikuisina ihmisinä joita ei tarvitse holhota.


Tullemme päivittämään tilannetta heti kun saamme lisätietoa, mutta loppuun haluamme jakaa vielä tämän naisen mielipiteet koskien aihetta.Sisällön tarjoaa Blogger.