Header Ads

Ensitreffit alttarilla parien dynamiikkaJenni Junkalan mielestä Ensitreffit alttarilla on maailman tylsintä viihdettä.
Miksei Maija ole kalju punkkari, joka tykkää sadomasokistisesta seksistä? Tai Jari entinen narkkari, joka on parantanut tapansa ja etsii nyt elämäänsä valoa?  Kun katsotaan kaikkia Ensitreffit alttarilla -ohjelman rakkaudennälkäisiä, on selvää, että mukaan on otettu kauniita, hoikkia, hyväkuntoisia suomalaisia naisia ja miehiä. Joten yksi pyyntö: kun Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmas kausi tehdään, vaadin mukaan väriä ja monipuolisemman kuvan tavallisista suomalaisista sinkuista! Alakulttuuriaan edustavan outolinnun, ylipainoisen tai vaikka tummaihoisen.
Ohjelman casting paljastaa epäsuorasti pariutumismarkkinoiden kylmän totuuden. Tuntemattomien parittaminen onnistuu vain silloin, kun kumpikin edustaa ulkonäöltään vähintää seiskaa, eikä kummassakaan ole mitään erikoisia piirteitä.


Lopputuloksena on tietenkin mahdollisimman tylsä casting, koska osallistujat ovat perusnättejä ilman särmää.

Jos punkkari ja läski lähetettäisiin alttarille, ohjelma olisi ohitse jo ennen papin aamenta.

Casting meni kaikesta huolimatta pieleen

Mari ja Tanja ovat hankalia naisluonteita romantiikan kannalta.

Mari on loppumaton vatuloija, joka käy ääneen lävitse parisuhteen kaikki käänteet. Mari ei osaa elää hetkessä ja pitää hauskaa. Mari ei luultavasti sovi kenellekään miehelle partneriksi. Jounin vaivaantuneista ilmeistä näkee, että suhde sujuu kuin jäitä poltellessa.

Tanja on pirttihirmu, jonka ohjeistukseen Roni joutuu sopeutumaan. Ronista ei ole saatu ohjelman aikana paljon mitään irti, koska Roni ei uskalla sanoa mitään. Parin dynamiikka on kun kämppisten dynamiikkaa - romantiikasta ei ole toivoakaan. Sohvallakin kumpikin nojaili eri suuntiin.

Antti on naisten unelma - miten noin ihqu mies voi olla vapaana? Antti sanoo aina oikeat sanat. Vauvapalstalla epäillään, että kaikki ei ole Antissa niin hienosti kuin miltä näyttää: jossain vaiheessa totuus käy ilmi.

Sari on herkkä, mutta ei samanlainen vatuloija kuin Mari tai pomottaja kuten Tanja.

Hyväluonteisista naisista näyttää olevan pulaa

Luonteensa puolesta ainoastaan Sari yltää tyydyttävään arvosanaan. Mari on ihan hirveä, eikä Tanjan justiinamaisuudessakaan ole kehumista.

Missä ovat easy going naiset ja hauskanpito? Missä on perinaisellisuus?

Miehillä on sordiino päällä

Ohjelman miehet ovat kastroituja sordiino päällä puuhastelijoita. Heistä ei ole kaapin paikan näyttäjiksi. Naiset vievät ja miehet vikisevät.

Vauva-palstalta poimittua
  • Olen aivan rakastunut Anttiin. Miten voi olla noin törkeän komea ja seksikäs mies ja vielä PITKÄKIN! Hymy joka sulattaa jäävuoria. Katsoin Antin ja Sarin mökkireissuakin kuola suunpielessä, mikä mies! Enpä olisi tuollaisen tulikuuman kollin kanssa juuri makuuhuoneesta poistunut.............
  • Olen kyllä pettynyt: naiset tuntuvat aivan kypsymättömiltä ja typeriltä, ovat koko ajan niskanpäällä kilttien miesten yrittäessä ymmärtää ja myötäillä.
  • Miten naisista on tullut noin määräileviä ja joustamattomia? Kamalaa katsottavaa. Molempien pitäisi kunnioittaa toisen näkemystä, joustaa molemmin puolin! Miesten olisi aika kertoa jämäkämmin omia mielipiteitään ja pitää niitä yhtä tärkeinä ja olla joustamatta samalla tavalla kuin naiset.
  • Tuollaisia änkyröitähän monet nykyiset suomalaiset nuoret naiset ovat. Naisellisuus loistaa poissaolollaan ja yritetään olla niin miehiä, tasa-arvon nimissä. Tosin miehiltä on saatu kopioitua vain huono käytös ja huonot juomatavat
  • Mari on alkanut ärsyttää tosissaan. Vaikea ihminen. Koko ajan katsoo Jounia sellainen "Kusetat sä nyt mua?" -ilme kasvoilla ja töksäyttelee, mitä sattuu. Kyllä mullakin laskisi aika äkkiä fiilikset tuollaisessa seurassa.  
  • Tanja on sellainen "minä ite" -tyyppi. Niin tottunut elämään yksin ja päättämään kaikesta, että pasmat menee sekaisin, kun toinen ihminen ilmestyy reviirille huseeraamaan. Oma tapa on paras, eikä mikään, mitä toinen tekee, meinaa kelvata.
  • Mua myös vähän kylmää Antin käytös...en ole lukenut kaikkia tämän ketjun viestejä, enkä tietysti voi mistään tietää, onko tänne kirjoitetut "vinkit" totta, mutta täällähän on vihjailtu Antin olevan monen roolin mies ym. Tunnen itse tällaisen miehen, joka muuttaa käytöstään, puhetapaansa, pukeutumistaan, mielipiteitään, kaikkea naisen ja ylipäänsä seuran mukaan. Anttia kun seuraa, niin tulee sama mieleen...
Yhteenveto

Tämä kausi ei näytä ihan niin tylsältä kuin viime kausi, koska suurempiakin konflikteja lienee luvassa.

Eniten oikeastaan ihmetyttää näiden valmentajien huono ammattitaito, kun tuon paremmin yhteensopivia pareja ei ole löydetty.

Lähde - Henry Laasanen, ihmissuhteet blogi

Sisällön tarjoaa Blogger.