Header Ads

Anna Paju ei ymmärrä pariutumismarkkinoiden matematiikkaa

Anna Paju kirjoittaa Kansan Uutisiin otsikolla Kympin tytöt ja naisettomat rasistit.
Olkoon provokaatioksi tarkoitettu tai ei, miesasiatrolli Henry Laasanen tulee blogi-kirjoituksissaan paljastaneeksi, mistä nuorten miesten vastustuksessa ehkä on kyse:

”Jokainen suomalaisen naisen kanssa pariutuva ulkomaalainen mies jättää suomalaisen miehen naisettomaksi.”

Hän ehdottaa, että Suomi vastaanottaisi vain 16–25-vuotiaita naispakolaisia, koska se lisäisi kantaväestön miesten seksinsaantimahdollisuuksia. Laasasen mukaan ”naisettomuus johtaa itsemurhiin, elämän tarkoituksettomuuteen ja pahimmassa tapauksessa väkivaltaan”.

Tiedoksi: Eivät ”ne” vie ”teidän” naisianne. Naiset eivät ole teidän sen enempää kuin kenenkään muunkaan. Naiset päättävät ihan itse kumppanivalinnastaan.

Rasismi, sovinismi ja yleinen umpimielisyys voivat hyvinkin olla syy naisettomuuteenne, eivät sen seurausta.
Annalle on ylivoimaista ymmärtää, että pariutumismarkkinoiden sukupuolijakauma vaikuttaa voimakkaasti miesten mahdollisuuksiin päästä naissuhteisiin. 

On ihan sama lopputuloksen kannalta, sanooko "naisten päättävän itse kumppanin valinnastaan" vaiko "ulkomaalaisten miesten vievän naiset". Mitä useampi nainen pariutuu ulkomaalaisen miehen kanssa, sitä vähemmän naisia riittää suomalaisille miehille. Kyse on yksinkertaisesta matematiikasta. 
Rasismi, sovinismi ja yleinen umpimielisyys voivat hyvinkin olla syy naisettomuuteenne, eivät sen seurausta.
Syy kenen naisettomuuteen? En minä ole naiseton. 

Anna ei ymmärrä, että suureneva miesylimäärä pariutumismarkkinoilla nostaa naistenhankinnan kustannuksia kaikille miehille. Vaikka lopputuloksena ei olisikaan naisettomuus, prosessista naisen hankintaan tulee vaikeampi ja lopputuloksen miehet joutuvat tyytymään keskimäärin vähemmän tasokkaisiin partnereihin kuin suotuisammassa markkinatilanteessa.

Lähde - Henry Laasanen, ihmisuhdeblogi

Sisällön tarjoaa Blogger.