Header Ads

Voiko äärifeministin tunnistaa?


Voiko mies naisen tavattuaan päätellä onko tämä kenties äärifeministi? Feministi voi olla ensivaikutelmaltaan hyvin viehättävä ja jopa empaattisen oloinen.

Naista kannattaa pyytää treffeille, vaikka illallisen merkeissä. Hyvää ruokaa nauttiessa ja keskustelun lomassa voi muutamilla kysymyksillä tai toteamuksilla saada tuntumaa, onko vaaraa olemassa. Toki naisen omista kommenteistakin voi tehdä päätelmiä. Hän saattaa heittää ns.mukavitsikkäitä kommentteja vaikka muiden pöytäseurueiden miehistä tai heidän ulkonäöstään. Sanat "amisviikset", "juppi" tai "juntti" voivat olla oireita. Yleinen huolestuminen oikeastaan kaikesta on myös vaaran merkki.

Nämä eivät välttämättä ole vielä niin pahoja, etteikö kannattaisi hakea asiaan lisävarmistusta. On syytä olla ovela, ettei nainen epäile mitään.
Vessakäynnin jälkeen voi huolettomasti heittää vaikka kommentin "olipa siellä homon oloinen tyyppi samaan aikaan". Jos nainen reagoi tähän voimakkaasti ja aloittaa luennon suvaitsevaisuudesta on vaara todellinen. Kannattaa kuitenkin jatkaa kuuntelemista, nainen voi saarnansa loputtua sättiä sinua, kun et osallistu keskusteluun (toki hän ei huomaa, ettei anna suunvuoroa). Mikäli hän jatkaa tästä osioon "miehen puhumattomuus" ja "vahvat naiset" on syytä ruveta tosissaan miettimään pakoreittiä.

Tosiasiahan on joka tapauksessa se, että kumppanin etsiminen on ainakin jossain vaiheessa elämää luonnollista. Ja suurimmalla osalla on siihen tarvekin. Miehen kannalta äärifeministin kanssa pariutuminen on mitä suurimmalla todennäköisyydella tuhoisaa. Siksi on tärkeää yrittää tehdä pohjatyöt mahdollisimman hyvin, että vahinkoa ei pääsisi tapahtumaan.


Kommentoi alle: "Oletko tapaillut feministiä?"

Entä etsitkö miestä arvostavaa naista ja parisuhdetta? Jos vastasit edes toiseen kysymyksistä "kyllä" niin kurkkaa listamme parhaista deittisivuista miehille täältä.

Sisällön tarjoaa Blogger.