Header Ads

Vauva foorumeilla ei saa puhua Laasasesta?Alla lainaus Vauva foorumeille ilmestyneestä kirjoituksesta:

Ilmeisesti kävi jokin tekninen vika, kun asiallinen ja sääntöjä rikkomaton ketju poistui, joten lähetetään uudestaan. Voisiko moderaatio vastata kysymykseen?

Sillä järjestyshän menee suunnilleen näin:

1. Laasanen kirjoittaa blogin

2. Joku palstan miespuolisista keskustelijoista linkittää blogin tänne KESKUSTELTAVAKSI

3. Palstan naispuoliset "keskustelijat" kommentoivat seuraavasti:
Lassukka! Eikö se ole taaskaan saanut! Mökkihöperö! Surkimus! Vihaaja! Trolli! (ja paljon asiattomampaakin, mm. Laasasen sukupuolielimestä, mutta en niitä nyt lainaa).

4. Sitten naiset näitä täysin asiattomia kommenttejaan peukuttavat joukkomielenä, kuin henkistä tukea kiusaamiselle antavat yläasteikäiset tytöt. Samaan aikaan pyrkien joukkohuutamisellaan myös estämään kaiken alkuperäisen linkitetyn blogin aiheen asiakeskustelun.

5. Samaan aikaan nämä naiset valittavat Laasasen blogin linkittämisestä moderaatiolle "vihapuheena" ja minä lie ja saavat ketjun lopulta poistumaan.

6. Mutta ikinä, ei koskaan, näitä noin lapsellisesti käyttäytyviä mammoja näe keskustelemassa asiatasolla niistä kirjoituksista. Mutta ketjusta pois pysyminenkään ei ole vaihtoehto. Pyrkivät yksinkertaisesti estämään ja tuhoamaan keskustelun isolla joukolla ja siinä ohessa haukkuvat nimettöminä nimellistä ja kasvollista henkilöä. Todennäköisesti myös lakia rikkoen, aika monta kunnianloukkaussyytettä saisi aikaan pahimmista kommenteista. Laasastakin kun nimittäin suojelee sellainen kuin Suomen laki, joka koskee myös mammoja, vaikka kuvittelisivat olevansa sen kuten asiallisen käyttäytymisen sääntöjen yläpuolella.

7. Ei hyvää kuvaa anna suomalaisista naisista. Ei todellakaan.
Eli sen sijaan, että Laasas-ketjuja poistetaan, niin niissä törkeästi ja nimelliseen ja kasvolliseen henkilöön herjaten kiinni käyviä mammoja pitäisi joukolla IP-bannia pois täältä.


Meitäkin kiinnostaisi todenteolla miksi Laasasesta ei saa puhua Vauva foorumeilla ja miksi käyttäjiä ei ole rangaistu lain rikkomisesta?  Luulisi sentään noinkin yrityksen kuin Sanoman pystyvän helposti selvittämään IP:t jotka sinne kommentoivat ja estämään ne edes.

Lähde - Vauva.fi foorumiSisällön tarjoaa Blogger.