Header Ads

Uusia tuulia lisäravinnekaappiin


Pääsimme tutustumaan nu3.fi valikoimaan ja voimme sanoa, että valinnan varaa todellakin on. Hyvänä esimerkkinä on suklaapäällysteiset Goji-marjat ja voimme sanoa, että olivat todella hyviä, mutta ennen kaikkea myös terveellisiä. Lyhyesti sanottuna loistavia pikkunaposteltavia. Toki ei saa unohtaa, että toki nu3-valikoimasta löytyy myös perus proteiinijauheet ja -patukat yms. mutta paljon, paljon muutakin. nu3:lla on myös oma tuotesarjansa, josta löytyy monenlaista tuotetta edulliseen hintaan.

nu3:n palvelu oli erinomaista ja toimituskin tapahtui ihan muutamassa päivässä.

Tässä muutama mielenkiintoinen tuote, joita pääsimme kokeilemaan.

Goji-marjoja tummalla suklaapäällyksellä, NAM! Terveellistä herkkua parhaimmillaan. Tyyliltään kuin suklaarusina mutta sisälle vaihdettu supermarja goji ja päällyskään ei ole normaalia maitosuklaata, vaan terveellistä tummaa suklaata. Suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan.

Pääset tilaamaan 
Goji+chocolate tuotetta tästä linkistä.

Tuhdit 32 g proteiinia per patukka. Tämä on patukka meidän makuun. Moni muu patukka sisältää vain noin 10 grammaa proteiinia eli Luxus-patukat sisältävät yli kolminkertaisen määrän. Tässä on oikea proteiinipatukka. Muut markkinoilla olevat patukat vain kuvittelevat olevansa proteiinipatukoita - tämä tuote oikeasti on.
PS. Maku on kaiken lisäksi herkullinen. Ei muuta kun tilaamaan! Tämä patukka voittaa muut kilpailijat helposti.

Pääset tilaamaan 
Luxus-patukoita tästä linkistä.

Kaikki yhdessä paketissa. Tämä monipuolinen superfood-sekoitus sisältää paljon terveellisiä ainesosia. Heraproteiinia, manteleita, kookosmaitoa, pellavansiemeniä, auringonkukansiemeniä, seesaminsiemeniä, chia-siemeniä, psyllium-kuitua, kurpitsansiemeniä, ravintohiivaa ja steviaa. Todella terveellinen kokonaisuus kaikkiaan siis ja suosittelemme testaamaan.

Pääset tilaamaan 
Voimaruoka Wholefood 360 Vanilja -tuotetta tästä linkistä.

Näitä voit lisätä smoothieesi tai vaikka puuroosi. Chia-siemenistä saat proteiinia, kuituja ja hyviä rasvoja.

Pääset tilaamaan 
nu3 Chia-siemeniä tästä linkistä.
Jos haluat tutustua lisää nu3-tuotteisiin ja nettikauppaan voit tehdä sen tästä linkistä.Muista käyttää alennuskoodia W1DAGD, jolla saat 5€ alennusta vähintään 40€ ostoksesta. Koodi on voimassa 3.-16.8. Sitä ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Vain yksi koodi/asiakas.Sisällön tarjoaa Blogger.