Header Ads

Tinder - Helppoa seksin hakua miehille ja sydänsuruja naisilleJos ette ole seuranneet uutisia niin, feministit ovat alkaneet valittamaan Tinderistä ja siitä miten epätasa-arvoinen se on. Monet naisetkin kertovat taistelevansa Tinderin kanssa, koska eivät löydä pidempi aikaisia suhteita vaan ainoastaan yhden yön juttuja ja idiootteja miehiä jotka ovat kiinnostuneita heistä "vain siinä mielessä".

Moni mies jopa rehostelee sillä, miten helposti he saavat "tilattua" naisia. Viesti vain ja naisen kuin naisen saa "tilattua" kotiinsa tai muualle harrastamaan seksiä. Ei turhia löpinöitä, ei turhia deittejä vain nopea tapaaminen ja seksiä. Tosin ovatko naisetkaan yhtään sen parempia tässä, kun suostuvat tällaiseen

Jos et tiedä mikä Tinder on, niin kyseessä on miljoonien käyttämä mobiiliapplikaatio joka sallii ihmisten tavata toisia ihmisiä kiinnostuksen perusteella. Sipaise oikealle nähdessäsi kiinnostavan ihmisen ja vasemmalle jos ihminen ei vaikuta kiinnostavalta. Kun kaksi ihmistä löytää toisensa kiinnostaviksi syntyy "matchi" ja ihmiset voivat jutella.

Tinderiä onkin syytetty kovin sanoin heidän Twitter sivuillaan, johon he ovat vastanneet, että tälläinen nykyinen "HookUp" kulttuuri on ja, että se ei ole heidän syynsä jos joku ei löydä heidän kauttaan sitä oikeaa.

Myös näyttelijä ja standup koomikko Aziz Ansari on puolustanut Tinderiä sanomalla "Jos katsotaan suurta kuvaa niin emmekö tee juuri niin kuin isovanhempammekin ovat tehneet aikoinaan?"

Deittailua toki tapahtuu Tinderin kautta, mutta varmasti vähemmän kuin tapaamisia seksin suhteen. Moni nainen onkin valittanut, että he eivät tunnu löytävän sitoutumis haluisia miehiä Tinderin kautta. Miehet jotka he usein myös löytävät Tinderin avulla ovat miehiä, jotka eivät tyydytä heitä emotionaalisesti tai fyysisesti.

Miksi sitten naiset palaavat Tinderin pariin, moni varmasti kysyy. Yksin kertaista, se johtunee juurikin siitä, että feministit ovat antaneet erittäin huonoja neuvoja naisille. Seksi ja pariutuminen yhä edelleen vaativat eri lähestymistavat miehiltä ja naisilta. Feministien antamien neuvojen mukaan miehet ja naiset ovat samanlaisia. Valitettava totuus kumminkin on, että miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta. Tästä ei päästä mihinkään ja luulisi jopa pahimpienkin kolmannen aallon feministien jo tajunneen tämän, mutta kun ei, niin ei.

Mitkä ovat sitten parhaat lähestymistavat naisille ja miehille? Noh tämän voinee laittaa pitkästi kuten alla olemme tehneet tai lyhyesti laitettuna, naisille: "Menkää pitkän kaavan mukaan" ja miehille "Pyrkikää mahdollisimman moneen kontaktiin".

Mutta avataanpa näitä vähän enemmän.

Naisten kannattaa käyttää aikaa parinvalintaansa ja valita paras mahdollinen kumppani niin fyysisiltä kuin henkisiltä ominaisuuksiltaan kuin myös resursseiltaan. Tähän feministien antamat opit itsenäisestä ja vahvasta naisesta eivät sovi. Miehet etsivät feminiinisiä naisia useimmiten. Jos nainen on liian hyökkäävä (/"vahva") ja itsenäinen antaa se miehelle kuvan naisesta joka ei tarvitse miestä rinnalleen. Tässä kaikille naisille pieni salaisuus: "Miehet haluavat kokea itsensä tarpeellisiksi".

Joten jos nainen haluaa miehen kannattaa hänen antaa näkyä itsestään myös se naisellisempi ja "heikompi" puolensa. Tämä ei siis tarkoita fyysisesti heikkoa tai henkisesti vaan ns. tietynlaista herkyyttä jota vain naisilta löytyy ja joka on itseasiassa yksi heidän suurimmista vahvuuksistaan pariutumismarkkinoilla. Naiset kun ovat ihan järjestäen usein parempia lukemaan toisia ihmisiä kuin miehet kiitos heidän emotianaalisuutensa. Tätä ei kaikilta naisilta toki löydy niin kuin ei miehiltäkään, mutta ainakin itse menisin väittämään, että naiset ovat tässä parempia kuin miehet. Tämä "taito" auttaa heitä lukemaan useimmiten minkälainen mies todellisuudessa on kyse. Tosin tähän taas on vastauksena keksitty niin sanottu "PUA" (Pick Up Artist" ideologia, jonka tarkoituksena on auttaa miehiä iskemään naisia). Yhtenä apuna miehille voimme mainita vaikka listauksemme säännöistä jotka kaikki naiset haluavat miesten tietävän ennen kuin nämä lähestyvät heitä.

Entäs miehet sitten? Miehien parisuhdemarkkinat toimivat siten, että jos et löydä sopivaa heti etkä vielä sadannenkaan kohdalla niin yritä edes saada seksiä näiltä sadalta (karrikoidusti). Tähän Tinderi sopii mainiosti, sillä se sallii löytämään naiset, jotka löytävät miehen kiinnostavaksi ulkonäöllisesti täten varmistaen, että mies on ominaisuuksiltaan haluttu seksuaaliseen kanssakäymiseen välittömästi. Miehen ei tarvitse arvailla vaan hän pystyy välittömästi alkaa yrittämään pääsyä naisen housuihin, koska hänen ei juuri tarvitse pelätä torjutuksi tulemista ulkonäkönsä perusteella. Tähän kohtaan on huomautettava tosin, että moni mies etsii myös lopunelämäänsä kestävää suhdetta, joten älkää laittako kaikkia miehiä samaan koriin.

Mitä tästä sitten voi oppia?

Voimme oppia, että tietyt käyttäytymismallit niin parisuhdetta etsiessä kuin sen ylläpidossa ovat kehittyneet tuhansien ja taas tuhansien vuosien tuloksena geenien, hormoonien ja kultuureiden seoksesta. Tästä syystä tietyt käyttäytymismallit sopivat paremmin miehille kuin naisille ja toisin päin.

Naiset älkää seuratko feministien antamia oppeja vaan antakaa naisellisuutenne paistaa ja herkän puolennekin tulla esiin. Miehet arvostavat naisia jotka osaavat näyttää, olevansa naisia ja antavat miesten olla miehiä sekä tuntea itsensä tarpeellisiksi ja valitkaa juuri teille sopivin mies. Tämä ei tarkoita, että miehen tarvitsee olla rikas, komea tai vahva vaan sellainen joka miellyttää teitä.

Miehet valitkaa nainen joka arvostaa teitä ja jota te osaatte arvostaa. Parinvalinta ja kumpanin löytäminen yleisestikään ei ole helppoa nykyisin, joten älkää menettäkö toivoanne vaan painakaa eteen päin, sillä pysähtyä ei saa tai muuten jää elämä näkemättä.Jos et ole vielä löytänyt sitä oikeaa kurkaa listauksemme parhaista deittisivuista miehille täältä.

Sisällön tarjoaa Blogger.