Header Ads

Seksistä kieltäytyminen on käänteinen raiskaus
*Satiirivaroitus* 

Jos et pidä satiirista tai olet herkästi mielensä pahoittavaa tyyppiä, sinun ei pidä lukea tätä kirjoitusta.


Hei kaikki Miesasia.fi lukijat. Olen Aava-Annukka, 21 vuotias nainen. Btw, tuossa yläpuolella olevassa kuvassa en ole minä. Minä olen laihempi ja nuorempi (oikeastaan olen aika hyvän näköinen). Valitsin vaan tuon kuvan, koska se kuvastaa niin ku tosi hyvin sanomaani. Sen lisäksi, että olen nuori ja hyvän näköinen nainen, olen  journalisti, fitness- ja muotibloggaaja ja ennen kaikkea feministi sekä oman sukupolveni ääni ja haluan muuttaa maailmaa.

Ihan ensimmäisenä haluan kiittää Miesasia.fi sivustoa, että minutkin hyväksyttiin kirjoittajaksi, vaikka olenkin nuori nainen. (Ootte kaikki tosi ihania, vaikka olettekin sikoja #LOL). Olenkin nyt ottanut tehtäväkseni saattaa teidät takaisin ruotuun sanan voimalla.

Haluan tänään puhua käänteisestä raiskauksesta. Ja ei, käänteinen raiskaus ei siis todellakaan tarkoita, että nainen raiskaa miehen. Sillä mies ei voi tulla raiskatuksi, koska miehet ovat aina alistajia. Käänteinen raiskaus tarkoittaa sitä, kun mies kieltäytyy seksistä naisen kanssa.

Feminismi on onnistunut laajentamaan raiskauksen ja seksuaalisen häirinnän käsitettä. Ei onneksi olla enää kaukana siitä, (nyt te kaikki varmaan inhootte mua, mut koittakaa kestää) että raiskaukseksi määritellään myös se, kun nainen seuraavana aamuna baari-illan jälkeen herätessään katuu harrastaneensa seksiä.

Nyt teistä varmaan tuntuu, et tää mun juttu on tosi poukkoilevaa, sillä ennen käänteiseen raiskaukseen perehtymistä kerron yhdestä toisesta jutusta (Mut se, et koette tän poukkoilevana johtuu teidän putkiaivoista #LOL)

Nyt se toinen juttu: Katseella riisuminen (joka on siis tosiasiassa katseella raiskaus) onkin jo hyvin vakiintunut käsite. Tämän takia en näe yhtään mahdottomana, etteikö tulevaisuudessa raiskaukseksi voitaisi laskea myös se, kun nainen aamulla baari-illan jälkeen katuu, ja se kun mies kieltäytyy seksistä naisen kanssa.

Itse asiassa Jenkkilässä (joka on siis niin paljon edellä Suomea ihan kaikessa) on jo aloitettu puhumaan käänteisestä raiskauksesta. Aion nyt tuoda tämän termin Suomeen, sillä olin vaihtarina Bostonissa (opiskelen siis naistutkimusta ja tajusin, et me ollaan Suomessa niin takapajula). Aargh, mä haluun takas jenkkeihin.

Vaihtarina ollessani sain kunnian tutustua Anne Gus nimiseen naiseen (joka siis opiskelee Bostonissa naistutkimusta). Anne Gus kertoi käänteisestä raiskauksesta yksissä yliopiston bileissä. (Ja sit, ku mä kuulin siitä, mä tajusin, et muthan on käänteisesti raiskattu kerran Helsingissä).

Seuraavaksi kerron teille, miten jouduin käänteisen raiskauksen uhriksi: Olin juomassa lattea Esplanadilla yhdessä mun suosikkikahviloista. Tai oikeastaan nykyään yhdessä entisistä suosikkikahviloista. (En nyt tarkemmin kerro missä, ettei stalkkerit tule perään, luulen, et tällä sivustolla on stalkkereita).

Mut siis kuitenkin lattea juodessa huomasin, et kahvilan työntekijä (mies) oli aika hyvän näköinen. (OMG, jotenkin vetosi se yhdistelmä, pahiksen näkönen, mut silti herkkä tajoilija). Niinpä menin sitten sen luokse ja kysyin, josko hän haluaisi näyttää mulle takahuoneessa, mistä kahvi tulee. (kylhän mä tiedän, et kahvi tulee Italiasta vai olikse Ranskasta) Mut anyway, se oli siis tapa päästä tän ihkun pahistarjoilijan kanssa kahden takahuoneeseen. Se vähän katto mua hassusti, mut samalla söpösti ja sano: "Kyl sä voit tulla kattoon, meille kaikki kahvit tulee Inexin varastolta". (Btw, mikä on Inex?)

Heti kun takahuoneen ovi meni kiinni, nostin hametta (mulla oli alla vaan stringit) ja kumarruin ollen valmiina tätä ihkua pahistarjoilijaa varten. Mitään ei kuitenkaan tuntunut tapahtuvan. Mitään ei työntynyt sisääni. Päinvastoin: Tämä mies kehtasi huutaa: "MITÄ HELVETTIÄ OIKEIN TEET!!". Tietysti tartuin häntä vielä jalkojen välistä kokeillakseni onko siellä mitään, johon hän reagoi työntämällä minut pois ja huutamalla: "ULOS TÄÄLTÄ! VÄLITTÖMÄSTI! OLETKO HULLU!".

Olin niin nöyryytetty. Miten joku voi tehdä tuollaista. Tunsin, että minut oli häpäisty.

Juoksin kahvilasta itkien ulos ja menin suoraan kotiin. Onneksi asun lähellä (perintö kaksio, tai oikeastaan kolmio, mutta yhdistin kaksi huonetta, niin sain isomman olohuoneen).

Heti kotiin päästyäni soitin ystävälleni Johannalle (Johanna on toiseksi paras ystäväni heti Anne Gusin jälkeen ja Suomessa siis paras ystäväni). Johanna oli puhelimessa: "Et siis ihan törkeetä... Miten se kehtas". Johanna tuli luokseni ja kävimme asiaa läpi. Päätimme yhteistuumin jättää kahvilasta huonoimman mahdollisen arvostelun Facebookiin, Foursquareen, Tripadvisoriin ja en enää edes muista mihin kaikkialle muualle. Aivan törkeää palvelua!

Hän (siis tämä kahvilan mies) sai minut tuntemaan itseni niin nöyryytetyksi ja jotenkin likaiseksi. Mikä hän oikein kuvitteli olevansa. Eikö hän yhtään ajatellut, miltä minusta tuntuu. Minä halusin seksiä, mutta tämä mies siis kieltää minulta seksin. Taas yksi tapa alistaa meitä naisia. Miehet ovat sikoja. Pitäkää vaan aseksuaalisuutenne ja MGTOW elämäntapanne. Mutta jos kiellätte meiltä naisilta seksin, syyllistytte käänteiseen raiskaukseen!

Kiitos Anne Gus. Olet paras ystäväni, tulimme niin tosi läheisiksi vaihtarivuoteni aikana. Kiitos kun avasit silmäni ja sait minut tajuamaan, että seksistä kieltäytyminen on yksi tapa miehille konkretisoida patriarkaalista valtaa. Kieltää naiselta seksi tuolla tavalla on yhtä nöyryyttävää kuin seksiin pakottaminen. Hän ei pakottanut minua seksiin kanssaan, vaan hän pakotti minut olemaan ilman seksiä hänen kanssaan. Olen traumatisoitunut. Käänteisen raiskauksen tulisi olla vähintään yhtä rangaistavaa kuin seksiin pakottaminen.

Kiitos inspiraatiosta Anne Gus. Olen onnellinen, että sain vaihto-opiskeluvuoteni aikan tutustua sinuun Bostonissa. Olemme vieläkin tosi läheiset ja menstruioimme yhä samaan aikaan. Se on korkein yhteys, joka ihmisellä voi olla. Miehet eivät koskaan voi kokea samaa. Olet paras ystäväni ikuisesti.

Your're my biggest inspiration Anne Gus. I'm so happy I got to know you during my year as an exchange student in Boston. I felt that we are really connected and I still menstruate at the same time with you. That's the highest possible connection what people can have. Men can never experience the same. You are my BFF.


Ps. Jos olet thaimaalainen nainen. Tai mies, joka pitää thaimaalaisista naisista, niin inhoan teitä. Thaimaalainen nainen vei kerran minulta miehen. Ja ne vievät muidenkin miehet. Käykää vaikka itse katsomassa tästä linkistä ThaiCupid sivustolla, jossa on paljon suomalaista miestä etsiviä thaimaalaisia naisia.


Parhaat deittisivustot listattuna miehille (ja naisille) löydät täältä!

Kirjoittajan huomio liittyen kirjoitukseen:

Satiiri on vaikea laji ja epäonnistuu helposti. Onnistuessaan satiiri on kuitenkin hauska ja hyvä väline nostaa esille vaikeitakin asioita (esim. pilakuvat).

Vaikka satiirin lukijan täytyykin itse ymmärtää kirjoituksessa olevan kyse satiirista ja pyrkiä tulkitsemaan itse satiirin sanoma, on viimekädessä satriin tekijällä kuitenkin lopullinen vastuu omasta tuotoksestaan.

Tämän takia onkin paikallaan esittää lopuksi tämän satiirin tulkinta ja avata tällä tavoin lukijalle, mitä kirjoittaja on tällä satiirilla halunnut sanoa.

Tämän kirjoituksen hahmot ovat keksittyjä ja kirjoituksessa kuvattua tapahtumaa ei ole oikeasti tapahtunut. Kirjoituksessa kuvattu tapahtuma olisi kuitenkin voinut tapahtua tai se voi olla sellainen tapahtuma, joka on mahdollinen tapahtumaan tulevaisuudessa.

Kirjoittaja on halunnut tässä kirjoituksessa kuvatulla kuvitteellisella tapahtumalla herättää ajatuksia yhteiskuntamme asenteista. Raiskaus on aina vakava asia ja ihanneyhteiskunnassa kukaan ei joutuisi seksuaalisen väkivallan uhriksi.

Valitettavasti yhteiskuntamme ei suhtaudu vakavasti naisten harjoittamaan seksuaaliseen väkivaltaan ja väkivaltaan yleisesti silloin, kun se kohdistuu miehiin.

Kuten tämän kirjoituksen kuvitteellisessa tapahtumassa, niin samalla tavalla yhteiskunnassakin huomio kiinnittyy aina naiseen. (kirjoituksessa nainen kohdisti seksuaalista häirintää mieheen, mutta huomio kinnittyi naisen saamiin "pakkeihin"). Tarinan mies tuskin olisi tehnyt minkäänlaista ilmoitusta naisesta, vaan olisi jatkanut työpäiväänsä normaalisti. Ja jos hän olisi tehnyt ilmoituksen, häntä tuskin olisi otettu vakavasti yhteiskuntamme asenteista johtuen.

Nyt on jo viimein aika kiinnittää huomio miehiin ja pyrkiä edistämään todellista sukupuolten tasa-arvoa. Feministien sukupuolten tasa-arvona ajama asia ei ole oikeaa tasa-arvoa, vaan se on ideologiaa, jossa kaikki huomio kiinnittyy naisiin ja tarkemmin sanottuna länsimaalaisiin valkoisiin naisiin.

Tämän kirjoituksen kirjoittaja on Asumaan Suomeen sivuston ylläpitäjä, joka esiintyy vierailevana kirjoittajana Miesasia.fi sivustolla.


Sisällön tarjoaa Blogger.